Thailandsdemokrati

2014-05-20

Thailand general

Så i ljuset av den allmänna medvetandetillväxten a.k.a demokratiutvecklingen, så har nya landvinningar gjorts för att bevara lugn och ordning, vilket vi känner till som systemet med ett evigt växande förtryck genom finansiell skuldsättning.

Medan Ryssland samlar trupper vid gränsen till Ukraina, Kina gör detsamma med Vietnam, den redan instabila situationen i Libyen och Syrien som imploderar för varje dag som går, var den enda geopolitiska variabel som saknades ett undantagstillstånd och / eller statskupp.

För en stund sedan i Thailand, så förklarades därför bara som en logisk konsekvens av detta det förstnämnda och det medan den senare fortfarande uppges vara frånvarande, om än också sannolikt bara för ett ögonblick.

AP rapporterar att "Thailands armé har förklarat undantagstillstånd efter sex månader av protester mot regeringen och politisk kris, alltså enligt Associated Press
på tisdagen, med hänvisning till ett uttalande från armén i Bangkok."

Med andra ord, efter att strängt taget inte att ha valt sida i det förestående inbördeskriget i Thailand under lång tid, har armén slutligen valt en sida: en egen.

....vilket osökt för tanken till det militärindustriella komplexet, som kontrolleras av bankerna, och den just uppkomna situationen med diskussionen kring FMV och den svenska försvarsmakten.

Visa ditt stöd till det informationsarbete Carl genomför

Swish

Scanna QR eller skicka till 076-118 25 68. Mottagare är Caroline Engström.

Patreon

Här kan du visa ditt stöd genom att bli månadsgivare på Patreon.

Swish

Bidra genom att Swisha till 076-118 25 68, mottagare är Caroline Engström.

De Fria

Besök folkrörelsen som jobbar för demokrati genom en medveten och upplyst befolkning!
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram