Obligationsdags..

2015-01-07

total-credit-market-debt-owed-the-dip

"Vid slutet av dagen, är den obevekliga verkligheten av dessa franska och italienska tidsinställda skattebomberna, som skall finansiera obligationerna, vad som betyder slutet för euron som den är nu bildad. Den enda möjliga mellanliggande temporära befrielsen från ett haveri av biljoner franska och italienska obligationer, nu uppflugen betänkligt bakom pengarna med "sälja snabbt" - knappen, är massiv direkt monetarisering. Men det skulle innebära en fallande växelkurs och återuppväckt inflation som skulle vara outhärdligt att uppleva för tyskarna.

Så Grekland får inleda en långt mer destabiliserande kris än en regelrätt "Grexit" eller ett längre dödläge, med avseende på den uppgivna lilla relief på en kvarts biljon i skuld till EU: s institutioner och IMF. Om detta orsakar att ECB trycker på pausknappen på "allt som krävs" kommer en djup demonstration om följderna av falska priser och falska marknader för statspapper omedelbart att inträffa.

Någonting brister först och sedan lyfter de svarta svanarna."

http://davidstockmanscontracorner.com/europes-monetary-mad…/

Visa ditt stöd till det informationsarbete Carl genomför

Swish

Scanna QR eller skicka till 076-118 25 68. Mottagare är Caroline Engström.
Carl på social media

Patreon

Här kan du visa ditt stöd genom att bli månadsgivare på Patreon.

Swish

Bidra genom att Swisha till 076-118 25 68, mottagare är Caroline Engström.

De Fria

Besök folkrörelsen som jobbar för demokrati genom en medveten och upplyst befolkning!
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram