I ljuset av hatsvamlet

2015-05-05

Carl Norbergs foto.

Sluta inte klättra för att nå ett ökat medvetande, för att kunna förstå dig själv och dina känslor bättre. Varje väckt människa som har börjat att försöka utveckla sitt eget medvetande är redan där de behöver vara på många sätt och vi kan arbeta i fred tillsammans när vi verkligen är medvetna om vad som händer. Men det är därför också ett krav att själv fortsätta att klättra vidare upp i medvetande, att ytterligare utvecklas när livets tecken ringer, synkronicitet skapas och bekräftar vad som så ofta är absolut nödvändigt att göra.

Men när vi godtar den nuvarande allmänna tidslinjen av efter varandra följande tankar baserade på rädsla propaganda, kollektivistiskt baserat ego och materialism, är när vi också köper in deras fortsatta existens i de troliga terminer och eventuella tidsramar som kommer att bli följden för oss själva och för vår omgivning. Vi blir vad vi tänker beroende på längden på tankarnas terminer. Det gäller alltså att fortsätta att utveckla sig i sin förståelse för sig själv för att kunna utvecklas relativt omvärlden som i sin tur måste göra detsamma.

Dina tankar och beslut spelar en mycket större roll i livet än du kan föreställa dig, eftersom ingen kan veta allt. Du själv gör din troliga framtid och dina sannolika tidslinjer till allt annat än oviktiga eller irrelevanta. Varje beslut du gör kommer att påverka dessa terminers tidsgränser och utvecklingsriktningar.

En överväldigande del av mänskligheten har ingen aning om vem som de själva är ensamma som individer med sina känslor och varför de är emotionellt predisponerade på det sätt som de själva ändå upplever, de flesta har aldrig reflekterat över detta som någonting av betydelse, trots att det styr precis allting i deras egen tillvaro.

Vissa människor kan vara rädda att förlora några av sina vänner och sina sociala situation om de flyttar bort tankarnas mönster från anpassning till det nuvarande kontrollsystemet. Om människor är dina riktiga vänner, kommer de att stanna hos dig, alltså om inte deras känslor bygger på kollektivistiskt orienterad materialism - ego. Du kommer också genom detta att göra dig själv en tjänst genom att återupptäcka vem du själv verkligen är och varför du är här och nu vid denna punkt i tid och rum. I sin tur kommer detta att ändra den framtida tidslinjen på ett gynnsamt sätt. Du blir mer närvarande i verkligheten och får därmed en utökat möjlig påverkan på din framtid med ett högre medvetande.

Carl Norbergs foto.

Visa ditt stöd till det informationsarbete Carl genomför

Swish

Scanna QR eller skicka till 076-118 25 68. Mottagare är Caroline Norberg.

Patreon

Här kan du visa ditt stöd genom att bli månadsgivare på Patreon.

Swish

Bidra genom att Swisha till 076-118 25 68, mottagare är Caroline Engström.

De Fria

Besök folkrörelsen som jobbar för demokrati genom en medveten och upplyst befolkning!
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram