Att visa iskallt stål

2015-01-28

Vi undrar lite torrt vem som möjligen kunde ha sett detta komma, men i kraft av vår naturliga ödmjukhet så vill vi inte förefalla som att vi bara vill göra oss intressanta, varför vi också lämnar frågan öppen till de parter som är berörda.

Rysslands svar på en eventuell avstängning från SWIFT:s internationella bankbetalningssystem kommer att vara "obegränsat", lovade premiärminister Dmitrij Medvedev. Anglozionisthegemonin driver på för att beslå Moskvamed fler sanktioner efterhand som Ukraina krisen försämras.

"Vi får se vad som händer, men naturligtvis om sådana beslut fattas, vill jag bara påpeka att vår ekonomiska reaktion och generellt alla andra reaktioner kommer att vara obegränsade," sade den ryska premiärministern på tisdagen, och uppmanade samtidigt regeringen att "träna på att fatta konkreta beslut som skulle hjälpa vår ekonomi under dessa förhållanden. "

http://rt.com/busi…/226819-russia-swift-sanctions-response/…

Russia’s response to a possible cut-off from the SWIFT international banking payment system will be “unrestricted,” Prime Minister Dmitry Medvedev vowed. The West is...
RT.COM

Visa ditt stöd till det informationsarbete Carl genomför

Swish

Scanna QR eller skicka till 076-118 25 68. Mottagare är Caroline Engström.

Patreon

Här kan du visa ditt stöd genom att bli månadsgivare på Patreon.

Swish

Bidra genom att Swisha till 076-118 25 68, mottagare är Caroline Engström.

De Fria

Besök folkrörelsen som jobbar för demokrati genom en medveten och upplyst befolkning!
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram