Tankar på morgonen.

2013-05-03

318397_296893870328679_1594498168_n

Jag konstaterar lite avmätt denna vackra morgon att Sachsen-Coburg-Gotha, Brzezinski, Schultz, Rockefeller, Rothschild et consortes, nu kommer att börja med sina offer på Mammons altare för att stilla folkets växande törst efter den upplevda maktens blod.

 

Det blir förvisso nära nog löjeväckande att se, men det är i alla fall patetiskt så att det förslår. Detta är ett nästan tragiskt banalt beteende som har använts av makten sedan Neros dagar och som har fungerat tack vare det rådande informationsklimatet, men denna nu verkliga informationsklimatförändring som är större än vad Al Gore kunde ha diktat ihop och förmodligen även större än de klimatförändringar i det metrologiska klimatet som HAARP maskinen kan åstadkomma kommer att förändra vad människor upplever som verklighet.

Jag har en känsla, som är alltmera växande för var dag som går, att jag efteråt kommer att se tillbaka på denna tid, som den tid vilken ur ett historiskt perspektiv var när byfånarna hade makten och vidare försvarade denna makt med metoder, som grundades på byfånens vansinniga och ofullständiga värdegrunder. Metoder som blev alltmera vansinniga eftersom de inte fungerade och skapade de effekter som den beläste busen ville, tills dess att någon satte stopp.

Byfånarna utvecklades till belästa busar och de kommer nu att tvingas börja göra vad man kan kalla för drottningoffer, motiverade av uppdagade ynklighetsbeteenden i form av allt ifrån påstådda sexualeskapader till underjordiska vapenfabriker i diktaturer, men så går det alltid till sist när de belästa busarna eller de nyttiga idioterna, alltså de som aldrig fick de vackra flickorna, får chansen att komma i kontakt med den underutvecklade delen av sig själva.

Detta är helt oundvikligt eftersom dessa ju aldrig har förlikt sig med sin egen ofullkomlighet.

Denna människotyp med otillräcklig förmåga till självinsikt kan sägas utgöra den ovillkorliga grogrundens mylla för det mänskliga misslyckandet i form av dess dödssynder.

Morgonsoffan på indoktrinerings TV är idag förresten fylld av idiom, där Sverigedemokraten Erik Almqvists flytt till Ungern upptar en central plats i diskussionen, att det är dennes sionistiska antipatier som utgör grunden till omlokalisering, är väl ingenting som direkt basuneras ut.

En av 1900 talets värre kulisser för stillandet av det mänskliga enskilda habegäret eller girigheten, det var Ariseringsprocesserna där ”sionistintressen” bankintressen använde den religiösa kulissen Judendom för att plundra både religiösa judar och andra människor vilka kunde kopplas till att vara judar, att vara jude är naturligtvis någonting som INTE kan bevisas i sak eftersom det är ett tankefoster som utmynnar i ett beteende.

Ariseringsprocesserna innehåller även bland annat en viss Herr Walther Sommerlaths med av sig själv uttalat och utsagt fromma, men därvidlag något märkliga bidrag till samhällsutvecklingen, spektaklet finns beskrivet på nätet i SOU 1999:20 samt i avhandlingen Affärer till varje pris av Aalders/Wiebe.

Sachsen-Coburg-Gotha är förresten ett före detta tyskt hertigdöme i Thüringen.

Thüringen som inte av en slump var den region där Wilhelm Frick först försökte att göra Adolf Hitler till Polischef när han precis hade kommit ut från att ha suttit av hela elva månaders straff för statskupp, alltså ölhallskuppen 1923 och lustigt nog alltså även ett europeiskt kungligt furstehus.Hertigdömet upplöstes 1918.

Jag kan livligt föreställa mig att inrikesminister Frick samt dennes göranden och låtanden i den historiska Tyska politiken, inte är ett ämne som hålls särskilt högt i ljuset, ur ett BIS och IMF perspektiv.

Icke detta förty, så föddes Wilhelm Frick 1877 i Alsenz som son till läraren Wilhelm Frick (1837–1918) och dennes hustru Henriette (född Schmidt; 1837–1893). Och hur som vår så kära Drottning eventuellt är kopplad till detta, det mina vänner det kommer nog inte att tas upp i Kalla Faktas granskningar, Frick studerade dock rättsvetenskap i München, Göttingen och Berlin, innan han 1901 promoverades till juris doktor, härifrån kommer minsann

många idéer som sannerligen inte varit av människan tillgodo.

Frick var en praktiskt sinnad ordning och en av det Nationalsocialistiskatyska arbetarepartiets (NSDAP) äldsta partifunktionärer. Han deltog alltså i Hitlersmisslyckade ölhallskupp i München den 8-9 november 1923, vars upptakt somnumera firas som Ölhallsfestival i München. Han arresterades och dömdes tilett mycket kortvarigt fängelsestraff.  Han arbetade givetvis därför inom Münchenspolisväsen och var under en tid chef för stadens kriminalpolis. Vad annars?

När Hitler bildade regering 30 januari 1933, utnämndes Frick omgående till inrikesminister vilket inledningsvis var nazisternas enda ministerpost, så betydelsen av Wilhelm Frick torde vara helt obestridlig, en post som han dessutom innehade till 1943.

 

Som inrikesminister var han ansvarig för de successivt företagna restriktioner och förbud som riktades mot judars medborgarskap, äganden och näringsverksamhet. Ariseringsprocesserna från 1933 och Nürnberglagarna från 1935 bär alltså hans signum. Kulissen om rasideologi 1933 kom ur att Frick helt enkelt uppdrog åt en Rockefellerfinansierad Herr Ernst Rudin att författa en rasideologiskt grundad teori för nazismen, vilken i sin tur grundade sig på Harrimans Eugenics Congress 16-26/8 1932 i New York.

Hertigdömet ifråga bildades dock 12 november 1826 när Ernst I av Sachsen-Coburg-Gotha (1784–1844, tidigare Ernst I av Sachsen-Coburg-Saalfeld) genom ett byte övertog de territoriellt åtskilda hertigdömena Coburg och Gotha när han avstod furstendömena Saalfeld och Themar till Meiningen. Gotha bibehöll egen författning. Efter att den siste hertigen (Karl Edvard av Sachsen-Coburg-Gotha) abdikerade 1918 genomfördes ett år senare en folkomröstning alltså 1919, varefter Coburg året därpå tillföll Bayern 1920 och Gotha förenades med Thüringen var Far till prinsessan Sibylla av Sachsen-Coburg-Gotha som var mor till Carl XVI Gustaf av Sverige.

Så det är ju inte precis uteslutet att majestäternas bekantskap har en längre bakomliggande historia än vad som anförs i frågan som OS i München 1972.

Att Wilhelm Frick skulle avrättas i Nürnberg är nog ett
understatement av historisk magnitud, aldrig någonsin har väl så mycket för
etablissemanget klandervärd information funnits hos en och samma individ, det
behöver ju inte saknas motiv till att J. Edgar Hoover såg upp till Frick som en
informationshanteringsmässig förebild. Varför inte hans vittnesmål princip har
analyserats alls, synes mer eller mindre uppenbart, men det behöver ju inte
betyda att detta inte går att göra idag, eftersom de numera finns på www.profitoverlife.org i informationsrörlighetens tidevarv.

 

Visa ditt stöd till det informationsarbete Carl genomför

Swish

Scanna QR eller skicka till 076-118 25 68. Mottagare är Caroline Engström.

Patreon

Här kan du visa ditt stöd genom att bli månadsgivare på Patreon.

Swish

Bidra genom att Swisha till 076-118 25 68, mottagare är Caroline Engström.

De Fria

Besök folkrörelsen som jobbar för demokrati genom en medveten och upplyst befolkning!
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram