Vår nationella högfärds konsekvenser

2012-06-16

Jag har en känsla av att slutet inte är nära, alltså slutet är inte längre nära, utan det är här nu. Det finns ingen väg tillbaka till gamla goda tider. Musiken har stannat och alla stolarna är upptagna. Västvärlden lämnas stående, politiskt och ekonomiskt här och nu.Nu måste nog ganska omgående börja avvecklingen av de politiker som vi har gjort det möjligt för, att förleda oss till det läge som vi nu befinner oss i!

Så därför så här på aftonen i tiden, på vägen mot detta systems sista självande timmar, så kan det ju kanske vara dags att erkänna lite grann om sig själv när det först började gro en tanke om tingens ordning både för sig själv och andra. Och att detta skulle landa där det började har alltid ju egentligen bara varit mer eller mindre givet, även om det tog tid innan jag ville erkänna det för mig själv, jag hade ju satsat så mycket tid och energi!

Här i byxpissandets förlovade land skrattade man mer än på andra platser åt idioterna som hade så meningslösa arbeten, jag kanske skrattade mest. Ingenstans skrattade man väl så hjärligt som här i den intellektuella minimalismens högborg, när idioterna hade bytt ut alla pengar mot papperslappar med ritade bokstäver IOU. Skrattsalvorna ekade när välgörenhets auktionen till förmån för utrotningshotade djur spårade ur, Jag skrattade också skamlöst åt det då så roliga, för självkritik var inte heller min paradgren på den tiden.Kan du förresten komparera dumhet? Dum, dummare, Svensk!

Fortfarande så tycker många att detta är roligt..

Lloyd: Listen, Mr. Samsonite, about the briefcase, my friend Harry and I have every intention of fully reimbursing you.

Bossman: Open it up. Open it up!

Lloyd: [Motioning to Mary] Go ahead, open it up. Do what he says. Hurry.

Bossman: What is this? What is this? Where's all the money?

Lloyd: That's as good as money, sir. Those are I.O.U.'s. Go ahead and add it up, every cent's accounted for.

Men tro mig när jag säger att vi inom kort kommer att få uppleva konsekvenserna av detta.

För nu kan vi nog räkna med att nu kan det faktiskt vara lika slut med byxpissandet för värme, fotbollsdrömmar och detta eländiga finansiella system.

Euroområdets finansministrar är på standby för en nödsituation genom telefonkonferens på söndag kväll, om grekiska vallokalsundersökningar sätter den radikala vänstern Syriza i en koalition i spetsen för landet, beredda att utlösa beredskapsplaner, inklusive eventuella kapitalrörelse kontroller i händelse av en bankrun i Grekland, Portugal eller Spanien. G-20 mötet i Mexico har ett särskild G-7 krismöte med anledning av valet i Grekland.

Visa ditt stöd till det informationsarbete Carl genomför

Swish

Scanna QR eller skicka till 076-118 25 68. Mottagare är Caroline Engström.

Patreon

Här kan du visa ditt stöd genom att bli månadsgivare på Patreon.

Swish

Bidra genom att Swisha till 076-118 25 68, mottagare är Caroline Engström.

De Fria

Besök folkrörelsen som jobbar för demokrati genom en medveten och upplyst befolkning!
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram