UK- reign a.k.a. Anglozionism 1.

2014-05-25

Barroso

Inför presidentvalet i Ukraina befinner vi oss på en plats där vi inte riktigt vet vad som kan hända när rösterna har räknats och en ny regering fattar tyglarna i Kiev. Så därför ytterligare perspektiv på saken - 

Vladimir Putin måste vara säker på att oligarken som blir vald kommer att ha tillräckligt med sunt förnuft för att förhandla med sitt större syskon i öst och försäkra henne om att hon inte kommer tvingas att värja sig från att bli våldtagen av USA med ett EU-Nato som förbereder rendezvous stadiet. Eller åtminstone måste Putin göra det klart för Petro Poroshenko, den kandidaten som sannolikt kommer att lyckas, som projiceras av opinionsundersökare (och alltså som eventuellt är utan behov av en 15 juni omröstning, som just därför nu med direkt anmodan från Sankta Julia skulle kopplas till en folkomröstning om Nato) och ett dussin och en halv andra kandidater, att Rysslands regering kommer att respektera viljan hos det ukrainska folket ... "medan valet är noga övervakat."

I motsats till den uppenbara propagandan i den västra hemisfären av uppenbart falsk karaktär (USA och NATO-nationerna), har Putins regering inte för avsikt att utvidga den ryska federationen med ukrainska ytor, Krim är en isolerad och viktig militär bastion i Svarta havet, som behövs för att gå tillbaka till moderlandet. Allt Putin, och en rimligtvis överväldigande del av det ryska folket vill,är att försäkra sig om en buffertzon i Ukraina utan amerikanska missiler riktade mot Moskva , och det innebär en nation som inte skulle gå med i Nato, och någon form av regional konfederation som gör det möjligt för den Rysslandsvänliga östra delen av Ukraina att hålla maktbalansen i förhållande till Kiev.

Ryssland har gett ekonomisk hjälp till Ukraina i form av subventioner på energi och en stark bilateral handel, förmodligen lika mycket som belöning för sin neutralitet i öst-väst relationen som för de två nationernas gemensamma anor och arv. Det verkar galet annars för Ryssland att frivilligt ta på sig de ekonomiska problem som är förknippade med att föra in Ukraina i förbundet ... inte ens de nuvarande separatistiska områden i Donetsk och Luhansk.

Poroshenko har ofta föreslagit att Ukrainas anslutning till Nato inte skulle vara en bra idé. Och flera andra kandidater verkar hålla med honom i den bedömningen.

Det är Sankta Julia Tymosjenko, den högljudda fosterlandsskränande extrema högern (a.k.a. anglozionistiska fascister i icke nedsättande termer), som tydligt har åtagit sig att mäkla ett äktenskap med väst utan att vilja inse att ett äktenskap fortfarande existerar mellan Ryssland och Ukraina . ... och därför att försöka tvinga fram en skilsmässa för att möjliggöra Ukrainas omgifte, vilket alltså kan medföra ödesdigra konsekvenser för alla i Julias älskade fosterland, som egentligen heter Israel.

Aktuella opinionsundersökningar ger henne mindre än 10 procent av rösterna; men om en andra omgång krävs, skulle hon kanske kunna få så mycket som en tredjedel av rösterna ... kanske ännu mer. Och, även om det inte skulle lyfta henne till att bli president, så kan det skapa politiskt kaos eftersom det nuvarande ledarskapet i Euromaidan har meddelat att regeringen som ska väljas måste tillmötesgå deras krav, som inkluderar stora saneringar av ekonomisk och politisk korruption, vilket innebär ... och närmare band till EU. Om dessa krav skall tillmötesgås i en nation ledd av korruptionsdrivna och färre än ett dussin, oligarker, så representerar detta mer än en helt formidabel socialpolitisk uppgift ... kanske en omöjlig uppgift....

Till skillnad från Putin, som kunde dämpa den ryska oligarkin, verkar inte Poroshenko riktigt ha ledarskapet till att göra samma sak i Ukraina, märkligt nog..... Och det, tyvärr, lämnar dörren öppen för ett eventuellt vidare inbördeskrig ... och Rysslands uteblivna interventioner för att skydda sina egna intressen.

Under tiden har vårt anglozionistiskt angripna - infesterade - twittrande -utrikesdepartementet och Pentagon fortsatt att ge stöd till sina företagskunders mediala propaganda med lögner för att demonisera Putin och Ryssland och förhärliga det sönderfallande imperiet. Men, vi i väst är de folk som startade hela röran i Ukraina. Våra förfäder måste vända sig i sina gravar! Tyvärr har maktdelning visat sig vara lika omodernt som en upplyst och medveten befolkning .

Visa ditt stöd till det informationsarbete Carl genomför

Swish

Scanna QR eller skicka till 076-118 25 68. Mottagare är Caroline Engström.
Carl på social media

Patreon

Här kan du visa ditt stöd genom att bli månadsgivare på Patreon.

Swish

Bidra genom att Swisha till 076-118 25 68, mottagare är Caroline Engström.

De Fria

Besök folkrörelsen som jobbar för demokrati genom en medveten och upplyst befolkning!
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram