Viljan till en upplyst och medveten befolkning

2014-11-04

Ingen förnekar nog att det har dött människor eller att det har varit stort lidande under WW2, men behovet av en oberoende internationell utredning vilken på tekniska grunder fastställer - belägger - det beskrivna historiska förloppet forensiskt ökar. Ett händelseförlopp som det av någon anledning är straffbart att ifrågasätta i flera olika länder, det räcker nu alltså inte längre med tidigare upplysning i det förändrade informationsklimatet. Människor undrar i en ökande omfattning om inte enskilt nyttomaximerande opinionsbildningsintressen har verkat förledande i beskrivningen av verkligheten.

Behovet tycks nu alltså öka och det är därför vidare önskvärt med ett tekniskt klarläggande för att minska konflikter och förbättra grunden för samförstånd. Om vi inte vet var vi har varit så kan vi inte veta var vi är och vi kan omöjligtvis ta oss dit vi vill. Det enskilt normativa problemformuleringsinitiativet skadar demokratin, eftersom demokratins fundament är en upplyst och medveten befolkning. Vi får därför inte vara rädda för att ifrågasätta någonting om demokratin skall leva.

Det finns nämligen bara människor och det finns bara beteenden och vi måste alltid sträva efter att öka vår emotionella självförståelse och vi kan aldrig förstå någon annan bättre än oss själva.

Indelningar är inte till för att skapa likabehandling, indelningar är till för att skapa särbehandling och används som polariserande kulisser för att ställa människor emot varandra.

http://www.youtube.com/watch?v=9h-c4_evdMA

Visa ditt stöd till det informationsarbete Carl genomför

Swish

Scanna QR eller skicka till 076-118 25 68. Mottagare är Caroline Norberg.

Patreon

Här kan du visa ditt stöd genom att bli månadsgivare på Patreon.

Swish

Bidra genom att Swisha till 076-118 25 68, mottagare är Caroline Engström.

De Fria

Besök folkrörelsen som jobbar för demokrati genom en medveten och upplyst befolkning!
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram