Om-tanke

2013-01-05

550493_474063199282283_1309524318_n

Folket i detta land måste återfå en känsla av ansvar för sina liv och livet för kommande generationer.

Tillräckligt många människor behöver uppfatta att de manipuleras, kontrolleras och används av vilseledande tänkare och väckas från deras narcissistiska materialistiska kreditfinansierade liv. Vår kultur har misslyckats. Fientlighet och ilska i landet börjar bubbla över.

Massorna börjar inse att de har blivit lurade. De har inte listat ut vem som bär skulden eftersom de fortfarande intellektuellt sitter fast i en falsk dogm om en polariserande höger – vänsterskala, men det kommer så sakta.

Det finns nu otaliga shower, som visas varje vecka av den finansekonomiska fars, där regeringens kontrollerade medier proklamerar seger eftersom status quo bibehålls. Men idag till exempel i Norrköpings tidningar så finns en insändare på ledarplats som lika gärna kunde har varit skriven av mig själv. Så tidvattnet har definitivt vänt.

Men fler människor behöver ifrågasätta och utmana myndigheterna. Vi måste kasta bort vår egensinniga okunnighet om fakta och acceptera konsekvenserna av decennier av dåliga beslut och storhetsvansinne. Mer regeringen är inte svaret, annorlunda är svaret. Vi måste bryta sig loss från själslig styrd konditionering och kontroll av sinnet, som används för att få oss att älska vår träldom och lita på dem vid makten!

Jag är till och från fortfarande lite förvånad över oliktänkande och frihetskämpar som agerar som om de blir förvånade när potentiell vrede från systemet riktas mot dem. Har de inte förstått risken vid ingående av striden? Har de verkligen trott att det inte skulle vara så illa? Är vi inte där vi är och hur kommer det sig att vi har hamnat här, eller vad tror människor egentligen?

I varje konflikt mot en större, hänsynslös, och omoraliskt motståndare, måste du alltid utgå från att du måste gå längsta vägen igenom helvetet för att uträtta något. Acceptera att ditt liv inte längre kan vara fredligt eller bekvämt. Veta att du kanske inte kan överleva för att se frukterna av dina ansträngningar. Inse att du kanske måste gå under och omfamna smärtan. Annars kommer du att vara en patetisk och skrattretande otillräcklig soldat i kriget om sinnet, ditt eget sinne.

Personlig risk är inte viktigt. Endast verkligheten om sanningen och framtiden är viktiga. Att vara effektiv betyder att vara "på radarn". Om du gör en skillnad, och du är ett konkret hot, så ska du räkna med att ha en måltavla målat på bröstet.

Visa ditt stöd till det informationsarbete Carl genomför

Swish

Scanna QR eller skicka till 076-118 25 68. Mottagare är Caroline Norberg.

Patreon

Här kan du visa ditt stöd genom att bli månadsgivare på Patreon.

Swish

Bidra genom att Swisha till 076-118 25 68, mottagare är Caroline Engström.

De Fria

Besök folkrörelsen som jobbar för demokrati genom en medveten och upplyst befolkning!
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram