Lite till

2014-02-19

Yellen1

... trots allt, det blir bättre, om vi bara väntar lite till, meddelar spinnbrigaderna från elfenbenstornen.

Trots allt, i verkligheten så måste det ju vara uttråkande till tårar att sitta och skriva rappakalja när verkligheten står och sparkar på dörren till en omfattning som gör att man aldrig kan ta sig själv på allvar igen.

Sannolikt är detta också skälet till att trumpetandet fortsätter, jag menar vem kommer att glömma journalister bakom artiklar som denna?

http://www.di.se/artiklar/2014/2/19/riksgalden-lagre-lanebehov-nasta-ar/

Allt är som vi alla vet och fått höra, ständigt på väg att förbättras, men först måste vi härda ut dessa förbättringar lite till, bara lite till...

När man utsätts för denna typ av skadeglädje, står det plötsligt klart att det nu bara är transparent akademisk retorik, som annars vanligtvis döljer det hemska auktoritära flinet. De som skriver den sortens saker - och de som publicerar dessa - är fast beslutna att göra det klart att den globalistiska eliten vet vad som är bra för oss och därför bör förbli ansvarig.

Vi ska liksom bara glömma, liksom, att denna "extraordinära" "bara lite till" politik "bara" tog några ynka sex år och under tiden kostade tiotals miljoner förlorade hus, jobb och till och med deras familjer, som tribut. Allt blev mycket bättre..bara lite till. Glömde jag att nämna att förmögenhetsutvecklingen för bankägare också blev, lite till..

En hel del av de pengar som skapades hamnade i bostäder, byggande och, naturligtvis, värdepapper, särskilt på aktiemarknaden. Det är så det fungerar i modern tid. Det järngrepp som makteliten har på penningproduktion kommer aldrig brytas i detta system, oavsett hur lång tid det tar att åter "stimulera" en ödelagd ekonomi och det kan nog tänkas ta en liten tid till..

Globalisterna som driver världens penningmängd skulle nog dö sotdöden hellre än att sätta mer pengar direkt i omlopp via människors besparingar och förfogandekonton. Naturligtvis skulle en sådan verksamhet skapa massiv prisinflation, men ännu viktigare, den skulle avslöja verkligheten bakom världens hemska bedrägeriekonomi.

Folk skulle plötsligt inse att allt vad som stod mellan dem och Midas rikedomar, var att trycka på en knapp. Ännu värre, de skulle inse att någon annan har fått tillgång till den knappen och kunde trycka på den när som helst i obegränsad omfattning. I ett land där finansministern inte skäms för att hålla sig med en retorik som innebär att han uttrycker att bankerna inte är mogna att ta samhällsansvar, så är bittra ironier både söta och läskande.

Inget av detta klargörs märkligt nog... i redaktionella publikationer, vilket egentligen är en hyllning till de teknokrater som kör centralbanker i allmänhet och därvidlag Janet Yellen i synnerhet.

Leve elfenbenstornspaladinerna och deras herrar, dem leve...bara lite till.

Visa ditt stöd till det informationsarbete Carl genomför

Swish

Scanna QR eller skicka till 076-118 25 68. Mottagare är Caroline Norberg.

Patreon

Här kan du visa ditt stöd genom att bli månadsgivare på Patreon.

Swish

Bidra genom att Swisha till 076-118 25 68, mottagare är Caroline Engström.

De Fria

Besök folkrörelsen som jobbar för demokrati genom en medveten och upplyst befolkning!
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram