I ljuset av egennyttans implosion

2014-08-17
mushroom-cloudft

Så i ljuset av de lojaliteter som den gyllene kalvens ideologi skapar, så kan vi nu konstatera att ur makroperspektivet så var det ju förra veckan som Tyskland rapporterade att under det andra kvartalet, minskade BNP med 0,2%, värre än konsensus. Detta hände ett par korta dagar efter att Italien rapporterade sin andra raka nedgång i sin egen BNP, och blev det första Europeiska landet att ange en trippel-dip recession. Vad är värre, jo att Europas nedgång ägde rum innan den värsta tryckvågen av ryska sanktioner drabbade. Säkerligen under tredje kvartalet så kommer BNP i Tyskland, en nation vars exportredovisning till 41% av BNP delen, kommer att bli ännu värre, med viskande siffror på -1% som ännu nonchalant kastas runt, men en sak är säker: Europa är på väg in i sin tredje recession sedan Lehman kollapsen en "triple-dip", som blir en regelrätt depression om alltså inte Drullige Draghi injicerar några biljoner drömbaserade kredit pengar (vilket kommer att göra något, men inte att fördröja det oundvikliga utan göra det mycket värre när burken inte längre kan sparkas längs gatan), och detta alltså under förutsättning att normala handelsförbindelser med Ryssland återställs.

...men vi tyckte oss inte höra blyga antydningar från Vlads sida om någonting med petrodollar? Jo så var det ju.

Vilket betyder en enda sak: om Europa ens ska försöka återuppta status quo, så måste det bryta sig loss från den "Anglozionistiska" alliansen och de sanktioner som införts på Kreml, som enbart gynnar den populistiska - mediaberoende - petrodollarhegemonin som regisseras via Washington, och som absolut inte gynnar Europa korrekt, vilket nu är helt klart för alla. Europa är mycket mer beroende av Ryssland än tvärtom. Det är också något Putin var tydligt medveten om från början.

Och nu är den insikten börjar sprida sig till Europas egna länder, som - medan det nya kalla kriget 2.014 var endast en retorikskugga som gjorde att alla var helt nöjda att kliva på resan - är det nu nu när handelskrig äntligen har brutit ut, plötsligt alltfler länder som vill ut ur snaran. Ja inte Sverige naturligtvis eftersom det är det förmodligen mest infekterade landet på jorden av denna moraliska parasit.

Lycka till oss alla svenskar! Det är bara en tidsfråga innan denna meningslösa charad av ilska mot Putin vänder det inte logiska svaret på sanktioner, mot initiativtagare till sanktionerna själva.

Sedan var det visst även den mest levande ekonomin i Centraleuropa, Tjeckien, där över natten finansministern uttryckte högljudd ilska över ryska sanktionerna.

Sanktioner mot RYSSLAND var meningslösa, ENLIGT Tjeckiens finansminister
Och slutligen, så är det då det land vars ekonomiska öde nu främst är vad den här konflikten handlar om, eftersom det bör leda till att Tyskland bestämmer att det har fått nog av Captitol Hills geopolitiska Anglozionistfasoner, som alltid innebär "kostnader" för europeiska allierade långt mer än vad de gör för USRAHELL, och i linje med Ryssland-Kina-Indien-axeln, när sedan "Eurasian Crescendot" kommer att vara komplett, kan nedräkningen för reserv - valuta övergången officiellt börja.

Konsekvenserna är tydliga: kostnadsnyttoanalysen har flyttats för långt till väster, och medan Tyskland var ok med att stödja "Anglozionisterna" i sitt eskalerande spel med sanktioner vs Putin, så på denna punkt finns det nu inget ytterligare stöd och i själva verket så börjar nu pendeln att svänga i motsatt riktning.

Så medan östra och centrala europeiska nationer alltmer högljutt protesterar mot ryska sanktioner, samt med Ukrainas regering som nu tydligt uppvisar deltagande i öppna provokationer för att krydda fram folkligt stöd för vissa "outgrundliga" krigshetsande orsaker (om inte man naturligtvis kan bevisa att man verkligen förstörde en Rysk militär konvoj på sitt territorium...), så hur länge dröjer det tills den "västerländska" alliansen av enskild nytta slutligen kollapsar av sin egen vikt och har inget annat val än att rulla tillbaka alla sanktioner och trappa av och i processen ge Putin den största diplomatiska knockouten hittills, räddad av gonggongen?

Nedräkningen har börjat det går inte att komma undan nu, bomben finns i oss själva, ingen annanstans.

Visa ditt stöd till det informationsarbete Carl genomför

Swish

Scanna QR eller skicka till 076-118 25 68. Mottagare är Caroline Norberg.

Patreon

Här kan du visa ditt stöd genom att bli månadsgivare på Patreon.

Swish

Bidra genom att Swisha till 076-118 25 68, mottagare är Caroline Engström.

De Fria

Besök folkrörelsen som jobbar för demokrati genom en medveten och upplyst befolkning!
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram