Vi är i nu som en konsekvens av allt som före varit.

2011-03-08

Endast en revolution kommer att avsluta finansvärldens självdestruktiva kapitalism. Och sätta folket i folket uppror mot diktatorer som Mubarak och Gadhafi vilket påminner oss om den anda som utlöste USA: s revolution 1776. Men idag behöver vi en 1930-stil revolution, för det var i denna tid som detta system avlades i synd och föddes i ondska av Hjalmar Schacht och Montague Norman Ring.

Under bankkrisen för två decennier sedan så hade väl möjligen någon kvar resterna av en ryggrad, idag är det soprent. Dagens ledare har ingen ryggrad, eftersom de inte är ledare, de är chefer. Förutom frihetsberövande av ryggradslösheten i fråga så kommer ingen reform att nå in i det djupa mörkret i den tidskrävande finansiella världens själ. Vi är alla sovande, i förnekelse om den moraliska kris Sverige och världen befinner sig i. Ja, vi behöver en ny intellektuell revolution.

Fängelse? Vi har hört detta många gånger förut. Journalister har varit ivriga att slå den döda hästen i tre år idag. Fängslandet av en VD eller bankdirektör var möjligtvis vettigt före slutet på 2008 till i början av 2009. Men nu, njaae ¸ regeringen har missat detta tillfälle, istället omger sig regeringen med insiders som Peter Norman. Trojanska hästar som manipulerar en riksdag fylld med aningslösa ledamöter som är vilseledda av trötta Keynesianska teorier.

Regeringens fel var att skydda finansvärldens miljard skurkar när dessa borde ha blivit åtalade för sitt kriminella beteende men istället fick med att få oss i 2008 röran. Så idag, är den politiskt stadgade begränsningsmöjligheten körd. En fängelse lösning är rent önsketänkande, som att be till tandfén om ett mirakel. Dags för handling. Dags för en revolution på den globala finansmarknaden.

Visa ditt stöd till det informationsarbete Carl genomför

Swish

Scanna QR eller skicka till 076-118 25 68. Mottagare är Caroline Norberg.

Patreon

Här kan du visa ditt stöd genom att bli månadsgivare på Patreon.

Swish

Bidra genom att Swisha till 076-118 25 68, mottagare är Caroline Engström.

De Fria

Besök folkrörelsen som jobbar för demokrati genom en medveten och upplyst befolkning!
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram