Sakers årsanalys

2015-01-01

Tiden för olika strategiska utvecklingsförlopp är som alltid svårbedömd, men den finansiella delen - aspekten och frågan om beständigheten av tillgångarna i bankernas balansräkningar är en mycket mer vägande parameter som rimligtvis och kommer att spelas ut allt hårdare i kombination med att USA kommer att destabiliseras inifrån, men sammanfattningsvis ur länken:

"USA har nu inget annat alternativ sedan trycka på deras angrepp på Ryssland eftersom det som står på spel är bokstavligen framtiden för AngloZionist imperiet och därmed framtiden för vår planet. Kina förenar med Ryssland är definitivt dåliga nyheter, men det är för sent för USA att backa nu eller ens att ändra kurs. Amerikanerna inser nog att de redan och att den ukrainska juntan är stora problem och att kollapsen av deras nazistiska "Banderastan" är bara en tidsfråga har avfyrat sina bästa skott. Med andra ord, är Empire nu i en "använda dem eller förlora dem" situation och "slåss Ryssland ner till sista ukrainska" är nu det bästa alternativet för de amerikanska om 1% ers.

De ukrainska Junta medlemmar är grunden i samma situation som USA: de måste inse att deras dagar är räknade och att deras bästa chans är att göra den amerikanska budgivning och utlösa en enorm kris.

De Novorussians har fastnat: de måste göra vad Kreml vill att de ska göra, hoppas på det bästa, förbereda sig för det värsta och modigt möta något i mitten.

Ryssland behöver undvika en öppen konfrontation med väst så länge som möjligt.

Den EU kommer att kvarstå som irrelevant och patetisk som någonsin.

Nato kommer att spela ett farligt spel av politisk balansgång att försöka skapa så mycket spänningar som möjligt utan att utlösa en verklig konflikt.

Kina kommer att göra vad som krävs för att skydda Ryssland från den ekonomiska krig mot henne.
Slutsatser

Av ovanstående slutsatsen jag att om inte någon större utveckling väsentligt förändrar den nuvarande dynamiska den resulterande vektorn pekar tydligt på det oundvikliga i ett fullskaligt krig mellan Ryssland och Ukraina längs scenario som beskrivs ovan ("ett fullskaligt krig mellan Ryssland och Ukraina "). Det finns ingen som helst anledning att förvänta sig att USA, den nazistiska juntan, Nato eller EU för att börja agera på ett ansvarsfullt och konstruktivt sätt. Av dessa skäl kommer Ryssland att vara ensam i att försöka undvika ett ingripande Donbass och den oundvikliga kriget med Ukraina efter det. Det bästa sättet för Ryssland att uppnå detta mål är att beväpna Novorussia till tänderna, för att ge mycket mer humanitärt stöd sedan Nu, för att försöka nylansering så mycket av Novorussian ekonomin som möjligt (helst med investeringar och avtal, inte bara beviljar) och allmänt bidra till att göra Novorussia så lönsamt som möjligt under rådande förhållanden. Om Novorussian kunde upprepa deras fantastiska bedrift igen och stöta bort eller, ännu bättre, avskräcka framtida ukrainska attacken detta skulle vara ett förkrossande nederlag, inte bara för juntan i Kiev, men också för alla sina anhängare i AngloZionist imperiet . Den "Ekvationen" är enkel: om Novorussia kan stå upp till ukrainarna och Ryssland är inte tvungen att ingripa nazistregimen i Kiev är klar tillsammans med hela Neocon planen mot Ryssland. Om Ryssland tvingas ingripa, kommer Novorussia sparas och juntan klar men de neokonservativa planen kommer att ha lyckats och Ryssland kommer att drabbas av ett stort bakslag geostrategiska

Ryssland desperat behöver mer tid och jag förväntar mig det ryska diplomatin att prova alla möjliga förhalningstaktik tänkbara att köpa så mycket tid som möjligt innan det oundvikliga ukrainska attack på Novorussia. Jag är till och med beredd att anse att den senaste tidens försäljning (egentligen, en gåva) kanske av kol till Kiev vara en sådan förhalningstaktik, jag vet inte. Vad är uppenbart för mig att de flesta av dessa förhalningstaktik kommer att se ut "eftergiftspolitik" till den externa observatör och att det i slutändan kommer vår uppfattning av dessa rörelser beroende av våra antaganden och, i princip, vår syn på personen av Vladimir Putin . Jag kan ha fel, men jag personligen litar på honom och korta av mycket starka bevis jag aldrig kommer att tro att han kommer att "sälja ut" Novorussia eller någon annan i Ukraina. Inte nog med att jag tror att han är alldeles för smart för att göra en sådan dum och självförgörande sak, men jag har också kommit fram till att han är en mycket principfast person som aldrig kommer att förråda de människor han tog en ed att försvara."

http://vineyardsaker.blogspot.se/…/2014-end-of-year-report-…

Trust not in princes, nor in the children of men, in whom there is no safety. His breath shall go forth, and he shall return to his earth; in that day all his thoughts shall perish.
VINEYARDSAKER.BLOGSPOT.COM

Visa ditt stöd till det informationsarbete Carl genomför

Swish

Scanna QR eller skicka till 076-118 25 68. Mottagare är Caroline Engström.
Carl på social media

Patreon

Här kan du visa ditt stöd genom att bli månadsgivare på Patreon.

Swish

Bidra genom att Swisha till 076-118 25 68, mottagare är Caroline Engström.

De Fria

Besök folkrörelsen som jobbar för demokrati genom en medveten och upplyst befolkning!
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram