IIlusioner gungar

2013-01-20

293723_281044931999033_165213166_n
Politiska löften i allmänhet och partipolitiska vallöften i synnerhet är som bekant inte några direkta gjutjärnsgarantier och de kan ju demokratiskt närmast illustreras av liknelsen med dilemmat för bilisten som stannar i det lilla samhället för att fråga den lokala människan om den känner till vägen till den stora staden och möts av svaret - Ja, men inte härifrån.

Politikernas svek kommer därför att vara ett försök att övertyga människor om ett alternativ som de vet inte är tillgänglig under några omständigheter. Men folket stiger slutligen upp mot en politisk elit som har förrått dem och samhällets intressen vid varje given tidpunkt genom att det allmänna medvetandet ökar med tiden.

Varje politiker som nämner den polariserande kulissens företräden framför sakfrågan, skall med rätta misstänkas för att inte vilja eller ha förmåga att leda sakfrågorna till sin lösning för det allmännas bästa.

Faran för Sverige är inte våra regeringar, utan mera en befolkning som kan anförtro dessa korrumperade politiker (eller valda ombud som på bilden) som vi får, dess makt att leda.

Det kommer att bli mycket lättare att begränsa och ångra dårskaper från ett regeringsinnehav än att återställa det nödvändiga sunda förnuft och goda omdöme hos de depraverade väljare som är villiga att välja fram sådana politiker till sin ledning.

Problemet är mycket djupare och mycket allvarligare än regeringar, som är ett rent symptom på vad Sverige lider av. Att skylla på prinsen av dårar får inte förblinda någon från att se den stora skaran av dårar som gjorde honom till deras prins.

Sverige kan överleva en korrumperad regering, som är ju då ändå bara är idiotisk. Men det är mindre troligt att landet överlever den mängd idioter, som den mängd som gjorde regeringen till sin ledning.

Om vi inte ta tillbaka kontrollen av utbildningen av våra barn, kommer våra intellektuella förmögenheter bara gå kontinuerligt från dåligt till värre, och våra egna barn kommer att dyka upp till valurnorna för att rösta oss alla till slaveri.

Makten behöver inte ändra dina sinnen. Makten har sinnen i dina barn.

Visa ditt stöd till det informationsarbete Carl genomför

Swish

Scanna QR eller skicka till 076-118 25 68. Mottagare är Caroline Engström.

Patreon

Här kan du visa ditt stöd genom att bli månadsgivare på Patreon.

Swish

Bidra genom att Swisha till 076-118 25 68, mottagare är Caroline Engström.

De Fria

Besök folkrörelsen som jobbar för demokrati genom en medveten och upplyst befolkning!
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram