Det finns olika Ringar för framtiden.

2012-06-20

Jag vet att jag har sagt detta fler miljoner gånger nu och men likafullt så står detta finansiella system fortfarande och vinglar på kanten till avgrunden!

Det finns två vägar från denna finansiella punkt i verkligheten som vi nu befinner oss vid och båda leder ner i avgrunden om man försöker att behålla detta system. Antingen så imploderar de mest skuldsatta länderna och drar ner resten av det globala finansiella systemet med sig i fallet eller så kommer centralbankerna att öppna de monetära dammluckorna och valutorna kommer att kollapsa i värde kontra reala tillgångar.

Det blir på det ena eller det andra sättet oavsett resultatet av valet i Grekland eller vad som helst annat utom då möjligen global nukleär ofred. Under alla omständigheter kommer villrådigheten i detta val mellan pest och kolera, snart att ersättas med politisk och finansiell panik utifrån de rent faktiska kraven som ställs från den matematiska verkligheten i detta system.

Utifrån detta så är nu Federal Reserve redo att agera för att skydda det finansiella systemet och ekonomin i händelse av att de finansiella påfrestningarna från den Europeiska krisen eskalerar, lycka till Samurajen Ben Shalom säger Jag.

En rapport precis släppt av den amerikanska regeringens Accountability Office, förklarar hur Federal Reserve delade ut mer än $ 4 biljoner i lån med obefintlig ränta efter den finansiella krisen 2008, och nyheten är föga förvånande. När Federal Reserve såg sin borgen mot några av de största bankerna i landet hotad, mer än ett dussin av de finansiella institutioner som gynnades av Feds Ave Maria var medlemmar av centralbankens egen styrelse, så reagerade man omgående, rapporterar GAO. Minst 18 nuvarande och tidigare styrelseledamöter i Fed: s regionala kontor såg till att deras egna banker fick lån, ofta utan ränta av landets centralbank under höjden av den finansiella kris som lamslog den amerikanska ekonomin och sporrade en skenande arbetslöshet och skapade utmätningar för dem som inte kan få hjälp, vilket enligt god finansoligarkisk kutym var den vanliga bedragna massan.

Jag skrattar därför glatt åt finanstrojanen och marionetten på Capitol Hill, som på G20 mötet lovar att vidta alla "möjliga" åtgärder för att förhindra den ekonomiska krisen!!!

Det måste var nytillkomna möjliga åtgärder således eftersom annars kunde man ju förvänta sig att det inte hade funnits några hinder för att dessa åtgärder redan hade kunnat vidtas!

Underskattningen av omvärldens förståelse för det uppenbara blir alltmera magnifik i sin erbarmliga enfald.

Eurons kris för världsekonomin har stor destruktiv potential, men på G-20 toppmötet är detta nedtonat för att inte skapa hicka i leden. Anledningen är enkel: Eftersom alla stater har en hel del lik i garderoben, för att inte säga att det enbart finns lik i garderoben, så skapar alltid en syndare en kedjereaktion i andra länder inom BIS och IMF och blir i bästa fall bara en mild tillrättavisning av den egna missgärningen. Ty alla lik är kedjade till varandra inom en Ring som beskriv av BIS och IMF av en boja som kallas för skuld.

Jag upplever den politiska debatten i riksdagen om den ekonomiska krisen som helt fruktansvärd! Inget är så farligt som den utbredda dumheten och den måste ovillkorligen i kammaren tillskrivas närmast episka proportioner. Den bipartisana kulissen frikoppling från verkligheten ger ett löjets skimmer åt våra politiska företrädare, som så totalt ignorerar den verklighet som de befinner sig i.

http://www.youtube.com/watch?v=DWnsyR7nIM0&noredirect=1

Konstaterar kallt att skuldernas betalbarhet ju inte förändras beroende på valet i Grekland, den matematiskt ovillkorligt exponentiella räntekostnadstillväxten består ju så möjligen kan man ju säga att det nu utvisade utfallet av valet i Grekland inte omgående havererade banksystemet utifrån att kreditderivaten löste ut och dränkte Europa i obetalbara skulder.

Det finansiella systemet är ju nu hur som helst och likafullt matematiskt till ända och så måste följdriktigt också den politiska passiviteten vara, angående metoden och funktionen för hur pengar skapas och får sitt värde om inte arbetsdelningen skall upphöra att fungera och samhället haverera såväl här som i Grekland.

Visa ditt stöd till det informationsarbete Carl genomför

Swish

Scanna QR eller skicka till 076-118 25 68. Mottagare är Caroline Engström.

Patreon

Här kan du visa ditt stöd genom att bli månadsgivare på Patreon.

Swish

Bidra genom att Swisha till 076-118 25 68, mottagare är Caroline Engström.

De Fria

Besök folkrörelsen som jobbar för demokrati genom en medveten och upplyst befolkning!
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram