Ljuset i mörkret

2014-07-16

moonrise

Det är inte månuppgång som följer på mörker. Det är ljuset och dagen

Det är egentligen väldigt enkelt att veta vad man ska göra. Beväpna dig med uppriktig sanning mot dina känslor och gör dig fri från lögner på alla sätt du kan. Varje kompromiss kommer att kosta mer än den någonsin har gjort tidigare. Eftersom förändringens vindar tilltar kan även den minsta bit av moraliskt skräp bli farligt. Det är samma sak med konsekvenserna av underlåtenhet att hela tiden verkligen försöka att tänka fritt själv. Den minsta sak kan dra oss ner i djupet om vi blir tagna på sängen och spelar för nära snaran av kulisserna.

Striden som vi har framför oss är att övervinna rök och spegelmaskinen, som kommer med ursäkter, likgiltighet, apati och förvirring, alla möjliga mycket "rimliga" orsaker för vår passivitet och skapande av felaktiga uppfattningar. För att minska effekterna av vår egen kognitivt skapade dissonans.

Att vi blir fullkomligt bearbetade med falsk informationsöverbelastning är nu en självklarhet. Den underbara delen av ekvationen är att det goda informationsflödet intensifieras ännu mer samtidigt och är dessutom självgenererande..

Håll dig vid liv, alert och fristående. Det enda sättet att behandla denna störtflod av falska uppgifter, alltså alltmer orimlig och vilseledande information, är att ta ett steg tillbaka vidga perspektivet, se dig själv som medvet- en -ande som har en erfarenhet som kallas "du", och bearbeta sedan bilden utifrån hur du ser på dig själv och handla eller handla inte i enlighet med din uppfattning.

Det är verkligen att bli allt eller inget alls när det gäller grunderna i sanning kontra lögn i människors liv. De som stänger av och stänger sina ögon och öron till sanning i förhållande till verkligheten i sig själva tvingas in i det enda andra alternativet: påbjudet av mainstreammedia / religion / ”intellektuella” mantra som verkställs av matrisen. Och dess slut är den tidigare döden definierad av begränsningarna - andligt, mentalt, känslomässigt och fysiskt. Det gäller att alltid försöka att göra sitt bästa om vi inte vill gå under i förtid ur något av dessa perspektiv.

Vi är antingen en del av problemet eller en del av lösningen. Rätt och slätt.
Virveln av denna falska värld är alldeles för stark för någon att vara i närheten av den stora lögnen med små kompromisser, för att inte dras ner i hela träsket av moraliskt svek. Vi kommer alla att kasta bort mer och mer omhuldat själsligt bagage efterhand som stormen tar fart. Och det är en bra sak.

Fråga alltid, Cui Bono? Vem gynnas? Applicera detta över hela linjen.
Men tiden för att betala spelmannen är nära. Själv och kollektivt.
Och på toppen av att makten demoniserar alla som inte bara föreslår motsatta uppgifter, utan som vågar ifrågasätta bristen på bevis för att stödja allt som händer som allmänheten får veta via medierna, serveras en känslomässigt laddad och faktaberövad mediehistoria som syftar till att skapa precis rätt önskade effekter.

Lite är vad människor vet. Men avsiktlig okunnighet är förstås ingen ursäkt heller. Men även den minsta bit av kritiskt tänkande kan nu öppna dammluckorna till den sanning som beskriver verkligheten. Det undermedvetnas medvetenhet vet att det finns mycket mer bakom guidens gardin än vad de vill bry sig om att veta och det får människor att pressa ihop sina slutna ögon.

Men ljuset blir allt starkare

Visa ditt stöd till det informationsarbete Carl genomför

Swish

Scanna QR eller skicka till 076-118 25 68. Mottagare är Caroline Engström.
Carl på social media

Patreon

Här kan du visa ditt stöd genom att bli månadsgivare på Patreon.

Swish

Bidra genom att Swisha till 076-118 25 68, mottagare är Caroline Engström.

De Fria

Besök folkrörelsen som jobbar för demokrati genom en medveten och upplyst befolkning!
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram