Anglozionismens mörker.

2014-07-18

Information overload, conceptual image

De flesta människor är omedvetna om den avgörande information. Inte bara för att den inte är tillgänglig i medieföretagens vanliga nyheter eller historieböcker, utan för att de skräms från att ens överväga att ta till sig en sådan kunskap.

Zionisterna har varit så framgångsrika i sin mediablitz, sin historierevisionism och rena skrämseltaktik det senaste århundradet, att folk inte ens vågar gräva i detta ämne längre. Räddast - mest hjärntvättade - är man i det evertibrata (ryggradslösa) Sverige. Det påminner oss om verkligheten bakom 9/11 och andra sådana manipulerade händelser, som inte ens övervägs till sin beskrivning i Sverige.

"Mitt sinne har formaterats kognitivt, blanda inte ihop mig med fakta."

Tja, tufft att höra. Fakta har dock släppts lös som aldrig förr och mänskligheten utanför Sverige festar på den som aldrig förr och lär sig att dra sina egna slutsatser. Och som en insikt leder till en annan och prickarna börjar att ansluta sig till varandra i mönster, pang - en annan väckt själ kan nu bidra till den världsomspännande flodvåg av ny sanning som beskriver verkligheten. Det allmänna medvetandet växer.

Men ännu är detta moderna Orwellska nyspråk rådande - vårt varma tack till Erik Wellander ansvarig för språkvården i Sverige under i princip halva förra århundradet. För när det gäller att prata kan ännu inte tillräckligt många överträffa sionisterna. De fullkomligt älskar att fylla etern med sin propaganda, väl medvetna om att världen styrs av ord. Både nationer och även allmänhetens vilja styrs från att vidta åtgärder, medan s.k. diplomater tar för sig så länge som de kan med falska fredsnärmanden och ihåliga löften, allt medan de framhäver fördelarna med deras välvilliga, skyddande fosterland samtidigt som de fortsätter att avhumanisera samt demonisera fienden du jour.

Hela förutsättningen för den sionistiska agendan bygger på en fredsbluff byggd på ett socialekonomisk ingenjörsavtal. Balfourdeklarationen, som är inget annat än en del av troheten till Rothschilddynastins med sin onda - egennyttiga - agenda, men alltså som utgör ett perfekt exempel på ondska. Det var för att "skapa ett hem för det judiska folket" därmed skapa fred för dessa fattiga, förföljda och besegrade oskyldiga.

Du kommer att märka den sista raden i detta krälande klotter i den handlingen som vände historiens riktning mot ett pågående folkmord av verkligt oskyldiga lyder:

"Jag skulle vara tacksam om du skulle ta med denna förklaring till kunskapen om den sionistiska federationen."

Så ingen strategisk operativ planering a.k.a. ingen konspiration här. Bara fredsskapande åtgärder, eller hur? Trots allt, Balfour, Montague Norman, Beaverbrook, Rothschild med flera kände varandra väl och umgicks privat.
Att förlöjliga att konkreta retoriska angrepp på detta genom att själv använda tramsig kollektiv ockultism och annat som skyl, är en given PR - mässig taktik - design Edward Bernays. Visst, tidigare någon gång kan det säkert ha fungerat marknadsföringsmässigt både externt och internt ur opinionsbildningsperspektivet, men idag får nog religionens reala funktionsmässiga effekter utanför det mänskliga sinnet, ses som lite tveksamma.

Och det är inte bara ett ordkrig, det gäller skapande av kraften för massiv ekonomisk kontroll. För pengar styr den ekonomi som kontrollerar politiken.

Dessa nya så kallade fredsförslag är alltså bara samma gamla taktik av dessa psykopatiska härskare. Håll snacket igång medan folkmordet fortsätter, allt medan någon hävdad "aggression" från dem som de slaktar, motiverar vad de vill att begå mot målgruppen. Om så behövs, ställ an provokationerna själv.

Det senaste "vapenvila" förslaget, förment föreslaget till en arabisk granne var helt klart en bluff från första bokstaven, och till och med termerna "vapenvila" eller "vapenvila" antyder att palestinierna är angriparna och är någon form av lika kraftfull stående armé av tungt beväpnade galna militanta idioter som terroriserar den "oskyldiga, fred sökande" israeliska befolkningen. En storskalligt införd fabricerad lögn. Visst det finns absolut människor i Israel som genomskådar kulisserna och som nu kämpar allt vad de kan för att motverka denna galenskap och all heder till dem.

Samtidigt hopar sig 40.000 israeliska soldater på fängslade Gazas gränser och varnas för att kämpa eller dödas. Tid för ännu lite mer PR propaganda och politisk smokescreening.

Balfourdeclaration

Visa ditt stöd till det informationsarbete Carl genomför

Swish

Scanna QR eller skicka till 076-118 25 68. Mottagare är Caroline Engström.
Carl på social media

Patreon

Här kan du visa ditt stöd genom att bli månadsgivare på Patreon.

Swish

Bidra genom att Swisha till 076-118 25 68, mottagare är Caroline Engström.

De Fria

Besök folkrörelsen som jobbar för demokrati genom en medveten och upplyst befolkning!
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram