Mark my words 2 the letter.

2013-09-17

169080_10150093737943459_6499393458_6173725_2482172_n

Innan du tror på "din" regerings lögner om Syrien, kom ihåg "din" regerings lögner och stöd till petrodollarhegemonin om Saddam Husseins "massförstörelsevapen."

I dagen läge med FRA inblandat i nära nog varenda avlyssningsskandal med amerikanska FSA, i allt från kreditkort till sexvanor, så måste nu människor ställa sig frågan om det rimliga i den information som de presenteras för av offentliga medier. En av orsakerna till den svenska regeringens påpassliga tystnad avseende NSA-spionhärvan, kan ju möjligen vara att det mesta av trafiken går igenom den transatlantiska knutpunkt som ligger i Karlstad.

Att all information från svenska företag, banker, myndigheter och universitet kan avlyssnas av USA tycks inte uppröra den svenska regeringen i någon mer överdriven omfattning. Men vad kostar detta Sverige egentligen när kulisserna faller?

Minns Washingtons lögner om Tonkinbukten som utlöste Vietnamkriget. Minns lögnerna om Gaddafi och Libyen. Minns de nu belagda lögnerna om 9/11,

http://www.sott.net/article/266268-UK-man-wins-court-case-against-BBC-for-911-cover-up

Minns lögnerna om morden på JFK, Robert Kennedy och Martin Luther King. Minns operation Northwoods, ett projekt som Joint Chiefs of Staff ville att president John F. Kennedy skulle genomföra.

Operation Northwood innehöll nedskjutningen av amerikanska flygplan, att skjuta ner folk på gatorna i Miami och Washington, DC, och sänkandet av kubanska flyktingar i båtar för att skylla Castro och bygga upp allmänhetens stöd för regimskifte på Kuba.

http://en.wikipedia.org/wiki/Operation_Northwoods

Låter detta bekant? Låter det bekant som den opinionsbildande förlagan till ett regimskifte i Irak, Libyen, Syrien? Den då topphemliga Operation Northwoods, en komplott mot Kuba och det amerikanska folket, finns nu officiellt släppt och finns tillgänglig online, det är en av många historier av liknande förslag från amerikanska Joint Chiefs of Staff, det militärindustriella komplexets tankegods för att döda amerikaner i syfte att skapa stöd för att invadera Kuba.

Behåll detta som ett etablerat faktum i åtanke en stund innan du åter upprepar det vanliga lättlurade och lugnande uttalandet: "den amerikanska regeringen skulle inte döda sitt eget folk." Framför allt så skulle väl inget annat land stödja en sådan bestialisk verksamhet och absolut inte Sverige. Sverige är dock marknadsledande avseende statsmannamördande.....

I förra veckan framkom uppgifter om att NSA möjligen ägnat sig åt industrispionage när de riktat in sig på brasilianska oljebolaget Petrobas, uppgifter som fått Brasiliens president att föreslå nya lagar som ska tvinga IT-bolag att lagra all data lokalt inom landets gränser. Som av en lustig händelse så är den svenska försvarsindustrin kontrollerad av samma BAE som styr joint Chiefs of Staff och BAE försöker som bekant att sälja Jas Gripen till Brasilien...

Försök därför att hitta någon enda av Washingtons dagordningar där regeringen talade sanningsenligt. Den amerikanska marionettregeringen är så förälskad i sina hemliga agendor att Washington aldrig talar sanning. Sverige har som bekant alltid varit en lydig medelstor hund.

Sverige är nu en ren Stasifierad polisstat som spionerar på hela världen, för att kunna hjälpa till att skapa illusionen om att hela världen kan besegras av några saudiska islamister, som inte hade något stöd från någon regering eller någon underrättelsetjänst, men som vi som bekant gärna genom MUST bygger vapenfabriker till. Allt för att upprätthålla det City of London baserade valutafinansiella kreditsystemet inom BIS och IMF, med sin petrodollarfunktion.

Minns att det enskilt kontrollerade kreditbaserade systemet havererar på den matematiska grunden av att krediter kräver en evigt växande mängd nya krediter för att försörja den ackumulerade räntekostnadstillväxten.

Minns att den politiska adelns demokratiska förräderi mot Sverige får den forne Jöran Persson att framstå som en liberalt sinnad humanist.

SECESSION:

Avskiljande som ett ord VILKET existerar bara för att första människorna ville ta avstånd från ett visst kollektiv.

Secession (Eng): verb

Dictionary.com : att dra sig formellt ur en allians, federation, eller sammanslutning, som från en politisk union, en religiös organisation, etc.

World English Dictionary : (för en person, avdelning, etc.) för att göra ett formellt tillbakadragande av medlemskapet, som från en politisk allians, kyrka, organisation, etc.

Merriam-Webster : att separera från en nation eller stat och bli självständiga och tänka själva.

Minns att det spelar ingen som helst roll hur mycket rök som "din" regering försöker att blåsa i dina ögon, verkligheten verkar lika samt är en enda gemensam betingelse som alltid segrar till sist.

Minns att priset som skall betalas för dessa eskalerande politiska charader för upprätthållandet av kulisserna, det priset skall vi alla betala tillsammans.

Visa ditt stöd till det informationsarbete Carl genomför

Swish

Scanna QR eller skicka till 076-118 25 68. Mottagare är Caroline Engström.

Patreon

Här kan du visa ditt stöd genom att bli månadsgivare på Patreon.

Swish

Bidra genom att Swisha till 076-118 25 68, mottagare är Caroline Engström.

De Fria

Besök folkrörelsen som jobbar för demokrati genom en medveten och upplyst befolkning!
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram