Fy fan så ruttet det är.

2011-09-27

Rak maskinöversättning av Grekisk artikel i saken.

Kanterna på graven tystnad iakttas av bankvärlden. Inga officiella tillkännagivandet, ingen förklaring eller tolkning har gjorts efter att den offentlighet som gäller zougla.gr fallet med ett lager av "banken av Orienten." , tanklöshet och endast vaga hänvisningar, en inofficiell karaktär följer utvecklingen av uppenbarelser, trots att Allmänheten är upprörd. På morgonen radioprogram Nick Chatzinikolaou att "Bank of Greece", säger han vet absolut ingenting om det här fallet. Men saker och ting, register och dokument visar en helt annan verklighet. Den "Bank of Greece" Vi vet, och minst två anställda som tjänstgör i den juridiska avdelningen. Eftersom det var ett möte mellan innehavare av aktier av "Bank of the Orient" och dess juridiska "Bank of Greece" och mötet var medveten om "National Bank", som också skickat sina egna advokater och ... försökt att komma överens om en betalning på omkring 1,5 miljarder euro i utbyte mot 10 (tio) aktier. För argumentet skull, avslöjar zougla.gr idag ett dokument som upprättas inför notarius publicus kontoret där en medborgare i fråga förklarar under ed som deltog i mötet. Läs hela innehållet i svurna uttalande vittne: Detaljerna är som följer: Mötet ägde rum före påsk 2010 i advokatbyrån herrarna Karagiannopoulos - Lelouda - Foufopolou på vägen Pindaros 5 , Kolonaki. Närvarande var de två juridiska konsulter Bank of Greece ". Detta är den Visdom Tosounides och Elias Antoniades. Presentera mottagaren Artemis Sorras och säkerligen försäkringarna, under ed, att mötet faktiskt ägde rum. Nuvarande samt två juridiska rådgivare om "National Bank", som redan hade förberett sex-sidiga kontrakt representant betalningsmottagaren Artemis Sorra. Så var det läxor och förbereda sig för representation av mottagaren. Förslaget presenteras för mottagaren, som anges egenskaper, var Bank of Greece skall betalas ett belopp om ca 1,5 miljarder kronor i Artemis Sorra över tio aktier i "Bank of Orient. " I avtalet under förutsättning att transaktionen skulle ske genom ett brittiskt företag och pengarna skulle betalas ut efter en dag för betalning av aktier. Innehavaren vägrade att följa detta resonemang. Slutsatserna är följande.Av någon anledning ville de berörda bankerna att undvika all inblandning som skulle visa att han var en swap med mottagaren av dessa specifika aktier. Kan någon och tror att den brittiska föreslagna vägen mot en köpeskilling om 1,5 miljarder euro, till en förmån då det verkliga värdet av aktierna, medan inte avslöjas. Tredje möjligt slutsats är följande: Vissa människor gillar att få sina händer på aktier utan att betala ett öre. Men bortsett från allt detta är essensen här: Det var ett möte och diskussion om fallet, som gällde företrädare för centralbanken och de nationella. Så Herr Provopoulos känner ledning av National vet. Läs handlingen att stoppa likvidatorerna : Det är dessutom, och en annan bokstav genom administrativa brev, som skickades till Mr Papandreou, Mr Antonis Samaras och Mr G. Provopoulos. Tystnaden vi observerade har ingenting att göra med okunskap om innehållet i ärendet "Bank of the Orient." En andra punkt som illustrerar dysexigiti tystnaden är att berörda aktörer bank-kretsarna inte förekommer i en kritisk fråga. Varför aldrig slutfört avvecklingen av en bank fusion "East Bank" National Bank 1932. Två handlingar som visar att uttalandet var lagligt i 1932 med installationen av tre förvaltare, var inte färdig år 1935 och 1936 en företrädare för National Bank helt enkelt "sluta" likvidatorerna. Major Så uppstår frågan. Om likvidationen var fullständig, vad hindrar den berörda banken att publicera tidningen intygar dess färdigställande? Svaret är klart. Det finns ingen sådan GG, eftersom uppgörelsen aldrig blev färdig.

      

Visa ditt stöd till det informationsarbete Carl genomför

Swish

Scanna QR eller skicka till 076-118 25 68. Mottagare är Caroline Engström.

Patreon

Här kan du visa ditt stöd genom att bli månadsgivare på Patreon.

Swish

Bidra genom att Swisha till 076-118 25 68, mottagare är Caroline Engström.

De Fria

Besök folkrörelsen som jobbar för demokrati genom en medveten och upplyst befolkning!
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram