U mind 4 Oz

2013-09-28

mentalimaging

När som helst, om du tar en populär reklam eller PR slogan och vrider på den så att du får ordalydelsen baklänges, så får du något mer intressant.

Minns denna ”Utvecklingen är vår viktigaste produkt”? Prova "Produkten är vår viktigaste utveckling."

Eller ”Det finns inget jag i lag” blir ”Det finns inget lag i jag.”

Mer esoteriskt? Om du har en liten gnutta surrealism i blodet, kan du göra en variant av detta med ”tänka utanför boxen”, vilket gör det till, ”Box utanför tänkandet.” Detta kallas visst för ”mind control” har jag för mig…

Sverige har alltid haft en framträdande position ifråga om detta, verksamheten på FOI är alltjämt betydande och är dessutom intimt sammanlänkad med CIA.

Uppsala universitet har som bekant en devis som jag har gnällt på i en evighet ”Tänka fritt är stort men tänka rätt är större”

Ja du ser det uppenbara, dumheten inkarnerad finns som etablerat tankegods. Sannerligen så är den tidigare chefen för detta inom FOI också verksam inom de bolag på den afrikanska kontinenten som utvinner olja och mineraler etc. Varför jag nämner just detta här, framgår av vad som följer i nedan, så håll detta vidare i minnet.

Propaganda förekommer huvudsakligen, eller i vart fall inte sällan genom att sätta beskrivningen av verkligheten baklänges, eftersom alltså av någon anledning några människor gillar att informationen förmedlas på så vis.

Vatikanen som exempel, är inte den enda organisation som sedan länge har särskilda ”avancerade” proffs på propaganda vilka arbetar med just detta. De svävar uppenbarligen runt i tanken på att interna pedofiler bara är enstaka snedseglare från det etiska status quo…

I prästadömet är verkligheten således närmare bestämt en undermedveten annons för män som gillar små pojkar.

”Du kan ha en officiell dräkt och vi ska skydda dig. Om du åker fast, ska vi flytta dig runt från stift till stift tills du försvinner och du kommer aldrig att behöva avtjäna en dag i fängelse eller betala böter. Fråga dig själv om detta yrke är rätt för dig ... ” Gissa varför frekvensen av övergrepp ser ut som den gör..

Regeringar vill få oss till att tro att alternativ till olja är extremt svårt att komma på (förutom kärnreaktorer som uppges att de kan förstöra livet på jorden). Vilket givetvis främst är en ren polariseringsskapande kuliss i sig själv där den kontrollerande parten äger båda energisegmenten, men detta är inte den grundläggande poängen i mitt resonemang, läs vidare så förstår du varför.

Statschefer kommer alltid låtsas vilja vinna självständighet från utländsk olja. Det känner alla igen vid det här laget.

Men detta är allt igenom enbart baklänges propaganda. Beskrivningen av verkligheten ser egentligen mer ut så här:.. ”Vi vill utkämpa krig och kontrollera olika länder, döda människor och spränga allt vi kan för att skapa konflikter, vi behöver detta för vår enskilda vinstmaximering genom detta system. Vi behöver en anledning för att göra så, på det viset, så när vi talar med de inflytelserika företagens representanter och insiders, så fokuserar vi på energi genom petrodollarhegemonin. Vi säger att vi måste hålla oljan flytande, det är därför vi går in där och destabiliserar länder och inrättar nya marionettregimer och dödar, dödar, dödar. "

Va? Energi skulle alltså inte utgöra den verkliga orsaken?

Nej det är inte så. Det verkliga skälet är viljan hos maktgalningar som inte kan få nog av att döda människor och ta kontroll över geografiska markområden för sin egen yttre bekräftelses skull, de är själsligt fattiga, känslomässigt oförmögna, varför de försöker kompensera sina självupplevda inre brister. Varför, eller hur kan man veta att det är så? Vi tar detta utan att gräva vidare i dessa förtappade själars disposition.

Här är hur du gör energi. Du snurrar ett hjul. Kalla det en turbin. Ställ in ratten i kombination med spolar och magnetiska fält, och du kan producera energi. Elektricitet.

Dessa enorma dammar? Dessa kärnkraftverk? De driver snurrhjulen. Vatten till ånga. De snurrar hjulen.

Tja, det är också denna sak som kallas havet. Du kanske har hört talas om det. Och sedan finns det mindre smalare versioner av havet som kallas floder.

Vattnet rör sig genom den av solen tillförda energin till jorden. Det flödar, oavbrutet. Det är starkt. Små vindkraftverk i floder och större i kustnära vikar, där havet, till exempel tidvattnet, varierar från ganska hög till låg och vips så du kan vrida på ratten.

Det är inte så förbryllande.

Om du vill eller får lust, så kan du bygga anläggningar till havs och splittra vatten till väte och syre och använda vätgas för att utvinna energi.

Här kommer då miljökabalen in på scenen och utropar att detta handlar om "kostnadseffektivitet." Som av en slump kan miljökabalen ingenting alls om kreditbaserad penningteori, men tydligen mer om kostnadseffektivitet..

Nej det gör det inte alls och nu närmar vi oss kärnan i det övergripande resonemanget.

Om du behöver verifiera detta för dig själv, så kolla in historien om statliga subventioner och kryphål som finns för människor som omvandlar olja i marken till energi och kärnkraftverk, hmmmm. Vattenfall, EON eller NUON anyone…

Tror du att dessa företag överlever på den öppna fria marknadens kapitalism? Det vore allt ett bittert demokratiskt skämt! De stöds alla dagar i veckan 24-7 till 100%! Alla typer av överenskommelser som de gör mynnar ut i att de backas upp av skattebetalarna i bakändan.

Så kanske behöver, men i så fall på en långt mycket mindre skala, vattenkraft och väte från havsvatten till en början subventioner för att etablera övergången, men jämfört med prislapparna inom olja och kärnkraftindustrin, så pratar vi om enstaka öre per krona.

Energisjälvständighetsmålet har funnits där för oss politiskt och även alla andra, under en lång tid, men detta är alltså inte poängen. Bankerna bakom det militärindustriella komplexet vill inte detta, det är poängen. De vill att det utkämpas krig eftersom detta är det mest lönsamma som finns och dessutom vad som omöjliggör en ordnad avveckling från den kreditbaserade petrodollarhegemonin och de behöver därför en anledning som de kan presentera för ”folk som har makten”: över oljan.

Det är allt baklänges.

Denna propaganda är enorm. Det innehåller mycket psykologisk krigföring för att få allmänheten att tro på energibrist, liksom "nödvändiga krig."

Dessa människor och deras allierade uppfinner från dag till dag, en verklighet som innebär nya och ökande behov av krig och energi, som kriget mot terrorismen.

För att förstå krig, så måste man börja med psykologin hos de människor som får det att hända. De kan tala om geopolitik och energi, men de är besatta av att anfalla, förstöra, och döda för att öka och bevara sin makthegemoni. Annars faller den ihop.

De är Attila i kostymer och militära uniformer.

I den vanföreställning som kallas konsensus om verkligheten, så beundrar hela befolkningar dessa sammanslutningar av moraliska gangsters, vilka alltså företräder det allmänna, men som egentligen med en egen önskan om någon slags hämnd mot livet som det är, i detta då främst uttrycker graden av sitt eget självförakt.

Visa ditt stöd till det informationsarbete Carl genomför

Swish

Scanna QR eller skicka till 076-118 25 68. Mottagare är Caroline Norberg.

Patreon

Här kan du visa ditt stöd genom att bli månadsgivare på Patreon.

Swish

Bidra genom att Swisha till 076-118 25 68, mottagare är Caroline Engström.

De Fria

Besök folkrörelsen som jobbar för demokrati genom en medveten och upplyst befolkning!
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram