Hur-ringen

2012-10-11

God morgon alla mina vänner.

Vilken vacker dag, jag hoppas att er dag kommer att vara lika klar och lugn som nu.

Ooh ja förresten, God morgon bankkramande presstituerade, politiska parasiter och finansiella iglar också.

Jag nästan glömde att dessa senare eftersom de, verkar ha övergivit all sans och logik som i sak används som avgörande grund för sina SKRATTRETANDE icke argument. Kan det vara så att den tro underblåser deras fanatism är döende, eller har de sett ljuset och det är inte riktigt lika rosigt som det ljus som de hjältar som de dyrkar så mycket, inbillade dem att tro?

Tanken kom över mig, vilket inte är en tro på tillfälligheter, att alla i så fall skulle vara för godtrogna och dumma också, eftersom alla stora presstituerade samt de mest skrattretande systemkramarna övergav all logik i sina inlägg till synes en masse under natten. Kan detta möjligen bero på det faktum att Bryssel , så desperat sökande efter ett opinionsbildningsmässigt uppsving, gjorde en undersökning av dess presstituerade och effekten av deras patetiska insatser och fann att i stället för att vrida människors åsikter till att bli till pånyttfödda systemkramare så hade det haft precis motsatt effekt…. ..

Och så skickade man ut missiv likt som nu i dagens medier, Sådana inlägg bör omedelbart stoppas, för att inte dessa skrymtare skall bli till evigt åtlöje i det allmänna medvetandet.

Som jag sa, jag tror inte på tillfälligheter.
Men här är vi igen, en annan dag en annan skuld och nu har vi bankkretinerna, i full färd med förgiftandet av den orange tårtans bagare Rat-joy som bara måååååste sätta Spanien i skuldfällan,, och fåren tuggar i sig på-ängen.

Hur tänker då egentligen en bankir innan han dör, på sina samtal med den politiska adeln?

-Vi (bankerna) vill köpa ditt (den politiska gisslan) land och sätta detta bakom lås och bom i skuld och om du inte vill sälja det för våra nytryckta pengar så kommer vi bara att se dig brinna när du försöker att använda dina då värdelösa pengar i ditt system, för vi styr penningmängden inom BIS och IMF och i dina banker.

Och vi kan köpa dig också, för även om vi inte har några pengar kan vi skapa dem ur ingenting och du kan inte, om du försöker då är du politiskt död, för vi har ett spöke som kallas för inflation. Inom Ringen så förblir du vår fånge!Nu vet jag inte om dig, men om någon sätter en pistol som i detta till mitt huvud känner jag att jag skulle bli bara en smula irriterad.

Jag kanske börjar känna en lite irriterad, och i extrema fall kan jag till och med säga saker jag aldrig skulle ångra. Kanske till och med även vidta åtgärder som jag aldrig skulle komma att ångra.

Som att stå upp och säga med mycket mycket klar röst att nej, det räcker nu med pistolen mot huvudet.-

Så kan det vara.

Så Rat-Joy, om du vill gå till historien som mannen som räddade Spanien från att erövras genom bakdörren av det smutsiga kriminella korrupta avskum som styr Bryssel, så gör bara en enkel sak!

Få upp din feta röv på TV och berätta för det spanska folket att nu räcker det och att du kommer att rekommendera ett omedelbart och oåterkalleligt tillbakadragande från denna smutsiga Ponzi bluff, och att du inte kommer att sälja ditt land för några nya färska värdelösa skuldsedlar eller pengar och att du vet som ett faktum att det moraliskt smutsiga gänget i Bryssel är inget annat än gansters och tjuvar och att från och med måndag morgon så kommer hela Spaniens europengar nu att omvandlas till den spanska pesetan med ett ratio av 1-1 eller en till vad du tycker är bäst och att omedelbara åtgärder kommer att vidtas för att få nya pesetas sedlar och mynt utgivna och att alla patriotiska spanjorer kan byta ut sin värdelösa skit från Bryssel.

Låt den finansiella blodcancern flyta ut ur bak-dörren, även om just du nu råkar ha ditt huvud just där, men om du tar bort huvudet så kommer cancern att flyta ut ur samhällskroppen lättare.

Min gissning är att det kommer att bli svårt att differentiera mellan vilket som faller snabbare av värdelösa europengar som nu är utsatta för bedrägeri eller om det är eller nya pesetan.

En sak är jag säker på, det kan göra så att spanjorerna återfår stolthet, sina jobb tillbaka och vem vet du kanske till och med själv kan sluta att hata dig själv för att du för en gångs skull har gjort det rätta.

Visa ditt stöd till det informationsarbete Carl genomför

Swish

Scanna QR eller skicka till 076-118 25 68. Mottagare är Caroline Engström.

Patreon

Här kan du visa ditt stöd genom att bli månadsgivare på Patreon.

Swish

Bidra genom att Swisha till 076-118 25 68, mottagare är Caroline Engström.

De Fria

Besök folkrörelsen som jobbar för demokrati genom en medveten och upplyst befolkning!
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram