Vi är vad vi äter.

2014-04-24

Livsmedelstillgången är av avgörande betydelse för den sociala situationen och välfärde i varje samhälle och civilisation.

Som en följd av det är kontrollen över livsmedelsproduktionen ett nödvändigt verktyg för den som vill utöva makt. Detta har i sin tur medfört en effektivisering av livsmedelsframställningen där genmanipulering GMO, av födoämnen spelar en allt större och avgörande roll, både för näringskedjan och därmed för den mat som människor äter ur ett geopolitiskt maktperspektiv.

Den miljöpåverkan som detta skapar för människor har väckt en rädsla och ett växande socialt engagemang. Livsmedelsindustrins maktambitioner har fått människor att reagera. Över hela jorden växer proteströrelser mot vad människor upplever som ett verkligt, men dolt hot mot liv och hälsa. Här följer en intervju av mig med journalisten, författaren och föredragshållaren William Engdahl.

https://www.youtube.com/watch?v=jjgDzckVHf0&feature=youtu.be

Visa ditt stöd till det informationsarbete Carl genomför

Swish

Scanna QR eller skicka till 076-118 25 68. Mottagare är Caroline Engström.

Patreon

Här kan du visa ditt stöd genom att bli månadsgivare på Patreon.

Swish

Bidra genom att Swisha till 076-118 25 68, mottagare är Caroline Engström.

De Fria

Besök folkrörelsen som jobbar för demokrati genom en medveten och upplyst befolkning!
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram