Detta har du väl ändå hört?

2011-03-06

Har du inte hört detta? Den kommande ekonomiska kollapsen har nu officiellt ställts in, det finns i medierna hela tiden. Den amerikanska ekonomin är i fullt återställningsläge. Man har just meddelat att den amerikanska arbetslösheten sjönk till 8,9% i februari. Det var den tredje månatliga nedgången i rad. Hela 192.000 nya jobb skapades i USA under februari. Det var den femte månaden i rad som den amerikanska ekonomin har fått nya jobb. Företagens vinster är på väg upp. Försäljningen av GM-fordon gick upp med 49%, dito var försäljningen av Chrysler fordon 13%, och försäljningen av Ford-fordon ökade med 10%. Ser du inte själva grejen? Den stora amerikanska ekonomiska maskinen vände på kanten till avgrunden och gick tillbaka till livet. Aktiemarknaden är väg upp i år, hurra. Tindra stjärnjävel Tindra!

Lågkonjunkturen är nu över i medierna. Vårt finansiella system är mer stabilt än någonsin i allmänhet och Sverige skall vi bara inte tala om hur bra det är, det är faktiskt en riktig randig Tigerekonomi i medierna, hur det är i verkligheten beskrivs inte närmare.

Ganska snart så kommer alla människor som vill få ett jobb att kunna få jobb och alla våra offentliga skulder kommer att betalas tillbaka, för det säger ju medierna. De största av dagar för den västerländska ekonomin är precis runt hörnet. Så oroa dig inte, medierna kan ju inte bara ljuga dig rakt upp i ansiktet. Eller hur är det egentligen med just den saken?

Ägna inte någon uppmärksamhet åt domedagsprofeter som mig och fortsätt bara att titta in i TV-apparatens förtrollande värld. Mycket snart kommer att finnas gott om jobb för alla.

Oroa dig inte, var glad, globalismen gör underbara saker för den västerländska ekonomin. Titta bara på alla de otroligt billiga produkter som kommer från främmande nationer som Kina, som finns i våra butiker. Tror du att allt det här skulle vara så billigt om vi inte hade fri handel? Förlusten av arbetstillfällen kan kanske se lite illa ut just nu, men när våra lönenivåer gå ner tillräckligt lågt, så kommer vi dels att vara fattigast och vi kommer ju dessutom att kunna exportera mer saker till resten av världen.

Visa ditt stöd till det informationsarbete Carl genomför

Swish

Scanna QR eller skicka till 076-118 25 68. Mottagare är Caroline Norberg.

Patreon

Här kan du visa ditt stöd genom att bli månadsgivare på Patreon.

Swish

Bidra genom att Swisha till 076-118 25 68, mottagare är Caroline Engström.

De Fria

Besök folkrörelsen som jobbar för demokrati genom en medveten och upplyst befolkning!
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram