Maktmanual 2.0

2012-11-27

Polarisera medborgarna och gör dem till motståndare mot varandra genom att göra dem till "valboskap" som tror att det är beroende av sina respektive herrar. Håll boskapen glad genom att presentera olika charader för dem, i form falska indelande illusioner i form av nationella val varje 4-6 år. Använd dessa falska illusioner av demokratiska val för att främja lika mycket fientlighet bland boskapen som möjligt alltså jämnt fördelat så att konflikten består. Understöd den näst starkaste så mycket att den aldrig kan vinna.

Främja falska begrepp som solidaritet, frihet och stolthet, gärna "nationalism" om möjligt för att söndra och härska. Odla tvedräkter som avund och missunnsamhet genom att i det dolda vädja till lägre instinkter hos människorna under anförandet av det omvända.

Få valboskapen till att attackera varandra, så fort när någon tar upp verkligheten i deras situation. För att verkligen förstå hur du aktiverar djuren mot varandra. Söndra och härska. Söndra och härska. Söndra och härska. Övertyga människor om det konstruktiva och utvecklande i att främst gräla med varandra om oviktiga frågor som falska uppdelningar i from av politiska partier, fackföreningar, lojalitet till regeringar och nationer i stället för lojalitet till egen etik, moral och sanning och så vidare och så vidare. Åstadkom detta och det blir onödigt att spendera stora pengar för att styra får och valboskap. Indelning betyder allt som polariserande styrmedel!

Anför att maktinnehav är den bärande förutsättningen för att kunna adressera en sakfråga, annars kan du aldrig behålla problemformuleringsinitiativet.

Se till att valboskapen som blivit beroende av stulen generositet av statsministrar, parlament. Allt detta regisserat av världens bankirer och centralbankerna, vilka spelmässigt våldsamt kommer att motsätta sig och ifrågasätta varje stöd till eget mänsklig ansvar. Dupera de intellektuella och konstnärliga klasserna, gör dem för alltid och för evigt beroende av valboskapen. så att inga naturliga ledare kommer igenom filtret till frihet, det är det farligaste av allting! Ledande till upplysning till vidare ledning och upplysning är en katastrof för den dolda makten, att verka utan att synas.

Implementera därför mantrat: "Du kommer att skada dina kolleger inom valboskapen" och skämma ut de som kämpar för friheten att kunna dia matarledningen som innehåller sockrade genmanipulerade -livsmedel och internaliserar tvångsmatad propaganda."

Framför allt! Gör detta till den ledande stjärnan på himlen för dessa får : Du skall inte tro att du är någonting!

Visa ditt stöd till det informationsarbete Carl genomför

Swish

Scanna QR eller skicka till 076-118 25 68. Mottagare är Caroline Engström.

Patreon

Här kan du visa ditt stöd genom att bli månadsgivare på Patreon.

Swish

Bidra genom att Swisha till 076-118 25 68, mottagare är Caroline Engström.

De Fria

Besök folkrörelsen som jobbar för demokrati genom en medveten och upplyst befolkning!
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram