Rök och speglar 2. 013

2013-08-30

Petrodollarinvasion

När Saddam Hussein hotade att betala för olja med euro, trillade tvillingtornen mystiskt ned och skapade en ursäkt för att invadera Irak (vilket alltigenom bevisades vara en helt befängd idé). När Moammar Gadhaffi i Libyen hotade med att betala för olja med guld dinarer och lansera detta tillsammans med Dominique Strauss Kahn, blev han genast mördad. Det blev också John Christopher Stevens, USA: s ambassadör i Libyen, som dödades i ett mot Libyen opinionsbildande propagandanummer när amerikanska konsulatet i Benghazi, Libyen, attackerades i september 2012. Alla tre av de nämnda personerna dödades av agenter som direkt eller indirekt arbetar för den amerikanska regeringen.

Syrien hade bytt till euron för sin försäljning av olja under 2006. Nu, som vore det av en tillfällighet, är deras land mitt i ett inbördeskrig och Syrien är den mest destabiliserade och farligaste platsen i världen. Den amerikanska regeringen backar nu upp Al Qaidarebellerna genom att tillhandahålla vapen i Syrien, medan man samtidigt dödar Al Qaida rebeller med drönarattacker i Jemen. Den polariserande kulissen med proxys - marionetter- kontrollerad opposition tar sig alltmer absurda och löjeväckande nivåer mitt i all tragik.

Ett annat land som av en händelse vilken ser ut som en tanke, inte alls är villiga att använda det av City of London kontrollerade petrodollar systemet, det är Iran. Är det verkligen en ren tillfällighet att västerländska mediers presstituerade anställer direkt uppenbara lögner och propaganda i sina opinionsbildningsmässiga försök att vända sina så väldrillade opinionsbildade medborgare mot landet Iran och dess ledarskap? Den politiska och militära eliten vet att det kan krävas ett totalt krig med Iran för att skydda petrodollarsystemet och de har förberett detta för medborgarna via propaganda under mer än ett decennium. Kommer detta att kunna hjälpa mot petrodollarhegemonikollapsen? Inte det minsta.

Jag har återkommande beskrivit den mest sannolika vägen för kollapsen av det kreditbaserade systemet inom BIS och IMF till att ske inom USA och en viktig del av den analysen består av en ekonomisk destabilisering orsakad av en förlust av dollarns prominens som världens reservvaluta och petro-status.

Jag har också gjort klart att denna finanskris inte rimligtvis skulle komma att ske mitt i ett politiskt vakuum. De centralbanker och internationella finansmatadorer som skapade vårt kreditbaserade system och som har orsakat det pågående haveriförloppet och dess utveckling till en fullskalig katastrof, de kommer inte att tillåta förstörelsen av den amerikanska ekonomin, dollarn, eller de globala marknaderna, utan att göra allt för att dölja sin skuld i detta.

De behöver något stort som kuliss. Något så stort att den genomsnittlige medborgaren blir överväldigad av rädsla och förvirring. En storm av rök och speglar, någonting som trolleritrick betraktat rår på både kropp och själ, samt splittrar och lämnar den mycket hänförda befolkningen på jorden jorden hjälplös, rädd och utan att förstå roten till det onda av mardrömmen innan det är försent. Eliten behöver en fabricerad allmän mental apokalyps, en Ragnarrök 2.013.

Enter Syrien ...

Jag har varnat för den syriska brytpunkten under en nu inte obetydlig tid. Syriens ömsesidiga försvarsallians med Iran, dess starka band till Ryssland, den ryska flottbasen utanför sin kust, de avancerade ryska vapnen i sin arsenal, dess närhet till utsatta transportleder för oljetransporterna, gör hela nationen till en nära nog perfekt katalysator för en global katastrof av utbredande lågintensiv karaktär.

Inbördeskriget i Syriensprider sig redan till närliggande länder som Irak, Jordanien och Libanon och om man tittar på dessa fakta objektivt, så är hela kriget en produkt av en dold handlingsplan, skapad av USA och dess allierade a.k.a. den City of Londonbaserade petrodollarhegemonin bakom BIS och IMF.

De amerikanska intressena tränade, beväpnade och finansierade upproret med Al Qaida. Saudiarabien har som proxy skickat finansiering och beväpnat också. Israel har hjälpt rebellerna med flyganfall inom Syriens gränser (även om detta innebär att den israeliska regeringen i huvudsak hjälper sina förmodade dödsfiender). Detta krig skulle inte äga rum i dag utan uttryckligt riktade men dolda insatser från väst. PUNKT.

Om någon gör mer än bara en kort undersökning av det syriska upproret, skulle denne finna en organisation av monster. Förkrympta amoraliska mögliga själsliga Zombies vars brott nu noggrant har dokumenteras. Däribland massavrättningar av obeväpnade tillfångatagna soldater, tortyr och halshuggning av oskyldiga civila, stympningar och nära nog kannibalism av döda kroppar, och för att bara inte tala om institutionaliseringen av teologisk tyranni på en livrädd befolkning.

Petrodollarhegemonin skapade och släppte lös dessa demoner, och nu är vi människor ställda av Vita huset, inför valet för att stödja dem genom vapenmakt. Välkommen Mr Chance...eeeh Obama.

Men vad är målet här ...?

Målet, tror jag, utan att känna att jag gissar vilt, är att helt förändra världens politiska, ekonomiska och sociala system för att bevara och rentav expandera petrodollahegemonins maktstruktur. Målet är därvidlag att generera intensiv rädsla, en rädsla som kan användas som kapital för att köpa samtycke hos allmänheten till det som globalisterna kallar det, en "ny världsordning", hur korkat detta nu än kan låta. Men den ännu reala makten har ju faktiskt inte så värst många andra val, nu när de väl insett att det rullar dit som det lutar. Jag menar, vad skall de annars göra? Be om ursäkt? De måste ju rädda det som räddas kan enligt sin egen förmodade logik.

Syrien är den första dominobrickan i en lång kedja av nu stundande katastrofer. När detta skrivs, är Obama-administrationen i full färd med att flytta sjö och mark stridskrafter på plats och att samtidigt ropa i medierna på ett närmast plågsamt patetiskt sätt för att övertyga allmänheten om att 90% av oss tänker "fel" och att en militärinsats mot Syrien är i själva verket nödvändigt. Det framgår med pinsam tydlighet att arrangemanget syfte är inställt på att starta denna kedjereaktion och påskynda den globala kollapsen för att behålla både problemformuleringsinitiativet och handlingsfriheten. Så om en strategisk operativ militär insats inträffar, vad kan vi förvänta oss att hända under de närmaste åren?

Visa ditt stöd till det informationsarbete Carl genomför

Swish

Scanna QR eller skicka till 076-118 25 68. Mottagare är Caroline Engström.

Patreon

Här kan du visa ditt stöd genom att bli månadsgivare på Patreon.

Swish

Bidra genom att Swisha till 076-118 25 68, mottagare är Caroline Engström.

De Fria

Besök folkrörelsen som jobbar för demokrati genom en medveten och upplyst befolkning!
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram