Saudi fraudi proxies

2013-10-31

axis of evil

Fler måste nu förstå prins Bandars långsiktiga roll som ambassadör i Förenta staterna, som mycket nära vän till familjen Bush vilket är både välkänt och dokumenterat, även om dokumentationen senare har klassificerats, alltså de 28 sidorna i den officiella 9/11 rapporten, men det är klarlagt att Bandar, hans fru och andra finansierade 9/11 piloterna och de andra inblandade i fasansfulla terrordådet mot USA redan 2001.

Detta går sedan tillbaka även vidare till al-Yamamah avtalet mellan Saudiarabien och britterna på 1980-talet, där de handlade stridsflygplan för ett tankfartyg för olja, de pengar som kom från denna försäljning på spotmarknaden, användes för att fonden, bland annat finansierade mobiliseringen i Afghanistan för att bekämpa ryssarna, alltså för att leda radikala islamister mestadels från Saudiarabien och andra delar av världen, främst sunni, i Afghanistan, utbilda dem i terrorism och när kriget var över att vända dem ryggen. Dessa gick sedemera tillbaka till sina hemländer och genomförde terrordåd ofta på uppdrag av den Saudi-brittiska alliansen.

Så detta var också finansieringen för den så kallade andra 9/11 i Benghazi den 11/9 2012, där samma saudiska nätverket, vilket hade finansierat 9/11 attacken 2001 var ansvarig för att skapa att terrorattacken i Benghazi och naturligtvis detta gjordes i samband med Obama, som hade utfört det olagliga angreppet på Libyen tillsammans med saudiska operatörer, för att backa upp al-Qaida- kopplade nätverk, alltså medvetet bakom de al-Qaida-kopplade nätverket som agerade för att störta regimen.

Nu har ju prins Bandar hotat USA och man måste se detta som ett hot. Han har sagt själv, att beslutet i FN, att inte ta plats i säkerhetsrådet var inte syftat till FN utan på USA. Vad betyder då det?

Prins Bandar reste till Ryssland för flera månader sedan och utfärdade en liknande hotelse mot ryssarna att om de inte går med på en attack mot Syrien, satte han på det här sättet, precis som i alla maffiafasoner, ett erbjudande om att i händelse av att Ryssland hjälper till med att få igång ett i krig i Syrien, så skulle Saudi försäkra Ryssland om att det inte blir några terroristhandlingar som hotar OS i Sotji i Ryssland år 2013 i år.

Putin var naturligtvis avvisande till utpressning och som alla sett så har det sedemera också förekommit flera terrordåd i regionen och vi kan förvänta oss mer av den varan. Hotet från Bandar och prins Turki, som upprepade detta hot nästa dag vid en konferens i Washington, eller möjligen två dagar senare, är verkliga och britterna och deras marionett - proxy, den saudiska regimen, rör nu upp ett Sunni - Shia kaos genom sina al-Qaida-kopplade organisationer i hela regionen, vilket tjänar syftet med de ekonomiska intressen bakom petrodollarhegemonin, vilka står inför fullständig och total kollaps av det västerländska finansiella systemet och de kör vidare med detta genom att försöka skapa destabiliserande krig för att hålla världen delad, för att hålla USA och Ryssland osams och potentiellt att få västvärlden och Ryssland i krig, snarare - hellre än att arbeta tillsammans, vilket är den största faran för denna styrande finansoligarki.

Ingen kan längre ifrågasätta den roll som saudierna hade i 9/11 attacken eller den del som vidare är väl känd om att Bandar och hans hustru finansierat de två första piloterna i Kalifornien, som är dokumenterade och väl kända. Men det finns mycket mer som dokumenteras i de 28 sidor i den officiella 9/11 rapporten, som president Bush klassificerade och vägrade att släppa, som att president Obama lovade 9/11 - offren att han skulle släppa rapporten och sedan helt tog tillbaka det löftet och har vägrat fram till denna dag. Då kommer nämligen med all säkerhet Mossads roll i dagens ljus.

Senator Graham och andra som satt i 9/11 kommissionen, har därför "kämpat" hårt för att få de 28 sidorna om den saudiska rollen i detta, släppta. Saudierna är nu i en ironisk röra för att ha helt öppet lämnat stöd till jihadister, inte bara i Syrien utan även i Libyen och på andra håll, detta eftersom det finns en fredsuppgörelse i Syrien som har fattats av Putin och Obama-administrationen.

Obamas krigsförsök som helt förkastades av den amerikanska kongressen och det amerikanska folket, alltså hans avsikt att inleda krig mot Syrien, vilket bestämt förkastades, gjorde så att Obama var tvungen att gå till kongressen och sedan vända om och förkasta idén, efter att slutligen Putin [ingrep] med en förnuftig lösning, vilket var att ta bort de kemiska vapnen och då ta bort det så kallade målet för insatsen med att gå i krig.

Detta var naturligtvis inte det verkliga syftet, det verkliga målet är undvikande av den petrodollarbaserade brittiska imperialistiska ekonomiska katastrof som tvingar dem att föra krig och försöka provocera fram en lågintensiv kris inte bara med Syrien och Iran, utan helst med Ryssland och även Kina. Vilket är vad vi står inför. Vi kan förvänta oss nya friska utspel från USrahell.

Visa ditt stöd till det informationsarbete Carl genomför

Swish

Scanna QR eller skicka till 076-118 25 68. Mottagare är Caroline Engström.

Patreon

Här kan du visa ditt stöd genom att bli månadsgivare på Patreon.

Swish

Bidra genom att Swisha till 076-118 25 68, mottagare är Caroline Engström.

De Fria

Besök folkrörelsen som jobbar för demokrati genom en medveten och upplyst befolkning!
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram