Läs lyssna och förstå!

2013-01-29

Karl Gerhard

Lyssna på texten och fundera på vad det är som Karl Gerhard beskriver.

LYSSNA GÄRNA MÅNGA GÅNGER OCH TÄNK, DETTA ÄR GRUNDEN TILL HELA VÅR MODERNA MONETÄRFINANSIELLA HISTORIA I ETT STYCKE!

Festmissiv är här med farlig dramatik här skall spelas lyxrevy man e väl rik.

Är herr Dahlin och Sko glömsk av Lolo Frou Frou.

Dansar jag till guldförgyllda lutorna med de ganska fallna små valutorna, de ha trots sin baisse en öm regiäss. Som ett rosenskimmer sprider över livets bistra tider, undra på om man blir kleptoman av lite guld regn över stan.

Med pesetas och med lira och med francen vill jag svira jag har gått och blitt eurotoman av lite guldregn över stan. Den bedårande rubeln förföll under jubel från kronan och pundet ty regnar det på City så droppar det uti norrström. Sköna dollar kyskhetsbälte har vi fått av Råsevelte, när DU faller det blir det ta mig fan lite guldregn över stan.

Här om dan en resande för mig beskrev hur en ung spartan som gömt en silverräv, under sin mantel lätt uthärda beeestens bett. Tills han föll ner döende på Cecils bar, rävarna man mera bakom örat har, vår je nést adoré av det slagé.

Som ett rosenskimmer sprider över livets bistra tider och som taxeras i en viss roman likt ett guldregn över stan. Dessa tidiga rohéer hållas sig med Kananéer som ta pået upp på sin Ottoman lite guldregn över stan. Vår Stockholmska Tarsan av Morsan och Farsan fått bil de é klart dé, ty regnar de hönan droppar dé på kycklingen.

Att se Tarsan och han-s lampa på en tandemcykel trampa tycker varje gående spartan é lite guldregn över stan.

Varsågod!

En slant ger jag greven en penning får även er granne till vänster ty regnar det på Von så droppar det på Petterson. När min sista slant är nupen tar jag fram mitt guld ur strupen så det strömmar som ur en vulkan lite guldregn över stan.

Visa ditt stöd till det informationsarbete Carl genomför

Swish

Scanna QR eller skicka till 076-118 25 68. Mottagare är Caroline Norberg.

Patreon

Här kan du visa ditt stöd genom att bli månadsgivare på Patreon.

Swish

Bidra genom att Swisha till 076-118 25 68, mottagare är Caroline Engström.

De Fria

Besök folkrörelsen som jobbar för demokrati genom en medveten och upplyst befolkning!
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram