Sinnets slaveri

2013-11-02

ledarskap

Vid det här laget, så har de flesta människor börjat inse att vad som de har tjänat och uppfattar att de "äger" egentligen inte tillhör dem. Detta kommer dessutom att tas ifrån dem olagligt på ett ögonblick. Den ens bröd blir ju den andres död och detta med viss oundviklig naturlighet i ett system där någons pengar är någons skuld. Att inte motverka detta system är att be för andras men även för sin egen död.

Ungefär som en film i slowmotion som nu alltmer visas av den närmast bedrövliga utvecklingen i Washington. Dessa dominerande globala parasiter vill nu ha mer av människors uppfattade ägande - inkomst och förmögenhet. De internationella elitisterna kommer för att ta människors saker och många i vår svenska politiska adel --- vänster och höger --- är närmast underhållande entusiastiskt sinnade i sin personliga intellektuella programvara för att återigen, befria människor från sina illusioner om sin egen personliga betydelse och möjligheterna att påverka och styra sina egna liv. Den politiska adelns moraliska underdånighet mot makten ter sig närmast gränslös.

Den 9 oktober 2013, från sin papegojpinne uppe i elfenbenstornet i Washington DC, så släppte just därför Internationella valutafonden (IMF) en rapport om sina rekommendationer för ett omedelbart förverkande av global rikedom --- specifikt amerikansk rikedom --- och hur nya kontroller för kapital och regler skall utformas. Det är närmast skrattretande att se hur många människor som tror sig tillhöra de dominerande globala parasiternas skara, som dessutom krymper!

I ljuset av att till exempel IMF finns med på listan över NSA:s avlyssningsobjekt som kontrolleras, så kan man ju konstatera att förtroende anses vara bra när det gäller andras inbillning, men när det gäller egen makt och förmågan att bryta motstånd så är definitivt kontroll mycket bättre. Och vem som därför även ur ytterligare andra perspektiv besitter den verkliga makten och som kontrollerar ekonomierna, det börjar människor därför att alltmera inse nu.

Det börjar kort sagt bli svårt att missa vad som egentligen styr allt.

Människor börjar att se strukturerna av den globala makthegemoni som har korrumperat allt från sinnet på människor, upp till hela nationers ekonomiska förmåga och politiska funktioner.

I rapporten med titeln "Taxing Times," uppmanar IMF till förverkande av hushållens tillgångar som en "huvudsaklig avgift" för medborgare med en "positiv nettoförmögenhet" detta för att minska avancerade ekonomiers skuld i förhållande till BNP och för att stabilisera de globala obligationsmarknaderna. Alltså skjuta upp haveriet för att kunna fortsätta skuldsättningen och plundringen.

Den svenska politiska adeln börjar nu också därför uppvisa alltmer öppna symptom, på sin egen moraliska ryggradslöshet och sin rädsla för vad som den oundvikliga förändringen kommer att innebära i tillvaron för dem själva. När den allmänna medvetenheten når en kritisk massa av förståelse för tingens ordning, så kommer många människor att ha hunnit bli mycket arga. Men det är bara början på en ny dag.

Makt, eller upplevd makt, är ett illvilligt beroendeframkallande narkotikum. Det spelar ingen roll vilken politisk eller filosofisk bakgrund en person kommer från, väldigt få har nödvändig självdisciplin eller självmedvetenhet för att avstå de yttre tecknen på makt när de väl har smakat den. Denna sanning gäller såväl regeringar så mycket som det gäller för oppositioner.

I dagens politiska klimat är den individuella egennyttan en-orm som drivkraft och avsaknaden av individuell själslig resning inom den politiska adeln är så påtaglig att den nära nog går ta på rent fysiskt.

Men som sagt, makt är en drog, en drog som alla så kallade "politker" har blivit beroende av. Makt är definitionsmässig polaritet - diametral till ledning, eftersom makt definieras som kraft att bryta motstånd och ledning bygger frivilligt följande. För att inte göra detta alltför uppenbart i termer att direkt fysiskt förtryck, så tar makten som bekant vägen över vilseledningens moraliska intellektuella sankmarker.

Det är våra politiker som nu direkt matar den elitistiska maskinen, vilket ger fart och medhjälp till förstörelsen av ekonomin och kulturen. Det är deras galenskap och törst efter kontroll som utnyttjas för att demonisera legitima aktivister, människor som engagerar sig och som söker en bredare allmän konstitutionell insyn (de enda människor i detta land idag som förstår helheten och vilka de verkliga fienderna är) vilket undergräver chanserna för vårt samhälle till en fri och blomstrande framtid.

Det är nu till allt större delar politikernas självförakt grundat på bristande självkänsloförståelse, som bidrar till att skapa utvecklingen av det växande demokratiunderskottet i samhället.

Det finns därför redan nu ett visst mått av rabiat skamlösa fanatism, kopplad till den politiska retorik som jag inte har sett sedan tiden för opinionsbildningen för kriget mot terrorismen, för att kunna invadera Irak.

Nu är det värre på många sätt, i själva verket, eftersom den politiska retoriken subtilt försöker koppla politiskt oliktänkande närmast till "landsförräderi" på ett mycket farligt sätt, man får inte kritisera FRA. Detta skapar förutsättningar för en "acceptabel nivå" av totalitarism. Det är helt enkelt bra att Sverige medverkar till avlyssning för att öka kontrollen av människor. Makten vill ju väl allas väl... trots att alla kan begripa att makt per definition alltid måste vara enskilt nyttosyftande och aldrig altruistisk.

Dessa politiker är samma själsligt disponerade människor som kämpade med näbbar och klor mot en identisk taktik för bara några decennium sedan och nu har de glatt (och hycklande) antagit dessa ondsinta metoder som sina egna.

Vi har gått längre än till bara prat i en värld där politisk häxjakt inom kort kan bli en Orwellsk verklighet, och där det är det fria individuella tänkandet som den politiska adeln vill bränna på bål.

Visa ditt stöd till det informationsarbete Carl genomför

Swish

Scanna QR eller skicka till 076-118 25 68. Mottagare är Caroline Norberg.

Patreon

Här kan du visa ditt stöd genom att bli månadsgivare på Patreon.

Swish

Bidra genom att Swisha till 076-118 25 68, mottagare är Caroline Engström.

De Fria

Besök folkrörelsen som jobbar för demokrati genom en medveten och upplyst befolkning!
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram