SITRAP Ukraina

2015-05-05
Vi har läst denna förut och allt färre har undgått mitt tjatande men så för att hålla skärpan vid liv så tar den igen, den är läsvärd för perspektivbildningen på Anglozionistisk strategi.

Den ukrainska marken får brinna, inte bara i Donetsk och Lugansk utan även i Kiev och Lvov. Uppgiften är enkel: att förstöra den sociala infrastrukturen så mycket som möjligt och lämna befolkningen i ytterkanten av överlevnad. Då kommer befolkningen i Ukraina att bestå av miljontals svältande, desperata och tungt beväpnade människor som kommer att döda varandra för mat. Det enda sättet att stoppa detta blodbad skulle vara massiva internationella militära ingripande i Ukraina (milisen på egen kommer inte att räcka) och massiva injektioner av medel för att föda befolkningen och att rekonstruera ekonomin tills dess Ukraina kan börja mata sig själv.

Det är klart att alla dessa kostnader skulle falla på Ryssland. Putin korrekt anser att det inte bara budgeten, utan också offentliga medel i allmänhet, inklusive militären, i detta fall som skulle vara överbelastade och möjligen otillräckliga. Därför är målet att inte låta Ukraina att explodera innan milisen kan få situationen under kontroll. Det är viktigt att minimera förluster och förstörelse och att rädda så mycket av ekonomin som möjligt och infrastrukturen i de stora städerna, så att befolkningen på något sätt överlever och sedan kan ukrainarna själva ta hand om dessa nazistiska ligister.

Vid denna tidpunkt visas en allierad för Putin i form av EU. Eftersom USA - AZ försökte hela att använda EU som medel i sin kamp med Ryssland, EU, som redan försvagats, når den punkt av utmattning där EU måste hantera sina egna långvariga problem.

Om Europa har nu på sin östra gräns ett helt förstört Ukraina, där miljontals beväpnade människor flyr inte bara till Ryssland utan även till EU, och tar med sig härliga fritidssysselsättningar såsom narkotikahandel, vapenhandel och terrorism, och det kommer EU att inte överleva. Folkets republiker Novorossiya kommer att fungera som en buffert för Ryssland, dock.

Europa kan inte konfrontera USA, men det är dödligt rädd för ett förstört Ukraina. Därför, för första gången i konflikten, försöker Hollande och Merkel inte bara att sabotera de amerikanska kraven (genom att införa sanktioner, men inte gå för långt), utan de är också för att genomföra begränsade oberoende åtgärder i syfte att uppnå en kompromiss - kanske inte fred men åtminstone en vapenvila i Ukraina.

Om Ukraina börjar brinna, brinner det snabbt, och om EU har blivit en opålitlig partner som är redo om att inte flytta in i Rysslands lägret, så åtminstone för att inta en neutral position, kommer Washington, trogen sin strategi, att vara skyldig att sätta eld på Europa.

http://actualcomment.ru/chego-khochet-putin.html

Ростислав Ищенко о перспективах противостояния России и США и о том,...
ACTUALCOMMENT.RU

Visa ditt stöd till det informationsarbete Carl genomför

Swish

Scanna QR eller skicka till 076-118 25 68. Mottagare är Caroline Engström.

Patreon

Här kan du visa ditt stöd genom att bli månadsgivare på Patreon.

Swish

Bidra genom att Swisha till 076-118 25 68, mottagare är Caroline Engström.

De Fria

Besök folkrörelsen som jobbar för demokrati genom en medveten och upplyst befolkning!
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram