Sanningen kommer att göra er fria.

2012-04-15

Sanningen kommer att göra er fria, men först kommer sanningen att göra er mycket arga och illamående.

Det finns en grupp individer som har makten att skapa pengar, denna grupp håller sig med en annan grupp individer för att styra den breda oförstående massan, alltså Intelligenta gangsters kontrollerar belästa busar(politisk adel) för att styra nyttiga och oförstående idioter. Detta helt enlig platons gängse maktdelningsprincip.

Men så länge som människor inte vill erkänna att de har blivit grundlurade så finns ingen förutsättning för attt åstadkomma några som helst förändringar i sak.
Att vimsa runt och gnöla på symptomfrågor eller politiska kulisser, får bara makten att slå sig på knäna av förtjusning. Men ingen vill framstå som dum och oförstående, så djävulens bästa trick är ännu så länge att övertyga om sin egen "inte förekomst"

Men jag tycker ändå att det borde finnas en förståndmässig skamgräns och att det är konstigt att alla känner till begreppet partipiska, men att inte knappt någon tänker på vem det är som äger och håller i denna partipiska och som egentligen bestämmer inom partierna, för det är ju rent faktiskt så att det är samma ägare till alla partiernas piskor! Det finns bara en herre till den politiska adeln och den herren heter pengar. Kapitalet höjer hyrorna och staten bostadsbidragen.

samhället behöver generalistiskt sinnade individer som leder utvecklingen utifrån ett fritt öppet tänkande med samhällets bästa som utgångspunkt för perspektivbildningen. Vi behöver därför definitivt inte specialister i ledningen, vi behöver generalister i ledningen och specialister för utvecklingen i respektive genre.

Att göra vidsyntheten och perspektivrikedomen hos generalisten eller generalen till polityrkoryféns eller politikerns tycke, är att korrumpera samhället med egennyttigt syfte.

Den vidaste perspektivbildningen är alltid det bättre beslutunderlaget.

En bankir sade en gång "Ge mig kontrollen över rätten att skapa pengar i ett land och jag bryr mig inte om vem som stiftar dess lagar".Att Djävulen inte sällan heter pengar, behöver väl egentligen inte uttryckas explicit.

Jag har därvidlag en rätt påtaglig känsla av att USA nu börjar att öppet se slaget om sin egen valuta förlorat och nu förbereder sig för ökande inbördes social instabilitet och att man utifrån detta kommer att försöka att få folk att fokusera på nationella interna omständigheter för att hindra en social implosion. HAARP anläggningen kommer nog att få en utökad skyddsklass och väderkatastroferna lär ju avlösa varandra i det kommande.

In the land of the free and the home of the brave så köper därför Department of Homeland Security 450 miljoner nya skott hålspetsammunition, av en eller annan anledning just nu alltså.

Jag tror inte dessa främst är för målskjutning på tavla. Det är .40 kaliber ammunition som lovar "optimal penetration för terminal prestanda." Samma ordningshållande organ har också ett bud på upp till 175 miljoner enheter av 0,223 ammunition.

Detta är ju inte precis frivilliga sjövärnskåren. Detta är en intern nationell polis, en organisation som inte ens existerade för 10 år sedan, man har vetat sedan ett antal år tillbaka vad som måste komma och som nu kommer.

Att kineserna inte vill ha världens största hög med värdelösa papperslappar tycks inte falla svenska vederbörande mediala intellektuella giganter i tanken, eller om de nu begriper men lyder order, eftersom man samtidig lättar på peggningen mot dollarn och uttrycker att man bedömer att den egna valuta nu är så stabil att detta är möjligt, alltså att dollarn nu är så instabil att det innebär en risk med en alltför hård koppling koppling.

Vårtider är nu våra tider och dessa tider blir nu våra.

Visa ditt stöd till det informationsarbete Carl genomför

Swish

Scanna QR eller skicka till 076-118 25 68. Mottagare är Caroline Engström.

Patreon

Här kan du visa ditt stöd genom att bli månadsgivare på Patreon.

Swish

Bidra genom att Swisha till 076-118 25 68, mottagare är Caroline Engström.

De Fria

Besök folkrörelsen som jobbar för demokrati genom en medveten och upplyst befolkning!
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram