Illusionskollapsupptakt.

2013-01-20

3916_487443194611197_438547207_n

En inte alltför kvalificerad gissning som alla nu kan göra, är att när guld kommer på tapeten i nationella sammanhang, så är funktionen av pengar på upphällningen. Vid Davosmötet som kommer så kommer givetvis en världsvaluta att lanseras av bankerna, för att rädda bankerna, eftersom detta är vad allt i dessa politiska system går ut på, alltså att rädda bankernas makt över allt och alla.

Egentligen så kan alla få det bättre genom en omfördelning utan att någon alls behöver lida ett dugg, utom den krympande 1% av befolkningen i landet som redan nu äger mer än en växande 50% andel av förmögenheten, men det går inte i det innevarande systemet. Våra politiker är i allt väsentligt bara ombud för att bevara det innevarande systemet mot människor och samhället.

I detta innevarande BIS och IMF system kan nu allt bara bli sämre för människor och samhällen, detta eftersom syftet med systemet är att främst bevara sig själv, istället för att främst vara ett verktyg till nytta för människor och samhällen, den skillnaden och dess innebörds konsekvenser betyder nu allt. Den innebär att vi nu kommer ha ett samhälle som räddar banker från människor på människors bekostnad, istället för att ha ett samhälle som räddar människor från banker och deras "leva på andras arbete" verksamhet.

Visa ditt stöd till det informationsarbete Carl genomför

Swish

Scanna QR eller skicka till 076-118 25 68. Mottagare är Caroline Engström.

Patreon

Här kan du visa ditt stöd genom att bli månadsgivare på Patreon.

Swish

Bidra genom att Swisha till 076-118 25 68, mottagare är Caroline Engström.

De Fria

Besök folkrörelsen som jobbar för demokrati genom en medveten och upplyst befolkning!
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram