Bäckman online

2015-01-01
Ikväll så leder jag mig själv över min tro för en bättre medvetenhet för ytterligare upplysning inom detta fördärvande system!  Då alles främste upplysare Carl Norberg sitter i skamvrån för Facebooks räkning – mer känt som ”facebook-finkan bakom lås och bom.” 

Så skriver jag en vers om nuet och för vidare ledningens förtjänst till en mer upplyst och medveten befolkning! Varsågod!

Jag antar att vi alla måste se över oss själva för att finna ro och trygghet att leda oss och ifrågasätta oss som individer, för att kunna utvecklas som människor. Det är aldrig nog att säga det om igen och om igen.

Dagen som denna så har bollen, klotet eller samhället rullat precis eller exakt som det har skrivits på sina håll. Det är ingen nyhet att finansiella systemet som skall beskriva ekonomin står inför omvälvande prövningar och dysfunktionella utvecklingsförlopp som aldrig verkar ta slut. 

Vi alla vet att pengar idag är till uteslutande del 97% cirkulerade bankskulder som låntagare betalar ränta för att få låna till sig själva för att bedriva handel med varor och tjänster. Idag vet vi att pengar styr ekonomin som kontrollerar våra politiker som sätter ramarna för ekonomin för att driva dess politik i en allt stramare omfattning.

I dagarna har vi sett att politisk riktning inte har någon roll som utgör grunden för hur samhället styrs. Ideologisk tro har nått sin slutpunkt. Vi kan ana att makten har sin bäring på annat håll! 

Pajkastningen från de folkvalda blocken samt de politikers hejaklacksarena som florerar kring rampljuset just nu suger fett! Är folk så jävla tröga så de fortfarande inte fattar att det inte har någon roll vilka som sitter på Rosenbad och gafflar om ditten och datten?  

Problemformuleringsinitiativet kommer ligga så FETT borta hos befolkningen, så ni kommer hellre veva er trötta bland era kamrater/käraste/familjemedlemmar istället för att titta på vad som faktiskt styr ett samhälle. 

Svaret är givetvis där pengar föds! Allt annat är fullkomligt meningslöst att ens diskutera. Vad är meningen med ett samhälle utan pengar? Förmodligen en lycka för andra, en ren ”stöld” för många, ett rent helvete för makten. 

Det är ju märkligt att världen ser ut som den gör fram tills idag. Majoriteten av mänskligheten lever förmodligen för sin egen vinning skull, de kan ju bara känna sina egna känslor. Vi lever i en falsk trygghet, men som nu accelererar upp i en allt högre takt av medvetenhet, men trots allt lever känslorna kvar i ett kognitivt tillstånd som grundar sina känslor utifrån sig själv, att alla tycker lika. 

Men, skeptismen duggar tätare bland människor som vågar ifrågasätta sig själv. De ser över sin egna box och ser att allt inte är lika dant som här hemma, eller i sin egna vardag. Medvetenhet tillväxten är ett faktum, och utan ekonomiska förutsättningar, så måste ifrågasättandet alltid vara ledande för utvecklingen, annars blir det tillbaks på ruta ett.
Men systemtroende/kramande människor får väl stoltsera med att utbildning gör människan friare och starkare i att tro på framtiden. 

Dock så har vi aldrig varit mer bundna och sårbara idag än någon annan tid. Vi har lurats in i en fälla. (skuld/kredit och politikers trovärdighet) Utbildning kostar i både stort och smått, 100% kreditbildning + ränta. 
Dock så har det aldrig gynnat allmänheten i ett lika värde perspektiv. Matematiker, vetenskapsmän och tekniker har utvecklat det vi kan ta på, rent fysiskt - snabbare bilar, bättre hus, effektivare energi-instrument m.m. Kreativitet som har utnyttjats av rådande maktelit. Uppfinningar har köpts upp av oljebolag, investmentbolag och lagts på hyllan eller skrotats. Oljan får ju inte ersättas med annan energi eller dager som denna, av andra valutor, då faller dollarhegemonin som ett korthus - svarta guldet säljs för toalettkonfetti genom kreditbildning som skuldsätter människor i all oändlighet, på en ändlig planet.

Grattis! Politiker, samhällsvetare, journalister, ekonomer, läkare m.m. De har skolats och formats till ett syfte: att forma människan tänkande, rädsla och förtroende. Förutom utbildning så är media det största verktyget att påverka människors handling och tankebanor. Dock kan jag aldrig sett att Svenska folket är så intresserad av hur människor upplever, formar sina tankar i andra länder. Mer än det media framför som viktigt. 

Det vi upplever idag glöms och förträngs i det förgångna, på bekostnad av fattigdom och elände. Så länge som människan är bedövad (har för-troende) och älskar sina hus, bilar och konsumtion mer än något annat - så lär vi aldrig kunna skapa någon form av förändring att faktiskt förstå sig själv för i sin tur att kunna förstå andra människor bättre.

Ikväll så leder jag mig själv över min tro för en bättre medvetenhet för ytterligare upplysning inom detta fördärvande system! Då alles främste upplysare Carl Norberg sitter i skamvrån för Facebooks räkning – mer känt som ”facebook-finkan bakom lås och bom.”

Så skriver jag en vers om nuet och för vidare ledningens förtjänst till en mer upplyst och medveten befolkning! Varsågod!

Jag antar att vi alla måste se över oss själva för att finna ro och trygghet att leda oss och ifrågasätta oss som individer, för att kunna utvecklas som människor. Det är aldrig nog att säga det om igen och om igen.

Dagen som denna så har bollen, klotet eller samhället rullat precis eller exakt som det har skrivits på sina håll. Det är ingen nyhet att finansiella systemet som skall beskriva ekonomin står inför omvälvande prövningar och dysfunktionella utvecklingsförlopp som aldrig verkar ta slut.

Vi alla vet att pengar idag är till uteslutande del 97% cirkulerade bankskulder som låntagare betalar ränta för att få låna till sig själva för att bedriva handel med varor och tjänster. Idag vet vi att pengar styr ekonomin som kontrollerar våra politiker som sätter ramarna för ekonomin för att driva dess politik i en allt stramare omfattning.

I dagarna har vi sett att politisk riktning inte har någon roll som utgör grunden för hur samhället styrs. Ideologisk tro har nått sin slutpunkt. Vi kan ana att makten har sin bäring på annat håll!

Pajkastningen från de folkvalda blocken samt de politikers hejaklacksarena som florerar kring rampljuset just nu suger fett! Är folk så jävla tröga så de fortfarande inte fattar att det inte har någon roll vilka som sitter på Rosenbad och gafflar om ditten och datten?

Problemformuleringsinitiativet kommer ligga så FETT borta hos befolkningen, så ni kommer hellre veva er trötta bland era kamrater/käraste/familjemedlemmar istället för att titta på vad som faktiskt styr ett samhälle.

Svaret är givetvis där pengar föds! Allt annat är fullkomligt meningslöst att ens diskutera. Vad är meningen med ett samhälle utan pengar? Förmodligen en lycka för andra, en ren ”stöld” för många, ett rent helvete för makten.

Det är ju märkligt att världen ser ut som den gör fram tills idag. Majoriteten av mänskligheten lever förmodligen för sin egen vinning skull, de kan ju bara känna sina egna känslor. Vi lever i en falsk trygghet, men som nu accelererar upp i en allt högre takt av medvetenhet, men trots allt lever känslorna kvar i ett kognitivt tillstånd som grundar sina känslor utifrån sig själv, att alla tycker lika.

Men, skeptismen duggar tätare bland människor som vågar ifrågasätta sig själv. De ser över sin egna box och ser att allt inte är lika dant som här hemma, eller i sin egna vardag. Medvetenhet tillväxten är ett faktum, och utan ekonomiska förutsättningar, så måste ifrågasättandet alltid vara ledande för utvecklingen, annars blir det tillbaks på ruta ett.
Men systemtroende/kramande människor får väl stoltsera med att utbildning gör människan friare och starkare i att tro på framtiden.

Dock så har vi aldrig varit mer bundna och sårbara idag än någon annan tid. Vi har lurats in i en fälla. (skuld/kredit och politikers trovärdighet) Utbildning kostar i både stort och smått, 100% kreditbildning + ränta.
Dock så har det aldrig gynnat allmänheten i ett lika värde perspektiv. Matematiker, vetenskapsmän och tekniker har utvecklat det vi kan ta på, rent fysiskt - snabbare bilar, bättre hus, effektivare energi-instrument m.m. Kreativitet som har utnyttjats av rådande maktelit. Uppfinningar har köpts upp av oljebolag, investmentbolag och lagts på hyllan eller skrotats. Oljan får ju inte ersättas med annan energi eller dager som denna, av andra valutor, då faller dollarhegemonin som ett korthus - svarta guldet säljs för toalettkonfetti genom kreditbildning som skuldsätter människor i all oändlighet, på en ändlig planet.

Grattis! Politiker, samhällsvetare, journalister, ekonomer, läkare m.m. De har skolats och formats till ett syfte: att forma människan tänkande, rädsla och förtroende. Förutom utbildning så är media det största verktyget att påverka människors handling och tankebanor. Dock kan jag aldrig sett att Svenska folket är så intresserad av hur människor upplever, formar sina tankar i andra länder. Mer än det media framför som viktigt.

Det vi upplever idag glöms och förträngs i det förgångna, på bekostnad av fattigdom och elände. Så länge som människan är bedövad (har för-troende) och älskar sina hus, bilar och konsumtion mer än något annat - så lär vi aldrig kunna skapa någon form av förändring att faktiskt förstå sig själv för i sin tur att kunna förstå andra människor bättre.

Visa ditt stöd till det informationsarbete Carl genomför

Swish

Scanna QR eller skicka till 076-118 25 68. Mottagare är Caroline Engström.
Carl på social media

Patreon

Här kan du visa ditt stöd genom att bli månadsgivare på Patreon.

Swish

Bidra genom att Swisha till 076-118 25 68, mottagare är Caroline Engström.

De Fria

Besök folkrörelsen som jobbar för demokrati genom en medveten och upplyst befolkning!
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram