Anglozionist - UK - reign.

2014-05-25

John kerry buttface

Vi kan nu alla konstatera att det säkraste sättet att bevisa att en företrädare för bankhegemonin inom regleringsbanken, eller dess exekutiva organ Nato, talar sanning, är en stängd mun och en mer kväverik varmluft i omgivningen.

Hittills har den Ryska vedergällningen mot västerländska sanktioner till stor del haft en symbolisk betydelse, som kulminerade med veckans heliga - graal - gas - avtal med Kina, sedan 10 år i vardande, som inte skulle ha hänt inom en sådan stympad tidsram om det inte hade varit för den västra hemisfärens petande i elden. Men nu är Ryssland inte bara redo för action, aka vedergällning mot väster, nu är man tvingad till att agera för att inte drabbas att det kommande haveriet.

RIA rapporterar att Ryssland har förberett ett "konfidentiellt dokument" med åtgärder som svar på västerländska sanktioner som citerar Kreml rådgivare Andrew Belousov.

"Jag kan säga att även om det inte är en strategi, så har vi en taktik. Det är i form av ett dokument som av förklarliga skäl är konfidentiellt, men det finns tydliga ryska sanktioner:.. Fokus på individer, företag, sektorer, om de är omfattande och systematiska, och om de påverkar banksystemet angav "Belousov angavs för TV-kanalen Rossia 24.

Enligt honom finns det en föreskriven åtgärd på var och en av de angivna nivåerna. "Så om ytterligare åtgärder vidtas mot Ryssland, kan jag säga att vi vet exakt hur man ska reagera."

Vi kan i denna typ av sammanhang alltid lugnt utgå ifrån att man försöker vara strategiskt tänkande och därmed proaktiv, eftersom man inte vill bli offer för omständigheter. Så nu kommer trycket mot den västra hemisfären och bankhegemonin att öka påtagligt.

Och medan det är oklart om USA kommer att våga dela ut några fler sanktioner mot Ryssland, med tanke på att den ryska aktiemarknaden nu är tillbaka på pre -sanktions nivåer, som styrker deras fullständiga meningslöshet (och som något som helt enkelt kommer att tjäna för att få Ryssland och Kina ännu närmare varandra), är nyheten att en utveckling som säkert skulle reta gallfeber Kreml, att Ukraina kan hålla en fölkomrästning om Nato-anslutning så snart som 15 juni. Men det är därför också kanske mest ett tecken på att det är just detta, således ett försök att reta gallfeber på Kreml.

Den nuvarande Bildten av svensk lynnesart, alltså den Bildt som anger att den ukrainska presidentkandidaten Julia Tymosjenko är humanist och demokratiförespråkare får nu ytterligare ett löjets skimmer över sig, när nu Jew - Liar har föreslagit att hålla en all-ukrainsk folkomröstning om landets anslutning till Nato, för att sammanfalla med eventuell andra omgång av presidentvalet.

Det är visserligen hälsobringande för den svenska självbilden med ett så starkt varningstecken mot intellektuellt övermod som detta, men jag är inte fullt övertygad om att just DET som folkhälsobringande insats är vad som ligger ligger i linje med Carl Bildts egentliga syften, men nåväl, återigen - Tymosjenko:

"Vi måste fatta ett strategiskt beslut. Beslutet är Ukrainas anslutning till systemet för kollektiv säkerhet och försvar genom NATO ".

Vi dra oss med illa dold förundran till minnes bandinspelningen med Sankta Julia, med uttalandet om etniska rensningar av 8,5 miljoner ryssar i Ukraina...

Denna presidentkandidat uppger ju precis som en svensk liten Bildterberg hund, förresten en tyvärr inte sällan lite socialintellektuellt lite sönderavlad ras, att "Nato är säkerhet och fred" och "alla medlemsstater i denna allians är säkrade från aggression". Nato har naturligtvis helt enkelt bara otur med sin omgivning som befinner sig i ständigt krig. Jag anar tyvärr alltmer varför vad vi kallar för "obildade" bergsbönder kallar människor i den västra hemisfären för hundar....
John kerry buttface

Huruvida detta uttalande från Ukrainas motsvarighet till vår egen svenska Heliga Ohlsson, EU ministern, bara är ett banalt PR-trick av den tidigare presidentkandidaten, vars vinstchanser har fallit så dramatiskt under de senaste veckorna, att det leder till en mycket uttalad risk för att det inte blir någon andra omgång presidentval, utan istället en klar vinnare i helgen, är möjligtvis okänt. Men en tydligt klargjord sak i dag och det är att Ryssland fortfarande uppger sig se Natos utvidgning som den enskilt största öppna hotet mot Ryssland, särskilt då med tanke på den implicita överenskommelsen mellan James Baker och Gorbatjov 1990 om att Nato inte skulle expandera österut .

Tja, Nato alltså inte bara expanderar österut, det kan nu även snart stå på Rysslands tröskel.

Och denna demokratiutvecklingsinsats för fred och frihet, skulle säkert kunna provocera den inte längre sovande ryska björnen så väl som någonting som vi har sett hittills. Så slutsatsen får nog ändå bli att det finansiella kriget nu kommer att eskalera och att politikers moral i denna tid av den mänskliga historien kommer framställa gamle Incitatus som ett under av karaktärsmässiga framgångar, varför vi i utbildningssyfte därför bringas till ytterligare och djupare förståelse om varför Brunögat tillmäler sig själv epitetet Stridshingsten.

Visa ditt stöd till det informationsarbete Carl genomför

Swish

Scanna QR eller skicka till 076-118 25 68. Mottagare är Caroline Engström.

Patreon

Här kan du visa ditt stöd genom att bli månadsgivare på Patreon.

Swish

Bidra genom att Swisha till 076-118 25 68, mottagare är Caroline Engström.

De Fria

Besök folkrörelsen som jobbar för demokrati genom en medveten och upplyst befolkning!
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram