Pösige Petro Dollorshenko och Stridshingsten i soffan

2014-08-31
Poroshenko
Med stridshingsten sadlad i morgonsoffan kan ingen räkna med att lämnas oberörd.
Han är numera både morgonpigg och läser nyheterna varje dag, så vad kan då möjligen gå fel?

Så efter att ha helt förnekat att en framgångsrik Novorussian operation pågick, fick den stridshingstunderstödda Anglozionistjuntan i Kiev äntligen erkänna att den Novorussiska Försvarsmakten ( NAF ) hade nått Novoazovsk. Men kom ihåg att någon slags framgångsrik verksamhet som fick dem dit i första läget aldrig har hänt. Så idioterna beslutar att publicera en karta med en nästan helt omringad Novorussia kontingent som en liten isolerad enhet runt Novoazovsk

Detta väcker frågan: hur kom NAF ens dit? Med flyg till flygplatsen? Osannolikt. Genom att flyga matta eller använda teleporterare? Kanske inte. Och så är svaret självklart: genom Ryssland naturligtvis! Det är den politiskt korrekta tolkningen. Strunt i att i verkligheten är hela gränsen mellan Novorussia och Ryssland är i fasta Novorussiska händer, bry dig inte om att hela utsträckningen av landet norr om Novoazovsk är också i Novorussiska händer, och strunt i att även Mariupol redan helt omringats (sedan i morse), Anglozionistiska stridshingstar och BBC kommer ändå att visa "hallucinogena kartor" som den som visas här, för de har inget val. Stridhingsten berömde förresten "demokratiske Willy Wonka" och den demokratiskt valda församlingen, han lät som ett eko av lilla hunden

Det finns ett bra amerikanskt uttryck: när huvudet är i sanden, är röven i luften. Så bland stridshingstar så ock på jorden tänker man i Sverige där man Tiger. Detta är precis vad som nu hände den stridshingstunderstödda demokratiskt valda Kievjuntan och EU-eliten. De fick plötsliga plågsamma stolgångserfarenheter av nyheten om en omfattande kollaps av Juntans förtryckande krafterna ( JRF ) och de är nu i fullt panik-läge, precis som en sömngångare som plötsligt skakats vaken.

Jag framhärdar förresten förresten att Strelkov tänker ta Kiev, fast han alltså har avgått för en vecka sedan, precis som jag sade igår i talet på Norrmalmstorg och att detta kommer att ske innan de ekonomiska blockeringarna av Swift effektueras. Men vi får se hur det utvecklas parallellt.

En annan människa som definitivt verkar vara allt annat än god är den trinde Zionisten Kolomoivski en människa alltså av absolut värsta intrigskapande slag, någon som bara är intelligent och listig nog att lyckas begå någonting om det är någon form av ond bedräglig handling, men också tillräckligt arrogant för att så småningom misslyckas och försöka få ner hela planeten med sig i undergången. Om frågan möjligen hypotetiskt skulle göras för ett berättigat mord - Kolomoivski vore nog rätt given given som kandidat. Så länge som denne Satans son lever kan allt hända. Det som gör det hela ännu farligare är att Odessa verkligen är den sista strategiskt viktiga staden för AngloZionisterna och deras nazistiska allierade i Kiev. Om de förlorar Odessa, då har de verkligen förlorat allt.

_77247713_ukraine_rebel_forces_20140829_624_v6

Visa ditt stöd till det informationsarbete Carl genomför

Swish

Scanna QR eller skicka till 076-118 25 68. Mottagare är Caroline Engström.
Carl på social media

Patreon

Här kan du visa ditt stöd genom att bli månadsgivare på Patreon.

Swish

Bidra genom att Swisha till 076-118 25 68, mottagare är Caroline Engström.

De Fria

Besök folkrörelsen som jobbar för demokrati genom en medveten och upplyst befolkning!
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram