Hitlary igen

2015-03-30

16339456244_04595b387c_b

Som vi noterade i går, tog Hillary emailgate just skandalen till en ny vändning till det sämre och långt mer dramatiskt än just i går, då det rapporterades att inte bara så gjorde den tidigare statssekreteraren bort sig avseende e-postmeddelanden som enligt henne var "personliga", utan det att hon rent faktiskt sedan bestämde att sanera sin egen hem-server helt kliniskt ren, en server som det är fortfarande okänt till varför hon använde när den amerikanska regeringen själv var helt nöjd att vara värd för hennes e-postkommunikation på betydligt säkrare, om än FOIA-tillgängliga, servrar.

Men vad som är långt värre än att Clinton godtyckligt tycks torka bort varje spår av sina handlingar och samtidigt kräver att folket tar henne på sitt ord, när hon gjorde detta. Detta är vad vi nyss noterade:

I slutändan kan det vara ett verkställande beslut av Obama själv som kommer att behövas för att undvika en förödmjukande och långdragen juridisk process angående Clintons agerande. Vilket, med tanke på den exempellösa fientlighet som varit rådande mellan Obamas och Clintons läger under de senaste månaderna - minns att det var Valerie Jarrett som läckt e-posten i första läget - så är knappast utgången given, och Valerie Jarrett kan bara sluta med det slutliga skrattet.

Parodin är nu fullkomligt löjeväckande

Vi tar oss för pannan.

”Som vi noterade i går, tog Hillary emailgate just skandalen till en ny vändning till det sämre och långt mer dramatiskt än just i går, då det rapporterades att inte bara så gjorde den tidigare statssekreteraren bort sig avseende e-postmeddelanden som enligt henne var "personliga", utan det att hon rent faktiskt sedan bestämde att sanera sin egen hem-server helt kliniskt ren, en server som det är fortfarande okänt till varför hon använde när den amerikanska regeringen själv var helt nöjd att vara värd för hennes e-postkommunikation på betydligt säkrare, om än FOIA-tillgängliga, servrar.

Men vad som är långt värre än att Clinton godtyckligt tycks torka bort varje spår av sina handlingar och samtidigt kräver att folket tar henne på sitt ord, när hon gjorde detta. Detta är vad vi nyss noterade:

I slutändan kan det vara ett verkställande beslut av Obama själv som kommer att behövas för att undvika en förödmjukande och långdragen juridisk process angående Clintons agerande. Vilket, med tanke på den exempellösa fientlighet som varit rådande mellan Obamas och Clintons läger under de senaste månaderna - minns att det var Valerie Jarrett som läckt e-posten i första läget - så är knappast utgången given, och Valerie Jarrett kan bara sluta med det slutliga skrattet.

Parodin är nu fullkomligt löjeväckande

Vi tar oss för pannan.”

Visa ditt stöd till det informationsarbete Carl genomför

Swish

Scanna QR eller skicka till 076-118 25 68. Mottagare är Caroline Engström.

Patreon

Här kan du visa ditt stöd genom att bli månadsgivare på Patreon.

Swish

Bidra genom att Swisha till 076-118 25 68, mottagare är Caroline Engström.

De Fria

Besök folkrörelsen som jobbar för demokrati genom en medveten och upplyst befolkning!
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram