Girighetens vågor

2014-12-27


Storm-Waves-Clean

Detta har allt hänt förut. Det är samma gamla Anglozionistiska bankintressens spel med nya - olika aktörer. Jag tycker i princip att vi tittar på en upprepning av Versaillesfördraget, rysk stil. Om du tittar noga på den verkliga historien snarare än den inrättande styrda propaganda som delas ut till allmänheten, så kommer du att inse att den västerländska ekonomiska eliten med sin centralbankkartell, mycket sällan förändras eller byter taktik och att byta strategisk målsättning - ja det är ju liksom ingenting som existerar på den mentala fältkartan.

Men å andra sidan, varför skulle de? Deras ekonomiska imperier fortsätter att växa under alla stora krig och finanskriser och om de skulle gissa fel, då de får skattebetalarna för att rädda dem. Den fina Anglozionistförsamlingen - kongregationen - med Goldman Sachs, Rothschild, Wallenberg och Sorostyper styr västs demokratier samt de finansiella marknaderna och använder betalade eller utpressade hejarklacksledare och marionetter för att främja deras intressen, för att få befolkningen att acceptera den ekonomiska eller politiska politiken.

Till exempel, Woodrow Wilsons fjortonpunkters uttalande den 8 januari 1918 hävdar att kriget och den amerikanska interventionen var en moralisk anledning att föra fred i Europa efter första världskriget och var en av de ledande orsakerna till att tyskarna stämde in för fred.

I efterhand vet vi i det övergripande att den amerikanska interventionen verkligen instiftades för att förhindra en på förhand redan given allierad förlust, skapa staten Israel och eller en förhandlingslösning som skulle göra det omöjligt för franska och brittiska banker att betala tillbaka sina massiva lån till den nybildade amerikanska bankinrättningen FED och därmed ruinera andra ledande banker för dagen.

När kriget var över var plattityder om frihet, självbestämmande och att göra världen säker för demokrati upplösta i Versaillesfördraget, förmodligen ett av de mest hämndlystna och orättfärdiga fördrag som någonsin tvingats på en besegrad fiende.

Hela det österrikiska-ungerska imperiet förstördes totalt undantaget för ett litet område av nuvarande Österrike och Tyskland, som berövades en stor del av sitt territorium och utsattes för en hämndlysten, givetvis obetalbar krigsskuld, fullt relativt jämförbar med USA: s nuvarande statsskuld idag. "Tyvärr" skapade därför fördraget allmänhetens ilska och även händelsevis som ekonomiskt kaos som så småningom förde Hitler till makten och lade grunden till det andra världskriget.

Ryska revolutionen 1917 år var således inte en revolt av det ryska folket utan var skapad genom en finansierad kupp från väst. Yrkesrevolutionärer genomförde revolutionen utan någon förankring ibland majoriteten, vilka var de ryska bönderna. En elit av bankirer och affärsmän i USA och politiker i Tyskland fanns bakom, vilka rekryterade Lenin och utbildade Leo Trotsky med hans rebelltrupp.

Allt är knutet till Första världskriget och att störta både kejsardömet i Tyskland och tsardömet i Ryssland. Bakom detta fanns dagens ekonomiska och politiska intressen för den dåvarande framtiden om ledarskapet för Euroasien och oljan runt Kaspiska havet. Ett drama som kom att påverka all världspolitik. Allt ingick om i en dold underliggande världsagenda och historia om historien om världen i vår tid.

Versaillessystemet efter WWI, var alltså redan ifrån början uppsåtligen ägnat att kollapsa, därav inte minst beroende på de uppenbart bekanta deltagarna Dawes och Young i kommittéväsendet kring detta Dawesplanen och Youngplanen alltså, kollapsen hade kommittéligan (Dulles, Wallenberg, Schacht, Young, Dawes, Ring) planerat, vilka alltså otvivelaktigt ifrån början redan föresatt sig att haverera för att reorganisera, vilket den ju också som bekant sedermera gjorde. Och sedan efter detta haveri så skulle det alltså som numera så väl bekant äro, införas ett nytt finanssystem för mer långsiktigt ökade ekonomiska maktfunktioner, vilket det också alltså gjordes 1931, i och med bildandet av Bank for International Settlements (Internationella regleringsbanken) och senare IMF som båda finns kvar ännu i dag. Men inte så många dagar till.

Visa ditt stöd till det informationsarbete Carl genomför

Swish

Scanna QR eller skicka till 076-118 25 68. Mottagare är Caroline Engström.

Patreon

Här kan du visa ditt stöd genom att bli månadsgivare på Patreon.

Swish

Bidra genom att Swisha till 076-118 25 68, mottagare är Caroline Engström.

De Fria

Besök folkrörelsen som jobbar för demokrati genom en medveten och upplyst befolkning!
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram