Beteendegrunder för utvecklingen

2014-03-26

putin-as-napoleon

"När en regering är beroende av bankirer för pengarna, är det bankirerna och inte ledarna för regeringen som kontrollerar situationen, eftersom den hand som ger är ovanför handen som tar. Pengar har inget fosterland, finansiärer är utan patriotism och utan anständighet;. Deras enda syfte är vinst " 

- Napoleon Bonaparte

Den globala bankhegemonin som driver på för ökad globalisering, för att inte kollapsa under sin sin egen räntekostnadstillväxt vilken grundar sig på kravet av en evigt växande skuldsättning, har stött på problem i form av verklighetens ljus i det allmänna medvetandet.

Runt om i världen, ser regeringar "frihet - självständighetssrörelser" skapas, folkomröstningar hållas och undertryckta områden ger det ökända fingret till centraliserade regeringar. Detta är ett resultat av bankhegemonins försök till den ekonomiska globaliseringen och den motverkande informationsglobaliseringen som skapas av informationsklimatförändringen. Den utvecklingsväg vi färdas på sätter oss på en plats där vi med ett klick är på en plats där vi är frånvarande från överallt, men är i stort sett närvarande var som helst och överallt, och allt på bekvämt avstånd från fåtöljen i vårt eget hem (tillverkad i Kina eller Indien, eller Bangladesh ...).

Skottland vill komma ur det helvetes-hål som det City of London kontrollerade Westminster har förvandlats till. Mexikanerna kommer inte att försöka hoppa över staketen längre, i särskilt många år framöver. USA kommer att få sin beskärda del också när människor kommer att visa att de har fått nog. Är revolutionen nära att börja eller är det bara runt hörnet? Det är hela frågan, vilka uttryck den kommer att ta sig återstår att se. Detta är västs Vår - Revolution. Bankhegemonins politiska polariseringskuliss går bara en framtid av ovillkorligt minskande trovärdighet till mötes.

Skottland går till valurnorna den 18 september 2014 och klyftan mellan "ja" och "nej" minskar. Skottland är bara 5% från att få sin självständighet. Trots att Westminster har sagt till dem att de inte kan ha det brittiska pundet, alltså det klassiska hotet om att inte få behålla vad som i grunden skapar problemet, ni känner igen sanktionshotet mot Ryssland, och trots det faktum att Spanien lägger in sitt veto mot Skottlands inträde i Europeiska unionen (av rädsla för att förlora Katalonien och Baskien).

Detta är som jag har förklarat tidigare, beroende på att utbrytningar skulle haverera bankhegemonin i princip omgående eftersom bankerna skulle gå i konkurs eftersom de är beroende av stöd från ECB, som bara får ge stöd inom EU. Snart kommer det därför bara att bli den centrala förvaltningen i EU kvar (och Ukraina, efter att alla kommer att ha blödits torra av EU - bankerna). I den senaste mätningen från ICM: s forskning i Skottland, skulle 39% rösta för självständighet. Det är en ökning med 2% sedan förra månaden. Sidan "nej" noteras för en minskning från 49% till 46%. De som ännu inte har bestämt sig ligger på 15%. Diskontering av de "inte bestämt sig" betyder att stödet "för" är på 45% för självständighet och de som vill bo i EU ligger på 55%.

Detta nu när vi får veta att Venedig har hållit sin egen folkomröstning om självständighet utan medgivande av den italienska regeringen.

Du förstår - Europa och Amerika: när man misslyckas med att stå upp för en annekteringen av en hel region och en folkomröstning hålls, då måste man betala konsekvenserna. Om ryssarna kan göra det, och Europa säger ingenting, då har vi alla på goda grunder rätt att göra detsamma. Vad lagar för att upprätthålla bankhegemonin säger eller inte säger, har sin givna betydelse.

Ledning måste ovillkorligen vara upplysning till vidare ledning och upplysning och vad vi nu kan konstatera är att den kommande utvecklingen skapas av att den assymetriska informationsfördelningen blir mer symmetrisk.

Följ med ett gott exempel. Röstningen för venetianarnas självständighet gjordes på nätet och fick ett "ja" på 89% för att bryta sig loss från den italienska regeringen och bli en självständig stat. Två miljoner människor deltog i omröstningen. Länge leve V ** enetianska Republiken **! Växande spänningar har förekommit sedan 2007 och trots att Venedig förlorade sin självständighet när Napoleon infogat det i Italien år 1797, är de ute efter att få tillbaka den.

Eftersom Ryssland expanderar och bygger sin Federation tillbaka upp till sovjetiska proportioner, så måste resten av världen bara ta itu med en splittring av den västra hemisfären i mindre länder som är mer oberoende och som fortfarande fortsätter inter-agera på den globala scenen. De som vill tillhöra Ryssland, måste fritt få välja själva.

I dagens globaliserade värld, ser vi alltmera in på oss själva och vi har fått nog av centraliserade bankhegemonistyrda regeringar, den korruption som har blivit något mer än bara ett för-ord för val och spindoktriner som har spunnits till oss i flera år nu. Vi kommer sakta men säkert till insikt om att massorna är mer kraftfulla än de fåtaliga som är överst. De är rikare, helt klart. Men, människorna är starkare och befolkningsmässsigt arrangerade omröstningar har åtminstone den effekten att ett meddelande skickas till ledarna som "tror" att vi har röstat på dem för att vi gillar dem. För så är det inte, den politiska representationen sitter där den sitter eftersom valen antingen var riggade, eller för att de var det minst dåliga gänget av det dåliga gäng som struttade runt i tv-studior.

Efter att ha överhört Anders Borg mot Magdalena Andersson tumla runt i TV - soffan, så vet jag att förändringens vindar ovillkorligen kommit till Sverige, på tal om vädret.

Visa ditt stöd till det informationsarbete Carl genomför

Swish

Scanna QR eller skicka till 076-118 25 68. Mottagare är Caroline Engström.

Patreon

Här kan du visa ditt stöd genom att bli månadsgivare på Patreon.

Swish

Bidra genom att Swisha till 076-118 25 68, mottagare är Caroline Engström.

De Fria

Besök folkrörelsen som jobbar för demokrati genom en medveten och upplyst befolkning!
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram