Bra före utför idag.

2012-04-08

Den svenska demokratins utrikespolitiska slutmuskel ger ett ansikte till den svenska inställningen till egennytta och skapar en alltmera växande självinsikt hos det Svenska folket om det Svenska folkets egen inställning till att exploatera sin omvärld för att skapa sitt eget välstånd på andras bekostnad. Så ur något perspektiv kan han sägas utgöra ett mycket bra varnande exempel på det moraliska förfallet i Sverige. Jag gissar att ingen utrikes minister efter Ernst Günther har spelat en lika framträdande roll för att påverka omvärldens syn på den Svenska moralen och etiken som Carl Bildt har gjort.

 

Undrar om inte folk snart borde inse sambandet mellan den svenska viljan till profit och egennytta utifrån kombinationen av det krigsindustriförespråkande som de politiska partierna enas om och utvinningsrättigheterna av naturresurser i de militära konfliktzoner som vi återkommande skickar stödinsatser till. Det är lika lite en slump att den Svenska kontingenten i Afghanistan står parkerad i området för en utvinnings rätt för Alcoa, som att de insatta i Bosnienkonflikten ber Lundinledamoten Carl Bild att dra åt helvete vid högtidlighållandet av de döda i Bosnienkonflikten

 

Om man försöker skära kostnaderna i en ekonomi där pengar skapas av enskilda intressen (banker som krediter) med skuld som bärare av värdet, till en kostnad av ränta för dem som behöver pengarna-krediterna för att kunna bedriva handel med varor och tjänster, så börjar det bli dags för folk att begripa att ekonomin då kommer krympa. Att sedan närvaron av ränta gör gällande att ekonomin måste växa, medför att måste folk börja fatta att systemet är dömt till att krascha, gå sönder, haverera och upplösas och sluta stå som dumma får utan att tänka!

 

Varför en hög prisbildning på narkotika skulle verka avhållande på bruket är helt obegripligt för mig, menar man att folk knarkar för att det är dyrt?

Jag kan ju torrt notera att det för 150 år sedan gick bra att köra in opium från Indien till Kina i svensk statlig regi genom de ostindiska kompanierna i en omfattning som 100 år senare ledde till den Kinesiska revolutionen från de som inte ville knarka ihjäl sig.

 

Att narkotikahandeln är dollardenomierad är väl i sig ingen revolutionerande uppgift, men att bankerna kommer att tvingas agera för att inte valutamarknaden skall kollapsa det finansiella systemet, när allt flera begriper att narkotika avreglering är en verklig och möjlig metod att haverera detta finansiella system med BIS och IMF, det har nog inte så många väntat sig.

Jag kan riktigt se SEB och Annicka Falkengren gå ut medialt och talar om samhällsansvaret med en restriktiv narkotika politik.

Visa ditt stöd till det informationsarbete Carl genomför

Swish

Scanna QR eller skicka till 076-118 25 68. Mottagare är Caroline Engström.

Patreon

Här kan du visa ditt stöd genom att bli månadsgivare på Patreon.

Swish

Bidra genom att Swisha till 076-118 25 68, mottagare är Caroline Engström.

De Fria

Besök folkrörelsen som jobbar för demokrati genom en medveten och upplyst befolkning!
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram