Pestens tid är slut.

2013-01-30
galaxy

Vi lever nu genom dödsryckningarna av ett imperium där en gång solen aldrig gick ner, nu går den ner för alltid. För de människor som förstår vad denna skuldförgiftning är som sker, så är processen likt den omtalade att bli instängd i en taxi där taxametern är på och Taxin bara kör på i en oändlig fart. Vi kan inte komma ut och vi kommer inte heller att kunna betala när räkningen väl dyker upp till betalning.

Den dubbelhet i agendan som finns och de rena lögner som förmedlas från regeringen för att skydda systemet, dessa blir allt mera uppenbara, oavsett hur hårt än dessa PR strateger och presstituerade anstränger sig. Det finns alldeles för många av både skäggmumlande apologeter och lögner för att få plats att räkna upp alla här.Gynnsamma prognoser för ekonomin är givetvis bara grymma skämt för alla, men nu särskilt för de redan utsatta. Landets makthavare påstår att ekonomin inte längre är inne i skogen och faktisk är på väg, att återhämta sig från den värsta ”lågkonjunkturen” sedan 1930-talet. Ingen med ett IQ högre än rumstemperaturen, eller minsta förmåga att se någonting alls utanför den egna stinkande stolgången, skulle egentligen tro på detta.

Prognoser gjorda Riksbankens ordförande Nisse på (Brunkebrgs) Åsen är inte precis detta undantaget. Den finansiella försvarsmaktens härförare är ett klart bya-original. Han är den ende som skulle kunna konkurrera med regeringens ekonomer om titeln klotets värsta prognosmakare och sanningskverulant genom tiderna. Återigen, utan att kontrollera varje större objekt i detta, så tror jag nästan att denna intellektuella glesbygdens hjälte faktiskt slår regeringens 1000 % i form av felaktiga prognoser. Kan allt detta verkligen bara vara av slumpen tillkommet?

”Corruptimus Republica plurimae leges (Ju mer korrupt en republik är, desto flera lagar har den)” Inte undra på att banklagstiftningen är omfattande, således.

Jag skall villigt erkänna att jag inte vet riktigt vilket som jag tycker är värst av motvals vänsterradikaler som inte förstår att deras ideologi varit kidnappad ifrån början, eller liberaler som aldrig begripit att den liberala schimären alltjämt utgör kuliss för imperialismen och att dessa hangarounds aldrig någonsin varit annat än ekonomisk kanonmat för 1% i toppen.De västerländska demokratierna har framgångsrikt konstruerat ett politiskt system där folkviljan systematiskt förnekas i praktiken av den politiska härskande klassen samtidigt som folkviljan hedras i teori och retorik. Att denna pseudo-demokrati är en komplett bluff kan nu ses i varje bankstöd, i varje rättsligt upphävande av folkvilja, i varje expansion av icke-valda befogenheter och faktiskt även i alla demokratiska omröstningar som innebär att en politisk representant överger en ståndpunkt som vann valstöd.

Snart går kallt stål på torra land om inte förnuftet får råda.

 Silver-Muscle-Man

Visa ditt stöd till det informationsarbete Carl genomför

Swish

Scanna QR eller skicka till 076-118 25 68. Mottagare är Caroline Engström.

Patreon

Här kan du visa ditt stöd genom att bli månadsgivare på Patreon.

Swish

Bidra genom att Swisha till 076-118 25 68, mottagare är Caroline Engström.

De Fria

Besök folkrörelsen som jobbar för demokrati genom en medveten och upplyst befolkning!
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram