Dagens Nät verk.

2012-01-20

Jag har av någon anledning som för mig framstår som alltmera uppenbar, alltid tyckt lika bra om Katrine Kielos som jag har tyckt om Anders Lindberg, två individer som riktig känns som att de hungrar efter uppmärksamheten och det är nog utifrån den genuina känsla av pålitlighet som dessa därför sprider omkring sig som jag grundar perspektivet i saken, fast pålitlighetens relativa belägenhet på en skala i detta, den kan ju för fridens skull lämnas därhän till läsaren att fundera omkring

På tal om makthungriga svin, dom jävla svinen till Ungrare vill ju att centralbankschefen skall svära en trohetsed mot Ungern istället för att vara trogen det valutafinansiella system som plundrar landet! Ner i dom djupa fängelsehålorna med hela befolkningen!

Sedan kan jag ju glatt konstatera att Warren Buffets filantropiska försök att mana folket till efterföljelse kommer att gå till den småländska historien, genom att betala av hela 332 000 kr av sin förmögenhet på den blygsamma amerikanska statsskulden, så fyller detta agerande sin funktinon som ett mycket sedelärande exempel på den situation som jorden befolkningar nu befinner sig i, och varför vi befinner oss där vi är!

Det finns ju helt enkelt ingenting som heter varken adel, präster, borgare eller knappt  ens längre bönder ur något som helst perspektiv av realt värde i förhållande till verkligheten.

Det som finns är ett valutafinansiellt system som kan skapa pengar ur luften och genom denna funktion skuldsätta såväl individer som länder obegränsat och som kontrollerar i princip allt vad politiska system heter på jorden. Detta system håller nu på att haverera och det är detta haveri som vi nu ser konsekvenserna av i form av inbördes strider om makten inom de politiska partierna, där detta valutafinansiella system nu försöker att skydda sig ifrån konsekvenserna av sin egen utplundring av människorna.

Med sådana jämlika och solidariska typer som Per Nuder som styrelseledamot i Wallenbergs EQT och som rådgivare till Madeleine Albright, så kan Sverige ju i alla händelser ses som ett varnande exempel och som en skräckens kammare avseende det folkliga medvetandet och avseende den verkliga innebörden, av det budskap som håller befolkningen trollbunden och bedövad under fanor och tal med budskap om solidaritet, jämlikhet och broderskap

Jag skrattar därför lite åt ett argument som jag såg i en debatt härförleden som uttryckte "kom inte och säg att det svenska folket är dumskallar". Precis som vore det så att det inte var så att ett folk får den ledning som det förtjänat och att det inte rådde en valutafinansiellkris utifrån systemets funktion med att skapa valuta genom att skuldsätta allt ifrån individer till nationer och nära nog kontinenter i form av valuta unioner! Den svenska benägenheten till självkritisk betraktelse saknar ju i alla händelser inte utrymme till förbättringar, så det är ju positivt, så nu borde snart allt bara kunna bli bättre.

Visa ditt stöd till det informationsarbete Carl genomför

Swish

Scanna QR eller skicka till 076-118 25 68. Mottagare är Caroline Engström.
Carl på social media

Patreon

Här kan du visa ditt stöd genom att bli månadsgivare på Patreon.

Swish

Bidra genom att Swisha till 076-118 25 68, mottagare är Caroline Engström.

De Fria

Besök folkrörelsen som jobbar för demokrati genom en medveten och upplyst befolkning!
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram