Den moraliska utvecklingen.

2013-11-09

Depraverad 1929
Det kanske mest övertygande tecknet av alla, på samhällets kommande tillstånd finns nu uppenbart att se för alla vill och orkar bry sig. Det är helt enkelt bara att titta på vad som har hänt med vårt sätt att leva. Glöm alla teorier, plausibla förklaringar och goda ursäkter. Bara titta på där vi var - och där vi är idag.

Jag talar nu, främst till - om - människor i Sverige. Även om det förr var väldigt långt ifrån perfekt, så kunde människan i alla fall uppleva rikligt med frihet och möjligheter, vilket är anledningen till att hundratusentals invandrare strömmat till landet. Verkligheten var dock egentligen en annan och detta är vad vi idag kan se de uppenbara konsekvenserna av.

Det började förändras vid slutet av första världskriget genom att Bofors började tillverka kanoner på licens åt Tyska Krupp. Kanoner som sedan såldes över hela världen i strid mot Versaillestraktatet efter WW1. Den etiskt själsliga kollektivismen planterades samtidigt i människors medvetande, inte bara i det politiska livet, men också i det akademiska livet där den var avsedd att växa och föröka sig in i medvetandet hos kommande generationer. Det egna fria tänkandet hos människorna skulle motverkas och helst helt elimineras.

Lagar som strider mot principerna om varje människas eget moraliska ansvar baserat på det eget fritt tänkande började dyka upp och slutligen accepterades de som dygdiga. En bankhegemoni skapades. Ett inkomstskattesystem infördes och tillsammans med det, kom skattebefriade stiftelser till stånd med ett underliggande uppdrag av kontrollerande utbildning i skepnad av filantropi. Myndigheter började föröka sig. Statliga projekt och program visades upp överallt: Offentliga arbeten, social trygghet, välfärd, jordbrukssubventioner, Folkhemmet var en stor politisk och social befolkningsmässig framgång där väljare ivrigt utbytte sina värdefulla bitar av frihet för ekonomiska fördelar. Dammluckan var vidöppen.

Vid tiden för andra världskriget, blev kollektivism redan den nya religionen. Vi var så fokuserade på krigets fasor och de onda gärningar som våra ”fiender” begick att vi inte märkte att vi själva höll på att bli som dem. Tusentals krigstida nödåtgärder accepterades som ett rimligt och nödvändigt pris för seger i ett moraliskt krig och när de flesta av dessa åtgärder fortsatte efter freden, accepterade vi dem utan klagomål.

Nu är vi engagerade i ett krig mot terrorismen och processen för kontroll av människor och deras tankar har accelererat. Regeringen är bara alltmer okritiskt glad för någon ytterligare åtgärd för att begränsa den personliga friheten, så länge det någonstans i texten står att detta behövs för att bekämpa terrorism.

Dessa så kallade moraliska apostlagärningar och konsekvenserna av dessa var vad som skapade FRA - lagen som ett typiskt exempel av idag. Allt för att rädda människor undan från sig själva.

Bestämmelserna i dessa åtgärder som FRA - lagen formulerades dock långt före den 11 september.

För att belysa detta så tar vi oss en tur till USA och det svenska utrikespolitiska institutet. Åtgärdernas ursprung är en serie av rapporter från en grupp som bildades 1998 i USA och som kallades USA:s kommission för National Security/21st Century - ofta kallad Hart-Rudman kommissionen, eftersom dess styrelse var de tidigare senatorerna Gary Hart och Warren Rudman.

För den genomsnittlige observatören, verkade detta kanske vara en vanlig statlig fallstudiegrupp, men i själva verket var det en front för Council on Foreign Relations alltså de utrikespolitiska instituten som utgör den gemensamma referensramen. Varför då?

Jo, för att kommissionen i USA sponsrades av kongressledamoten Newt Gingrich, en medlem av den gemensamma referensramen. Både Hart och Rudman var medlemmar i den gemensamma referensramen. Kommissionen baserade sina slutsatser på arbetet av den futuristiska författaren Alvin Toffler, en medlem av den gemensamma referensramen. Verkställande direktör Charles Boyde och Study Group Director, Lynn Davis, var medlemmar i den gemensamma referensramen. Kommissionsledamöterna Lee Hamilton och James Schlesinger var medlemmar i CFR - referensramen. En av de mer kända kommissionärer var Leslie Gelb, som var ordförande för den gemensamma referensramen.

Införandet av FRA - lagen som kombineras genom samarbetet med andra underrättelsetjänster gör det möjligt att använda Internet för att i hemlighet plantera ett program i någons dator så att varje slag görs på tangentbordet kommer att rapporteras tillbaka. Det innebär att regeringen nu kan skapa ett register över allt du skapar på datorn, inklusive lösenord, krypterade filer, och även raderade filer. För att minska den egna brottsligheten för myndigheten, i att spionera på de egna medborgarna, så låter man alltså andra länders underrättelsetjänster utföra dessa operationer och man byter sedan information med varandra.

Medan regeringen gör allt för att hindra medborgare från att ha några hemligheter alls, så flyttar den i motsatt riktning för sig själv.

Statsministern hemligstämplade migrationsministerns aktieaffärer utan att ens höja ett ögonbryn. De enda människor som nu har tillgång till dessa viktiga källor för historiska data är de som bedöms ha ett "behov av att veta" -. Vilket innebär att endast de som stödjer CFR:s spinn på viktiga frågor kan få veta vad som är bäst för alla att veta.

Vi har kommit långt sedan 1919 då Alfried Krupp och de svenska maktmäklarnas moraliska bedrägerier började. Men deras visioner har kommit att infrias, inte bara i Sverige, utan överallt. Den så kallade fria världen existerar inte längre. Vad som ännu består av de få friheter vi har kvar nu, är föremål för restriktioner eller annulleras när som helst som regeringen säger att det är nödvändigt för att bekämpa brottslighet, narkotika, terrorism, pornografi, diskriminering, eller någon annan polariseringsskapande kuliss som förmodligen står i vägen för det större goda, för större egentliga syften. Kollektivism har segrat överallt i världen i form av den fullkomliga kollektiva hjärntvätten. Det finns inte ens längre något hypotetisk intellektuellt hinder för att bekvämt sammanföra Sverige med det forna Sovjetunionen - eller någon av dessa forna totalitära kloner under bankhegemonins kontroll. Drömmarna hos Cecil Rhodes är nu i slutfasen av att bli verklighet.

Det skulle vara verkligen svårt även för den mest hårdnackade skeptiker att förneka dessa fakta, men utgör något av detta bevis på att det finns en plan för förloppet, att allt var utformat för att ske på det sätt som blev? Nej, det är inte ett bevis. Det är bara bevis på bevis på bevis.

Vad som utspelas i dag är inte ett krig mot terrorism för att försvara friheten. Det är ett krig mot frihet som kräver försvaret av terrorism. Det är det slutliga syftet att driva vad som är kvar av den fria världen till en global regering baserad på den modell av kollektivistisk globalism, som Cecil Rhodes strävade efter. Dess syfte är att skrämma oss till att överge våra friheter och traditioner i utbyte mot skydd från en hatad och farlig fiende. Detta knep har använts som både taktisk och strategisk metod många gånger tidigare. Varje gång flyttade det oss närmare det slutliga målet, men var ändå inte tillräckligt för att uppnå målet fullt ut. Denna gång väntas bli det sista slaget.

Vi har tillåtit detta att hända eftersom vi har förnekat kännedom om vår egen historia och det verkar vara som att vi är dömda att upprepa historien. Men allt detta kan ändras. I gränslandet varifrån vi kom, det sägs att kunskap är makt. Men i verklighetens zon, vet vi också att det är en myt. Män med stor kunskap kan enkelt förslavas om de inte gör någonting för att försvara sin frihet. Kunskap i sig är inte makt, men har potentialen för makt om vi har modet att använda den som en sådan, och däri ligger vårt hopp för framtiden. Om vi agerar utifrån denna kunskap, är det en möjlighet, inte bara att veta om historien, men faktiskt att ändra kurs i framtiden. Den stora frågan jag lämnar er är "hur?" Finns det något vi kan göra, särskilt vid denna sena tidpunkt, för att ändra historiens gång? Mitt svar är ett rungande "JA!" Är någon intresserad?

Visa ditt stöd till det informationsarbete Carl genomför

Swish

Scanna QR eller skicka till 076-118 25 68. Mottagare är Caroline Norberg.

Patreon

Här kan du visa ditt stöd genom att bli månadsgivare på Patreon.

Swish

Bidra genom att Swisha till 076-118 25 68, mottagare är Caroline Engström.

De Fria

Besök folkrörelsen som jobbar för demokrati genom en medveten och upplyst befolkning!
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram