Smitta på samhällskroppen.

2013-01-03

virus

VIRUS
"Virus brukar inte räknas som en livsform, då det saknar egen ämnesomsättning, och ej kan föröka sig på egen hand, virus beskrivs ofta snarare som ett mellanting mellan levande och död materia. Det kan inte föröka sig utan att infektera en levande cell. Med hjälp av cellens maskineri tillverkar viruset fler enheter virus. Om kroppens immunförsvar inte förmår hantera virusinfektionen, så kan infektionen föröka sig exponentiellt och bäraren riskerar då att avlida till följd av sjukdomen."

RÄNTA
Ränta kan inte räknas som en näringsverksamhet, då den saknar egen produktivitet, och ej kan förmera sig på egen hand, ränta beskrivs ofta snarare som ett mellanting mellan levande och död verksamhet. Den kan inte förmera sig utan att suga ut en levande näringsverksamhet. Med hjälp av andras produktivitet tillverkar räntan fler räntebärare. Om samhällets rättssystem inte förmår hantera räntan kan denna stiga exponentiellt och samhället riskerar då att kollapsa till följd av räntebelastningen.

Detta i ovan lite omskrivet av mig m.a.p. Karl Lindströms original från idag.

Bankerna står inför ett ovillkorligt matematiskt betingat systemhaveri och vet inte hur de skall hantera situationen utan att förlora allt. De politiska finanstrojanerna vet givetvis inte heller hur de skall hantera denna omöjliga situation.

Rädsla är det vapen makten föredrar när det kommer till användning av metod hos dessa totalitära förespråkare. Erövrande arméer och byråkrati är ökända för att överdriva sin styrka och antal, för att krossa kämpaglöden hos dem de avser att härska över. Djinghis Kahn, till exempel använde taktiken med överdrivna siffror, ackompagnerade av ondsinta folkmord, för att sätta skräck i hela regioner som han ännu inte hade försökt att köra över. Vid hans ankomst hade de mongoliska horderna fått ett sådant rykte (en del av dessa alltså självtillverkade) att många regioner kapitulerade omedelbart utan att ens ifrågasätta detta och utan att så mycket som en örfil behövde utdelas.

När någon blir en aktivist mot en etiskt och moralisk kriminell etablering, är det mycket vanligt att utsättas för rädsla-kampanjer. Idag, får de av oss i frihetsrörelsen ständigt höra varningar från "slumpmässiga" berörda parter som talar om för oss att våra insatser är "allt för ingenting", att vi "gör oss själva en otjänst." Att det globalistiska systemet är alldeles för starkt och alltför avancerat för att besegras. Att de har drönare och NSA databaser och soldater utan empati etc, etc.

Deras hopp är att göra oss rädda för hypotetiska situationer som varken kan bekräftas eller dementeras. För att få oss att bli rädda för "oddsen" snarare än målet. Med andra ord, hoppas de att uppmuntra ett tillstånd av kronisk massfeghet.

För att hantera denna taktik måste du vara fokuserad på ditt mål, oavsett eventuell uppgiven fara. Det vill säga, styrkan hos fienden, verklig eller i fantasin, är irrelevant, den gör dig varken starkare eller svagare. Det är meningslöst dravel, ingen är någon annan än sig själv.

Goliath är ingenting annat än ett hinder, och alla hinder kan hanteras. Gå framåt mot målet och sluta aldrig!

Visa ditt stöd till det informationsarbete Carl genomför

Swish

Scanna QR eller skicka till 076-118 25 68. Mottagare är Caroline Norberg.

Patreon

Här kan du visa ditt stöd genom att bli månadsgivare på Patreon.

Swish

Bidra genom att Swisha till 076-118 25 68, mottagare är Caroline Engström.

De Fria

Besök folkrörelsen som jobbar för demokrati genom en medveten och upplyst befolkning!
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram