Vad som går runt kommer igen.

2014-03-25

putin schack

...och medan NSA är upptaget med att motivera sitt spioneri mot varje individ på planeten och dess existens, tack vare den kände i Moskva bofaste Edward Snowden, så har de ryska motsvarigheterna varit upptagna med att avlyssna ännu fler telefonsamtal angående Ukrainska konversationer.

Efter det för en månad sedan, läckta telefonsamtalet mellan USA: s biträdande utrikesminister Victoria Nudelman och USA: s sändebud till Ukraina, Geoffrey Pyatt bekräftade att det var USA - petrodollarhegemonin som drog i trådarna i vad som var på väg att bli en våldsam kupp för störta Ukrainas president Janukovitj , så har "någon" [ FSB i.e.] precis läckt ett annat telefonsamtal, men denna gång mellan parlamentarikern Nestor Shufrych och förra premiärministern och den ideologiska ledaren för Ukraina "revolutionen" Julia Tymosjenko, där Tymosjenko uttrycker följande subtila hot.

" Det har gått för långt! x¤#@&! måste vi ta till vapen och ta itu med dessa jävla katsaps [ett ukrainskt ord som används för att hänvisa till ryssarna i en negativ ton] tillsammans med ledarna "," Jag kommer att använda alla mina kontakter, jag ska vända upp och ned på hela världen - så snart jag kan - för att se till att ..x¤#@& .. inte ens brända jordens taktik kommer att förbli där Ryssland står " ... men trots alla hennes tomma hot kollapsar den sista meningen i telefonsamtalet där hon säger, om Krimannekteringen, att "vi kommer att ta dennna fråga till Haags Internationella brottmålsdomstol." Jag säger bara, lycka till med den manövern, hur sioniststyrd som den domstolen än är.

Men den rykande pistolen, och där Putin visar återigen hur mästerlig schackspelare han är, så är följande värt att notera som uttalande av Tymosjenko, alltså efter att ha retoriskt frågats av sin motpart, " vad ska vi göra nu med de 8 miljoner ryssar som stannade i Ukraina? De är utstötta "... och hon svarar på detta: " De måste dödas med kärnvapen. " klockrent...

Naturligtvis är detta inte hur du skaffar dig ryska vänner, eller minskar diffusa geopolitiska spänningar med din superpower granne, som bara råkar vara inställd på att återskapa Sovjetunionen 2.014 för att reformera det enskilt kontrollerade valutafinansiella systemet. Därför att detta är precis som att Putin har fått sitt provokations - carte blanche, liksom att något, faktiskt vad som helst, händer med någon etnisk rysk i östra Ukraina, så gäller att nu kan Putin peka på just detta samtal som bevis på hur Ukrainas "regering" känner för de etniska minoriteterna i öster, och varför " de förtjänar att skyddas " av en rysk björnkram. Vilket bara måste ha varit Putins plan hela tiden.

Det är egentligen inte alls förvånande att efter denna inspelning läcktes, att Tymosjenko erkände giltigheten av inspelningen med undantag för just den delen, eftersom hon vet precis hur mycket den kan och kommer att användas mot henne när Putin väl bestämmer sig för att det är dags att bygga ut firman än lite längre än bara Krim. Så var det då någonting med Estland och de Svenska bankerna....

...men sedan fanns det visst någonting om lojaliteter till en viss religion också....men det tar vi senare... Jewlia breaking one heart... allting kan gå itu men ett hjärta kan gå i tusen bitar.

Visa ditt stöd till det informationsarbete Carl genomför

Swish

Scanna QR eller skicka till 076-118 25 68. Mottagare är Caroline Engström.

Patreon

Här kan du visa ditt stöd genom att bli månadsgivare på Patreon.

Swish

Bidra genom att Swisha till 076-118 25 68, mottagare är Caroline Engström.

De Fria

Besök folkrörelsen som jobbar för demokrati genom en medveten och upplyst befolkning!
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram