Djävulens missiv

2014-02-18

imagesCABEZNBYbrog

Till mina fallna änglar Belsebub, Lucifer och Leviathan, furstar från helvetet och till min skyddslingar, lakejer, tjänare och smickrare i Sverige:

Som ni vet, det nya året gör oftast mig helt förtvivlad, eftersom Fridsfurstens inflytande växer mest vedervärdigt runt hans födelsedag. Men i år är jag vid gott mod, ja, låt mig även förklara att jag känner mig nästan mig helt yr av glädje, för förstörelsen av samhället drar sig allt närmare.

Även om mina underhuggare har sedan länge planterat variga frön av hat och disharmoni i det nu sönderfallande samhället , så är det först nyligen som detta har gynnat mina förstörelsevapen - hävstångseffekt, skuld, halvsanningar av oändliga dimensioner, putsade motiveringar för självförhärligande, girighet, lättja, lusta, högmod, avund, vrede och frosseri - och nu har släppts lös för att krypa in i det drabbade hjärtat av detta samhälle.

Det är därför som mina mest älskade förhoppningar om misär och konflikter i samhället nu närmar sig att bära frukt.

Först mina undersåtar i riksbanken - sådana trogna tjänare -! De och den politiska marionettregeringen fortsätter att översvämma landet med hävstångsbaserad skuld, de sprider förtjänstfullt frön av förstörelse under det falska skenet av välstånd. Vilken läcker ironi, att dårar dömda till evig fördömelse i mitt imperium tror sig välmående eftersom de absorberar giftet av exponentiellt ökande räntekostnad, skuld och imaginära säkerheter.

De har gjort allt till ett hån mot rättsstaten, som öppet kränker med "ingen är över lagen " som genom att låta ekonomiska brott inte bara förbli ostraffade utan till och med belönade. Det finns till och med två uppsättningar av lagar och två uppsättningar av processuella regelböcker nu stadigt på plats, en för de finansiella eliter och deras politiska marionetter, och en annan för skatteåsnorna under dem. Denna uppenbara orättvisa som genomsyrar samhället som en fult dreglande odjur, kommer så småningom tända den eldstorm jag söker.

Svensk extravagans har överträffat även mina högsta förväntningar, eftersom leverantörer av lyxvaror skördar rekordvinster, och den barnsliga önskan om omedelbar tillfredsställelse har blivit den outtalade härskaren av landet. Självbelåtenhet är nu dyrkad som en gud, som sitter i triumf bredvid ren girighet och uppsåtlig okunnighet.

Bekvämlighet är, som ni alla vet, namnet på ett egendomligt smart sätt att glida in i helvetet.

En av mina favorit synder, frosseri, löper amok, medan hälften av folket dignar under sin egen vikt, av vämjelse och försvagning. Mina lojala undersåtar i snabbmat och i den färdigförpackade livsmedelsindustrin har följt mina planer till perfektion, och mina lakejer i marknadsföring och media har underblåst den omedelbar tillfredsställelse och okunnighet som försåtligt underminerar även de största moraliska imperier

Stolthet - Åh, hur svenskarna utmärker sig ifråga om hybris och stolthet! Åsa Nisse ordförande för riksbanken, välsignad vare hans dömda själ, har förklarat sig övertygad om att en ekonomi är ingenting annat än ett förtroende spel. Åh, vilken glädje att höra hans lögner uttalade med sådan tillförsikt!

Blotta tanken på ordet girighet får mig att skrocka förtjust, eftersom Sverige utmärker sig som en fristad för girighet utan gränser, till och med så illa maskerad numera, att även en girighet så gränslös som hela universum skulle vara otillräckligt för att tillfredsställa dess bankirer, fondförvaltare, valutahandlare, Imperiella rättsvårdare och politiker. Hur glad jag är att se att deras girighet nästlat dem in i helvetet.

Jag känner för att dansa en jigg när jag hör den otyglade känsla av rättigheter som har förgiftat folksjälen. Som har kanaliserat deras girighet och snålhet med rationaliseringar - "Jag blev lovad", "Det är min rätt," "Jag förtjänar det" - det för dem närmare mig och mina domäner med varje bräkt vädjan om mer, mer, mer. Det är verkligen förunderligt hur min hemliga uppfinning, "gratis pengar", destabiliserar självständiga själar och ställer dem på en enkelriktad gata till slaveri.

Jag skrattade med glädje för några år sedan när en tacksamhetsskuld till mig meddelade att han gjorde "Guds verk" - hur jag bara älskar att vrida ihop ironi och lögner! Han lurade ingen, naturligtvis, för även de mest vilseledda själar vet att han gör mitt arbete, inte Herrens, men de är alltför distraherade av allt från spel och regisserade tävlingar till vård. Ingenting har förändrats sedan det korrupta systemet smakade en doft av vad som väntar under 2008, åh, hur härligt lögnerna och skulderna hopar sig allt högre!

Inte bry sig gör mitt arbete också, naturligtvis , i själva verket är det ett av mina . favoritverktyg

Landet sålde vapen sig under ett decennium som man inte kan vinna krig med, att offra människor på altaret av ändlöst krig - hur kan jag inte glädjas åt denna orgie av död, förstörelse och draksådd av hat? De svaga lögnarna vid landets roder spenderar oändliga summor för att finansiera krig och att stötta korrupta tyranner för utvinningskoncessioner, men erbjuder ingenting för bibliotek eller läskunnighet eller utrotande av malaria. Hur kan jag inte glädjas åt en nation som omsätter miljarder på krig och nästan ingenting för att bekämpa sjukdomar hos de fattiga invånarna i före detta kolonier, däribland prinsen av alla sjukdomar, okunnighet.

Om okunnighet var skatten, måste den svenska politiska klassen deklareras rikare än Midas, för sin okunnighet har den nu nått en höjdpunkt som jag verkligen beundrar. Snärjd av sin maktlystnad, förblindade av deras girighet för berömmelse och bekräftelse, de ser inte längre än till nästa val cykel, dömer sin nation till splittring, disharmoni och ödeläggelsen av permanent konflikt under de krympande produktiva tillgångarna i denna gång stora nation .

Deras dyrkan av girighet och sig själva- är dyrkan av mig, och deras desperata försök att stötta upp sin pseudo - demokrati och sina pseudo - fria marknader tjänar mig mest effektivt.

Jag finner stor glädje i närsyntheten, en extrem rädsla för förändring och förvandling som sitter fast vid rädslan för misslyckande och stolthet och därför en vägran att möta verkligheten.

För Sverige är nu ett samhälle av skuld och lögner, dess bedrägliga finansiella system bygger på förvrängningar av risk och värde, och dess "förtroendeekonomi" är ett pyramidspel baserat på illusorisk rikedom, parasitär skimming, statliga spel och skatte åsnor betalar för sina finansiella herrars idiotiska misstag.

Denna tonåringsvilja att tro på lögner, eftersom att tro på lögnerna sedan innebär att ingenting behöver förändras -. detta kan vara mitt mest kraftfulla destruktiva verktyg
En hunger efter fantasi och illusion, en rädsla för anpassning, en barnslig efterfrågan på omedelbar tillfredsställelse - det är krafter som jag kan lita på kommer att leda det en gång stora landet till absolut ruin.

Och här är den vackert onda delen, mina undersåtar -. ingen yttre fiende krävs Svenskarna förstör sig själva med sitt beroende av hävstångsbaserad skuld, förnekelse, halvsanningar och överfulla portioner av de sju dödssynderna, eftersom alla har förhöjt sina "tillgångar" genom sina hopplöst vridna värderingar. För att vara ytterst improduktiv, en härva av lögner och finansiella knep, är nu det mest belönade och beundrade någon kan ägna sig åt i Sverige.

Den andliga rot är nu så djup och genomgripande att människorna inte längre ens kan erkänna sitt förfall - de har invaggats i en falsk tro att denna kultur av bedrägeri, förskingring, manipulationer, propaganda och parasitfinansiell elit alltid har härskat. Detta är exakt hur ett folk agerar när de har förlorat sin väg, andligt och moraliskt. De håller synder för dygder, och glömmer lärdom av sitt förflutna

och naturligtvis alla som hävdar att det inte finns något andligt vakuum suger nationen torr, att anför status quo är helt enkelt "business as usual" -. de gör mitt arbete också, för habituerade till allt som är korrupt och förkastligt, allt som saknas i integritet och ärlighet, detta gör mitt arbete mest beundransvärt

Svenskarna hatar inte längre mig, de hatar offer och ärlig introspektion, med en passion som ger liv åt min entusiasm för deras självdestruktion.

Hur kan jag inte vara nöjd det nya året? Ääääntligen, ligger förstörelsen av Sverige av landets egna medborgare nära till hands. Ge mig ett år, garanterat, inte mer och jag kan försäkra att de kommer äntligen att börja skörda vad de har sått.

Okunnighet, mina stackars kära , är ingen räddning eller lycka, inte heller kommer denna oupphörliga patetiska karavan av ursäkter, motiveringar och rationaliseringar rädda någon från effekterna av skörden av vad man så flitigt har sått under de senaste fem åren. Ja, ursäkter och rationaliseringar driva min förgiftade klinga djupare in i någon nations hjärta med varje lögn, varje ursäkt, all desperata motivering för egen rätt.

Jag emotser 2014 med höga förväntningar, så nu spricker det, mina undersåtar, vårt mål är inom räckhåll.

Mest vänlig hälsning,
S. Atan

Visa ditt stöd till det informationsarbete Carl genomför

Swish

Scanna QR eller skicka till 076-118 25 68. Mottagare är Caroline Norberg.

Patreon

Här kan du visa ditt stöd genom att bli månadsgivare på Patreon.

Swish

Bidra genom att Swisha till 076-118 25 68, mottagare är Caroline Engström.

De Fria

Besök folkrörelsen som jobbar för demokrati genom en medveten och upplyst befolkning!
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram