Konsekvenserna av handelsresande Soros demokratiutvecklingsinsatser

2015-01-28

Så i ljuset av verkligheten så kommer då de sociala kontraindikationerna på utvecklingsriktningen i övrigt och vi stirrar storögt på galenskapen som tar sig absurda uttryck genom förkastandet av Open society finansierade rörelser som Orangea och Pridefestivaler med transsexualitetsvurmande och vi inser därför naturligtvis genast att denna typ av kulturberikande främst år ägnat att skapa det homo - gena samhället.

Den bakåtsträvande kärnfamiljsnormen, vilken verkar menligt på sexuella extravaganser och utvecklingen av själslig obalans, måste naturligtvis motverkas med alla till buds stående medel och vi emotser därför också snarast ett utspel från Heliga Birgitta om en ny Zionhelgdag med orgier i Rosenbad, givetvis TV - bevakade på bästa sändningstid.

http://sputniknews.com/russia/20150125/1017322187.html

Visa ditt stöd till det informationsarbete Carl genomför

Swish

Scanna QR eller skicka till 076-118 25 68. Mottagare är Caroline Engström.
Carl på social media

Patreon

Här kan du visa ditt stöd genom att bli månadsgivare på Patreon.

Swish

Bidra genom att Swisha till 076-118 25 68, mottagare är Caroline Engström.

De Fria

Besök folkrörelsen som jobbar för demokrati genom en medveten och upplyst befolkning!
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram