Allt blir ett.

2011-05-25

Det känns nästan lite märkligt att vi nu är framme, att ljuset skall tränga igenom ovetandets dimmor och skapa medvetenhet.

Visserligen så görs det alltjämt tappra försök ifrån den systemiska sidan att tro på den inte fullt så briljanta idén, som innebär att låta bankerna skapa skulder ur luften och sedan kalla dessa skulder för pengar. Fortfarande så är den större delen av befolkningen fast i uppfattningen att dessa pengar i sig själva har ett värde och absolut inte främst är ett verktyg som har använts av bankerna för att plundra befolkningarna.

För att upprätthålla systemet åt sina arbetsgivare åker därför Vita Husets representant runt i bland krishärdarna och försöker att mana till sammanhållning, i någonting som närmast liknar en kolonial imperialistisk fars av en blandning av Borta med vinden och Onkel Toms stuga.

Jag tycker att det utdragna förbekämpningsskedet i Libyen innan marktruppinsatserna, börjar att bli lätt löjeväckande, det torde ju framgå med all önskvärd tydlighet för vem som helst, att det inte kommer att finnas några stridsuppgifter för markförband när de väl kommer på plats. De underrättelsetjänst insatser från Nato som idag håller igång "Toyotakrigarna" framstår bara som mer eller mindre fåniga.

Visa ditt stöd till det informationsarbete Carl genomför

Swish

Scanna QR eller skicka till 076-118 25 68. Mottagare är Caroline Engström.

Patreon

Här kan du visa ditt stöd genom att bli månadsgivare på Patreon.

Swish

Bidra genom att Swisha till 076-118 25 68, mottagare är Caroline Engström.

De Fria

Besök folkrörelsen som jobbar för demokrati genom en medveten och upplyst befolkning!
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram