Efter mörker kommer ljus.

2014-03-30

... och så vidare i sommartid med avseende på vädret, så börjar det ju bli en allt mer intressant samhällsutveckling, där det mest förvånande i det dagliga allmänna politiska klimatet, är att inte politikerna blir direkt utskrattade när de visar sig på gatorna, även fast de sprider varmluft som luktar illa?

Om det politiska beteendet beror på direkta vanföreställningar - oförmåga - eller egenyttig pragmatism - illvilja, har föga betydelse för den roll som detta spelar för det allmänna och välfärden.

De numera extra transparenta lögnerna som de använder för att få stanna kvar vid den politiska försörjningens grytor ytterligare något ögonblick, börjar lämna tragikomiken och närma sig det mycket uttråkande irriterande. Illusionskokeriet är nu bortom hyckleri.

Stridshingsten eller hans hanterare och programmerare, förlitar sig helt på total historisk okunnighet hos de västerländska folken, i stridhingstens bruna öga, främst det sovande. Den okunnighet och godtrogenhet hos de västerländska folkens som tillåter att neokonsionister formaterar det mode av "nyheter" som styr folkens sinnen.

Putin för dansen


ååååh...BTW... nu är det ju konståknings VM och USA måste ha eskalerande konflikter för att kunna expandera skuldhegemonin och Putin vill inte ha betalt för ryska naturresurser i drömbaserad digitalkonfetti.

Sedan augusti 15, 1971, kan dollarn ju inte längre devalveras.

Eftersom dollarn är reservvaluta för alla centralbanker i världen, alla andra valutor - euron ingår - är bara valutamässiga derivat av dollarn. Beviset för detta påstående är att värdet på varje valuta i världen beräknas i dollar. Som är rent kreditbaserad och skapad av enskilda vinstmaximeringsintressen. Dollarn som alltså drar med sig ett evigt ökande krav på expanderande skuldsättning, vilket leder till en ökande aggregerad räntekostnadstillväxt.

Världens valutor devalveras eller omvärderas mot dollarn på världens valutamarknader varje dag på året. En dollarvaluta som släpar på en evigt växande räntekostnad för sin egen existens.

Det finns ett "Dollar Index", som visar ett värde på dollarn mot en korg av andra valutor. Men de valutor som valts för korgen är godtyckligt utvalda och några relativt viktiga valutor ingår inte i korgen. Förutom detta, förändringar av dollarn i "Dollar Index" kan inte betyda antingen devalvering eller revalvering av dollarn, eftersom valutorna i index själva genomgår antingen nedgång eller uppgång i dollar, på grund av deras särskilda nationella situation.

USA kan inte deklarera en officiell devalvering av dollarn för det finns inget mot vilken den kan devalvera, eller snarare, inte vill erkänna existensen av som pengar, mot vilket dollarn kan devalveras.

Så lite ironiskt är det faktiskt, att samma människor som har och kontrollerar Tysklands guld fick sin start i Frankfurt, där den av trä gjorda "röda skölden" var det kännetecken som användes för att hänga över dörren till Mayer Amshel Bauer, han som bytte sitt efternamn från Bauer till " Röd sköld "eller Rotschild. Så gudomlig, upphöjd och utvald var han alltså i botten en gång i teden, han hette till och med "bonde" och var en simpel procentare. Girigheten var dock utan tvivel i särklass.

Om en grupp, inte bara vilken grupp som helst grupp, utan en som verkligen kontrollerar alla pengar som finns i västvärlden, och även kontrollerar alla regeringar i västvärlden, [nästan], är det verkligen en så lång sträcka av fantasi - fritt eget tänkande, [särskilt för de som inte ens tror på det innevarande systemets långsiktiga hållbarhet], att tro att denna grupp av eliter lika lätt kan styra priset på guld och silver? Förmodligen.

De har gjort så i många, många årtionden, och gör så än i dag. Det kan mycket väl vara så att de har varit tvungna att sälja delar eller hela deras innehav till ekonomiskt uppstigande österländska länder, men deras grepp om nationer, och alldeles säkert om de maktlösa människorna som bebor dessa nationer är starkare än någonsin. Det kommer att ta mer tid och mer ansträngning för att någonsin tidigare att få dessa makthavare att ge upp den makten. Frodo släppte aldrig ringen.

Någon gång i framtiden, och ingen vet när, ingen, men till slut kommer de ohållbara skulder som genereras av USA, BIS, IMF och andra banker, [alla är insolventa], att kollapsa. Eliten med sina politiska marionetter kommer att kämpa mot kollapsen till det bittra slutet, och sannolikt om möjligt tvinga fram krig för att täcka deras dubbelspel, och det kommer att få riktigt fult slut, kanske rent av farligt för det dagliga livet, för att inte låta alarmerande. Man kan hoppas på det bästa och vara beredd på det värsta.

Den bästa av förberedelser är medvetenheten.

Visa ditt stöd till det informationsarbete Carl genomför

Swish

Scanna QR eller skicka till 076-118 25 68. Mottagare är Caroline Engström.

Patreon

Här kan du visa ditt stöd genom att bli månadsgivare på Patreon.

Swish

Bidra genom att Swisha till 076-118 25 68, mottagare är Caroline Engström.

De Fria

Besök folkrörelsen som jobbar för demokrati genom en medveten och upplyst befolkning!
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram