Lik - vid.

2015-03-30

i är inte säkra på, eller det är vi, varför huvudkategorierna som anges på bilden och "likviditet" inte är med, men om inte, så blir det snart . Och om det är "förekommande" vid bara 19%, så räknar vi med att denna siffra komma att sväva fritt mot skyarna under de kommande månaderna, när som en sann marknadstest avslöjar att det finns absolut inget djup bakom de rakknivstunna relationerna på de utbud / efterfrågestyrda "marknaderna."

Vilket är anledningen till att Fed verkligen befinner sig i en lose-lose situation, eftersom den ena å sidan skyhöga USD kommer lamslå vad som finns kvar av den amerikanska ekonomiska återhämtnings storyn, och å den andra sidan av alla nu i from förväntan om att man skall släppa lös konsekvenserna av 7 års oöverträffade likviditetsinjektioner som har lett till världens största, och verkligt globala, finansiella tillgångsbubbla.

Förbannat vare du om du gör det, Janet, och förbannad vare du om du inte gör det. Är det inte klart nu varför Ben Bernanke inte kunde vänta med att få sitt Shalom namn ur den sadomonetaristiska kyrkan och lämna röran han lämnade bakom sig i händerna på någon annan?

”Vi är inte säkra på, eller det är vi, varför huvudkategorierna som anges på bilden och "likviditet" inte är med, men om inte, så blir det snart . Och om det är "förekommande" vid bara 19%, så räknar vi med att denna siffra komma att sväva fritt mot skyarna under de kommande månaderna, när som en sann marknadstest avslöjar att det finns absolut inget djup bakom de rakknivstunna relationerna på de utbud / efterfrågestyrda "marknaderna."

Vilket är anledningen till att Fed verkligen befinner sig i en lose-lose situation, eftersom den ena å sidan skyhöga USD kommer lamslå vad som finns kvar av den amerikanska ekonomiska återhämtnings storyn, och å den andra sidan av alla nu i from förväntan om att man skall släppa lös konsekvenserna av 7 års oöverträffade likviditetsinjektioner som har lett till världens största, och verkligt globala, finansiella tillgångsbubbla.

Förbannat vare du om du gör det, Janet, och förbannad vare du om du inte gör det. Är det inte klart nu varför Ben Bernanke inte kunde vänta med att få sitt Shalom namn ur den sadomonetaristiska kyrkan och lämna röran han lämnade bakom sig i händerna på någon annan?”

Visa ditt stöd till det informationsarbete Carl genomför

Swish

Scanna QR eller skicka till 076-118 25 68. Mottagare är Caroline Engström.

Patreon

Här kan du visa ditt stöd genom att bli månadsgivare på Patreon.

Swish

Bidra genom att Swisha till 076-118 25 68, mottagare är Caroline Engström.

De Fria

Besök folkrörelsen som jobbar för demokrati genom en medveten och upplyst befolkning!
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram