En Azurnovas utsikt

2014-05-21

novaGästpost K. Azurnova. N

Ny Värld med Ryssland och Kina 

VS

Gammal värld USA, EU, NATO, nationalsocialister och fascister.

Igår var första dagen för nya världsherrar att beträda världen och första dagen innan PetroDollarn HELT oundvikligt kommer att förlora sin överdrivna och orättvisa makt över världen till att bli extremt lågt värderad. 

USA kommer nog att ångra att de inte följde Rysslands önskan om en rättvis världsvaluta. Nu får inte ens USA vara med på NÅGOT sätt av säkerhetsskäl. De tror att de är en stormakt fortfarande och propagandaapparaten för väst fungerar och gemene man tror FORTFARANDE att de är en stormakt och världspolis.

De kan förbjuda hur många media de vill från öst då folk alltid med tiden ser vem som ljuger. Den roligaste lögnen(för det finns en sådan) är Putins Anti-Gaylag. Det finns ingen sådan lag överhuvudtaget. I den lagen som antogs i Duman har samtliga instanser fått yttra sig och ALLA är eniga om lagens befogenhet. Det står inget om det som påstås i väst, den handlar om att man inte får utsätta barn för sexuell propaganda, en sådan lag borde ALLA länder ha, speciellt Sverige med sin erkända dekadens inom detta genre, Det står inget om anti-gay någonstans. det verkar som man i praktiken satt gränsen till 12 år med det är lite olika i världens största land av olika lokala skäl. Men ingen har missuppfattat den i Ryssland då den är skriven på ryska och inte Göteborgs-Posten(om den finns kvar). Och Putin då? Det påstås vara hans lag i väst. Den har INGET med Putin att göra och han bryr sig inte ens om att kommentera det alla VET i Ryssland. Hans uppgift handlar inte ens om dylikt, han bara godkänner det som Duman bestämt vilket han gör med underskrift. ALLA LAGAR får hans underskrift. ÄR ALLA LAGAR Putins lagar då? Nej, inte det heller, det är som vanligt Duman som sedvanligt behandlar ärendena och alla får yttra sig och korrigera som det alltid har varit. Ryssland har i motsats till Sverige och USA t.ex Demokrati på riktigt, rysk media är t.o.m. neutral medans Sverige sen 20 år är subjektiv. ALLA svenska stora medier har precis som USA är samma innehåll så det är egentligen meningslöst att följa press i väst.

Men klart är att Putin ogillar den svenska regeringen, speciellt med de ständige Carl Bildt(som kallade västtyska ubåtar för ryska och massa annat) som verkar höra till något resandefolk på jordens alla flygplatser. Han anses som pajas, inte bara av Reinfeldt som vi alla vet varför han tog med gamlingen men också att ingen i världen tar han på allvar. Hoppas att han på livet sista dagar får ett arbete inom den privata sektorn så han kan betala IN lite av de 100 miljoner han har kostat statskassan.

De sista delarna i Ryssland helt nya militära komplex finjusteras. ALLT som fanns är utbytt.

USA verkar ha fått lite panik då de i praktiken enbart har äldre komplex. De har förstått att de måste kassera uråldriga Patriot som är som den gamla ryska S-200. Syrien och Iran har i praktiken S-300. Ryssland har S-400 Triumph. Men redan nu så utvecklas S-500 då Rysslands nya system som USA inte kan försvara sig mot är rymdbaserat och Ryssland utvecklar sitt rymdförsvar redan nu innan ens USA har börjat något sådant. Ryssland har mot USA Bulavasystemet t.ex.

USA panikbygger ett system med de vet inte riktigt hur Bulava fungerar då missilerna med 10 kärnvapenspetsar även kan försvara sig mot vad som helst som anfaller själva missilen. Knepig sits.

USA har dock inte varit helt overksamma trots att det är världens fattigaste land om de skulle betala sina skulder. De har byggt ett vädervapen som Ryssland redan känner till och klagat på då det stör atmosfären på oväntade sätt. De har också byggt världens snabbaste missil. Den har ingen funktion och åker spikrakt fram(vilket gör den lätt att skjuta ned) vilket inga ryska missiler gör, ryktet säger att den är byggd för att visa gemene man i USA att "vi kan, vi kan".

NATO som är bara en aning större än Rysslands armé(utan sina allierade) har en omodern armé trots all propaganda och har baser runt Ryssland trots att kalla kriget tog slut för länge sedan och de har inget existensberättigande.Så man ser att de har en falsk agenda då de samarbetar med judar, al-qaida samt nazisterna i Kiev samtidigt. Det var därför Ryssland bestämde sig för att släppa Kiev till nazisterna så att de kunde hämta hem Sevastopol och Krim. Genidrag. Det hade man inte kunnat göra med den lagliga regeringen. Dessutom får EU-länderna(kom ihåg att EU inte är eniga) betala ALLTING och Ryssland slipper ALLTING som kostar pengar. De rumänska zigenarna i Ukraina väntar på att få komma till Sverige så där kanske det blir en 10-dubbling.

Egentligen har inte Ukraina ett existensberättigande(flera länder har territoriella krav men är en bra buffert för Ryssland. Donkosackerna skall också klämmas in här på något sätt då Putin utlovat de ett land p.g.a. av deras fosterländska insatser, de är ALLTID överallt. Tack vare Genidraget i Syrien att ta bort kemiska vapen så står USA där med al-qaida i knät och med nazister i knät i Kiev och Israel fortsätter att stjäla mark och döda civila så där är inget nytt. Alla med någon form av intelligens vet att Krim är ryskt och t.o.m. fler områden än så men även om många i Duman vill ha återföreningar så vill inte Putin det.

Varför behöver Ryssland Krim?
I det avtal som man skrev på i startdelen igår mellan Ryssland och Kina kommer världens största affär att göras. I den sedan länge planerade storsatsningen där Kina köper lika mycket gas på 2 dagar som Ukraina förbrukar på ett år.ingår också ett färskvattenavtal från Krim direkt till Kina där 60% av vattnet är skadat och det är inte som i USA's fall utvinning av skiffergas som knäcker deras vatten utan helt vanliga föroreningar.

Det är många delar och Indien kommer med lite senare och det är mycket vapen som skall hanteras, egna banksystem o.s.v. ALLA vill slippa Dollarn INNAN den blir värdelös och Kina som kräver mest pengar av USA som aldrig kommer att kunna betala förstår trots att de tillverkar 70% av dagligvarorna i USA att nu får det vara nog. Ryssland och Kina har också bestämt att gå samma vägar i världspolitiken och FN.

INGEN vill ha Dollarn som världsvaluta då det inte avspeglar vart pengarna finns i världen. I en början är det 50/50 i Rysk/Kinesisk valuta som kommer att användas.

Ryssland beklagar att väst ljuger om Ukraina på ALLA sätt och om Ryssland i synnerhet. Väst är inte demokratiskt som har fascister och nazister i Kiev. Väst har förbjudit 5 nyhetsmedia från Ryssland i olika västländer och terroriserar med sanktioner mot enskilda personer, företag samt banksystem. Rysslands nya egna banksystem är nu klart som ändå var på gång. Ryska företag har på Putins begäran fått företräde att ersätta de västbaserade företagen som eventuellt lämnar sina investeringar och i många fall får de starthjälp.

Ryssland har "gjort i ordning" motsanktioner ifall dessa kommer att behövas. Men Putin är inte den sortens människa som vill ge sig på ekonomin. De man vet är att bl.a. i ett paket(troligen det första) att 3 amerikanska(det är USA som är grundfienden, inte lättledda EU) oljeföretag får lämna Ryssland på ett kombinationssätt, nyckelpersoner från USA får gå och oljeproduktion samt amerikanska intressen ifall dessa försvinner. Exxon är med vet jag.

Valet i Ukraina den 25:e maj betyder inget för federationsanhängande stater utan skall enbart betraktas för vad de är olagliga. Den nazistiska regimen som störtade den lagliga bevisar olagligheten och utan proryssar så betyder den inget. Ryssland skickar inte ens valobservatörer till denna cirkus.

Sverige kommer att modernisera relationerna med Ryssland efter riksdagsvalet.

Visa ditt stöd till det informationsarbete Carl genomför

Swish

Scanna QR eller skicka till 076-118 25 68. Mottagare är Caroline Engström.

Patreon

Här kan du visa ditt stöd genom att bli månadsgivare på Patreon.

Swish

Bidra genom att Swisha till 076-118 25 68, mottagare är Caroline Engström.

De Fria

Besök folkrörelsen som jobbar för demokrati genom en medveten och upplyst befolkning!
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram