Politisk sång då som nu.

2013-01-28

318397_296893870328679_1594498168_n

De kommer militäriskt med krigiska ögonbryn men är alltjämt vulgäriskt kan hända att revyn, som speglar tidens ansikte nu även gör honnör och stram givakt för våldet de rår inte för, att de är ju bedårande barn av vår tid de är alltså klädda till så kallad strid, ett hjärnrör med hj-de uppbär som försvar för vår esprit från forna dar och för det lilla som är kvar. Deras tunga var fordom båd salt och perfid, de är ju bedårande barn av vår tid, nu förs den i mun som en kolakaramell, den gör alltjämt spott men har liksom fått -38 års modell.

 

De hyllar skånske Jimmy när han talar tungomål, som talare och därtill på skånska ingen tål, varenda svensk förvånades och pressen slog alarm nu kommer det politiker med särskild charm, han är ett bedårande barn av vår tid, sa Ekeroth som stod hela tiden bredvid.

Den nye prins Goyim han smajlar som försvar för landet Israel so far och för det lilla som är kvar. Från AIPAC man sade både nice och indeed, han är ett bedyrande barn av vår tid, hans engelska uttal det är så very well att på gossen satts det en lustig hatt -38 års modell..

 

Den komfortabla svensken han flyttar ej varje år, han är en übermenschen ej hustrun sin han slår, varenda månad maj när sippor och små snöig dropp, slår ut på marken då slår även svensken opp, han är ett bedårande barn med sin nit han låter sig lockas av varje kredit, hans frånskilda fru hon får barnen som försvar för boet skänkt av mor och far och för det lilla som är kvar. En svensk han gör växlar för kortare frid, han är ett bedårande barn av vår tid.

Och året därpå är han pank men glad och snäll, men har alltjämt kvar som sin mor och far, skulders växande modell.

 

 

 

Visa ditt stöd till det informationsarbete Carl genomför

Swish

Scanna QR eller skicka till 076-118 25 68. Mottagare är Caroline Norberg.

Patreon

Här kan du visa ditt stöd genom att bli månadsgivare på Patreon.

Swish

Bidra genom att Swisha till 076-118 25 68, mottagare är Caroline Engström.

De Fria

Besök folkrörelsen som jobbar för demokrati genom en medveten och upplyst befolkning!
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram